Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2013. október 17. 17:31

:)

muffvadasz · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. október 17. 17:18

ja és a mostanában megjelent új hirdetőkről nem is beszélek....az igénytelenség legmélyebb pontja, ettől rosszabb már nincs, ilyeneket az út szélén se nagyon látni már...

muffvadasz · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. október 17. 17:13

Ja és még egy dolog amit már régen akartam: Aki teheti írja már össze hogy tapasztalatai alapján kik azok a hirdetők akiknél valójában egy nem idén barnult cigó vár? sajnos sztem elég sok van és itt sanszos a lehúzás stb. Az én tapasztalataim alapján ilyen jelenlegi hirdető: Korina, Kinga, csinike, na ők tuti füstösek...

muffvadasz · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. október 17. 17:07

Én tegnap Helénát látogattam meg, nem csalódtam, az élmény egyezik a korábban hallottakkal, jó csaj, normál árak, normális viselkedés, kellemes cumizás, kiadós kupakolás. Röviden ennyi.

Daniellát próbálom már kb 4-5 hónapja hívogatni és becserkészni de még egyszer sem vette fel.....ha ennyire elfoglalt és sok vendége van akkor egyáltalán miért hirdet még??? nem értem.

A Hannás sztoriról annyit, hogy van valóságalapja, bár velem kedves volt és beszédes, viszont sokáig húzta az időt beszélgetéssel, a végén meg siettetett.....:S ***moderálva*** azért valamit már elvár az ember egy fél órában....

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2013. október 17. 15:32

+1, párszor már én is elég közel álltam hozzá.

Az a legszebb, hogyha az a szuperintelligens beszólása nem lett volna + a további kritikák moderálásra küldése, az az egy negatívum kb. beleveszett volna az itteni zajba. Na erre mondják, hogy házhoz megy a lóf***ért - ami talán ezen az oldalon még nem is lenne meglepő. :)

Törölt felhasználó · 2013. október 17. 14:12

Hanna 21 pillanatok alatt kapott pár negatív kritikát,amik ráadásul eléggé egybehangzóak. Pedig nézegettem a képeit a minap,de most elbizonytalanodtam. Úgy érzem inkább maradok a bevált,dícsért lányoknál,ha megyek a jövőben. :)

Nocturnal · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. október 17. 11:44

Üdvözlettel

Azt kell, hogy Nyíregyházán, és találtam egy lány, aki jól néz ki a kép itt. Tudja valaki róla? . Alexácska. Nem akarom, hogy egy meglepetés party, így ez vonzó az Ön számára. Még egyszer köszönöm.

pinászpista · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. október 17. 11:24

Köszi Tanker! Elmegyek!

Tanker · Újonc (40 hozzászólás) · 2013. október 17. 11:11

Hali pinászpista!

Kamilla az agancsos állat nevű út mellett párhuzamosan lévő T. M. monogrammú útnál rendel, a víztorony mögött,

ha egy nagy élményt akarsz menj el.

Leóna · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 17. 10:16

Szervusztok!

Korina nevezetű hírdetővel mindenki nagyon vigyázzon!!! 

nowone_ · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. október 16. 23:56

kb. 163 cm a csaj valójában. mindkettőhöz bejelentkeztem, el is mentem, ugyanaz a csaj fogadott, csak egyszer magassarkúban, egyszer mezitláb. + paróka.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2013. október 16. 22:53

Nekem nem tűnik ugyannak, viszont a 173/65-höz nem igazán passzolnak Suzy fényképei.

micaz · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 16. 22:27

A férfinép csak csodálja Linda (24)-t ebben a fórumban, ezt bizonyítja a rengeteg jó tapasztalat a korábbi hozzászólásokban (lásd kereső jobb fent). => Ez csak a konkurencia tehette. Számomra felfoghatatlan ez a fajta gondolkodás, hogy ha valakinek nem működik a biznisz, akkor másnak se működjön. Szerintem a sors és a természetes szelekció bölcsen helyre fog rakni mindent a világban.

nowone_ · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. október 16. 21:54

Hali, egyetértek vitézzel és anakinnal. az egyik legrosszabb élményem volt a csaj, fadarab, 5 percenként nézi az órát, lekezelő!! A franciája is borzalmas, fogazik és rángatja a szerszámot. A "szex"ről ne is beszéljünk..............

UI: Suzy 21 és Hanna 21 ugyanaz a csaj!!!

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2013. október 16. 20:07

Már régebben írtam ilyesmit...

Remélem, hogy aki a pozítiv beszámolókat moderálásra küldi, annak van több öröme is az életben, mint ez a tevékenysége.

üdv és derűs napokat

anakin · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. október 16. 20:03

Hello

Igaza van vitezlaszlonak Hanna nem nagy szam.

Sajna en is voltam mar hannanal eleg bunko es lekezelo az emberrel.

Nem is beszelve arrol hogy egy fadarab is aktivabb mint ö

Ja es valo igaz hogy 5 percenkent a orat  nezi

Udv

vitézlászló · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. október 16. 19:23

Sajnos magadnak köszönheted  a véleményem. De látom,a helyesírásod sem az igazi.Nem megbántani akartalak-de te viselkedtél így.

micaz · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 16. 19:15

Héj ki küldte moderálásra az én hozzászólásomat? Merje már felvállalni!

vitézlászló · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. október 16. 18:46

Sziasztok.Azért regisztráltam hogy elmondjam:Hanna(ÓSZ.) 21 nem nagy szám. Szerintem nem is Ő van a képen. Időthúzó,fél óra alatt semmire nem volt hajlandó,az órát nézi folyamatosan,lekezelően bánik az emberrel,pedig nem adtam rá okot. Meguntam és otthagytam.Egy jó estéből egy rossz lett,olyan mérges lettem.Szép estét mindenkinek.

micaz · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 16. 15:40

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ!

Ma Lindánál (24) jártam és egyébként életemben legeslegelőszőr jártam ilyen lánynál. Egyszerűen fantasztikus. Iszonyatosan pánikoltam az elején, próbált is megnyugtatni sikerrel. Csodaszép és a személyisége is vonzó számomra.

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen