Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
janesz · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 15:15

Két napja egy tetovált vékony fekete hajú lány volt Petra 25.

Én róla írtam.***moderálva***

Laura.... · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 15:09

ez igaz,ezt írtad! Én valóban petra 25 vagyok,csak a laura.... nicknevet használom! Sajnos,csak utólag vettem észre,hogy a hirdetők között van egy laura nevű hölgy.Ezért írtam,hogy ha rólam szeretnél írni,akkor légyszivesa petra 25  megszólítást használd! Köszi!

janesz · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 15:06

Azt írtam petra 25 ről hallottam hogy....

Te válaszoltál rá.

Laura.... · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 14:59

Kedves Janesz!

Laura nem egyenlő ***moderálva*** és Petra 25-tel sem! Ez csak egy nicknév! Ha petra 25-ről szeretnél írni,akkor légyszives a petra megszólítást használd! Köszönöm!

Laura.... · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 14:39

Kedves Janesz!

Csak azért mert elküldtelek az ápolatlanságod és a szagod miatt,ezért nem kellene lejárató hadjáratot índítanod ellenem! Szerintem először magadat tedd rendbe és csak utána jelentkezz be bármelyik hölgyhöz! Mert addig senki nem fog fogadni!

MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 14:25

Kedves Focus!

Ha egy kicsit figyelmesebb lennél,és megnéznéd jobban az adatlapomat,akkor rájönnél arra,

hogy a női masszázs oldalon hirdetek kiemelt hirdetőként,és nem a SEXpartner oldalon:-))).

Remélem kielégitő volt a válaszom,és most már végre békén hagytok:-)))

Ui:na meg persze azért ,hogy az olyan emberek ,mint te legyen mit kérdezniük:-)))

janesz · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 14:21

Petra 25 ről azt hallottam ***moderálva***.Mindenki vigyázzon.

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 13:59

MILLA Te MIÉRT hirdetsz?? HA NO SEX!!

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 13:09

MÁLNA 39 MILYEN??

Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 12:44

Helló,

a képei alapján nekem tetszik Milla, egyébként én nem szeretem a nagyon vékony nőket, akikből van néhány fenn az oldalon.

Málna rendben van, tapasztaltam, bár fenékre lehetne csinosabb is, a fényképek alapján Millának formásabb,  ha a Csilla Zsani párosra gondolsz, akkor Zsani egy kicsi töves csaj, akiket viszont nem preferálok. Helénához nem mentem el, mert a telefonban nem tetszett a hozzáállása, de lehet, hogy rossza napja volt.

Üdv.

nandi007 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 12:08

Szia Tolya! Most ott van!;) Üvd. Tényleg király!;)

MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 12:08

Kedves Maximus69!

Örülök,neki,hogy eben a rohanó világban,hogy Te folyamatosan az én zsírpárnáimal vagy elfoglalva ,mert gondolom másra nincs gondod!!!

Szívesen megnéznélek úgymond,"élő,egyenes adásban", mennyire vagy TÖKÉLETES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na,és persze soha nem állitottam azt,hogy 20-éves vagyok.

Aki,ismer és szeret azt megtisztelem azzal,hogy a valós koromat elárulom.

Mindenkinek,én sem  tetszhetek na és persze A ZSÍRPÁRNÁCSKÁIM :-))). de legalább én nem retusált fotokkal dolgozom,ilyen vagyok és kész!!!

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 21. 10:59

Az túlzás,hogy feszes testű nő Milla ,mert vannak nála azért jobbak. Nem kell elfogultnak lenni. Azért látszik a testén,hogy nem 20 éves. A nagy mellein kivül nem sok mindent mutat,vagy csak nadrágban. El vannak ott takarva a zsír párnácskák rendesen. Nézd meg Helénát-Zsanit-Málna-Perla ők olyan szolgáltatok,ahol azt kapod amit látsz. Ritkán vagyok Nyíregyházán,ha tehetem akkor én mindig Málnát-Helénát választom.Nézegettem Millát is mikor Fehérváron dolgozott,de akkor mindenfélét írtak róla,és nem szeretem a meglepetéseket. Én ezt a két hölgyet merem ajánlani mindenkinek.

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 10:53

:-(  

Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 10:32

Helló,

Milla a képek alapján egy tökéletes, feszes testű NŐ, de mivel megközelíthetetlen és érinthetetlen, ezért nem is megyek hozzá, mert csak a vágyat fokozná bennem tovább, amely nem nyerne teljes mértékben kielégülést.

Üdv. 

Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 10:29

Helló,

Csillánál voltam már, de szerintem nem érte meg a p*nzt. Telefonon válllata a szexet is de amikor odaértem, közölte, hogy ő ezt nem vállalja. A masszázsa  felejthető volt. Előtte kérdeztem, hogy legalább levetkőzik-e, amire természetesen az volt a válasza, hogy igen, de a zuhanyzásból visszatérve közölte, hogy úgysem látom a hanyattfekvés miatt. Nem öltözött le.

Mivel nem tudott visszaadni, közölte, hogy akkor a csúszkamasszás is belefér, ami azt jelentette, hogy melltartó nélkül vonaglott rajtam kb. 1 percig.

A franciája nagyon gyenge volt, olyan mint a vákumszivattyú, érzés nélküli csak minnél hamarabb legyen orgazmus, persze gumival, ami azért is túlzás, mert ***moderálva***bárki gumi nélkül megcsinálja. Egyébként csinos lány, csak a hozzáállásával van probléma!

A fél óra nála kb. 20 perc, a bemenetellel, a zuhanyzással és az egyebekkel együtt, illetve az eljövetellel.

Szóval, ha van kidobni való p*nzetek, csak akkor menjetek Csillához. A környezet sem az igazi!

Üdv

totyamester · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 09:44

Szia  voltam vele király volt adott egy telószámot de azon nem elérhető te mit tudsz róla láttad mostanában kintállni várom a válaszod szép napot.

herkules38. · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 09:13

Szia Zénó!

A Milla,és Zsany (An....,és An...), már régi motorosok itt a városban,a Csilla még nem olyan rég csatlakozott hozzájuk.

Vagyis,tudomásom szerint a két lány már hónapok óta nem dolgoznak eggyütt!

konkurenciát látnak egymásban. Pedig valamikor,a Hősök teri időben ORSZÁGOS, és elválaszthatatlan Barátnők voltak ők ketten.

Ez,az igazság!

MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 08:02

Jó,reggelt, kedves Focus!

Sex nálam  N.I.N.C.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. augusztus 21. 07:46

Milla 31 sex nincs?

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen