Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2013. július 05. 08:34

Egyértelmű, hogy cigány a csaj, meg kövér!! Kiráz a hideg ha rá gondolok!! Egyébként én pl. a Ferenc körúton rendelő csajokhoz nem megyek, már néhányszor kifordultam a csajok minősége miatt. Már az első telefonáláskor megkérdezem merre található és bizonyos környékek esetén már el sem megyek a későbbiekben sem. A Ferenc körút pl. ilyen. A jobb csajok nagyobb forgalmat bonyolítanak le, több a p*nz jobb a hely, persze ha társul hozzá logikus gondolkodás is és egy állandó ügyfélkört akar kiépíteni. Ebben az esetben a lakás minőségére is adni kell. 

Petyr Baelish · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. július 04. 20:50

Igen :D.
És pont ezért még ha fizetne is nekem akkor se érnék hozzá 1 ujjal sem.
Ahogy olvastam egész "jó" *r*kkal dolgozik...:)

Trabeci · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. július 04. 20:23

A vonó alatt azt érted hogy dzsipó?:DD

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2013. július 04. 18:34

Bocsánat "valaki".

Törölt felhasználó · 2013. július 04. 17:09

Sajnos ez volt *rai ***moderálva*** óra francia gumival és szerinte csak két póz van, a többi póz plusz ***moderálva*** hol él ez a nő??? szerintem van str*g*ja is. többet sem megyek oda . a csúcs az volt hogy nem nyúlhattam a melléhez :( :(

Petyr Baelish · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. július 04. 16:33

Jenifer-ben szerintem van 1 jókora vonóval...én már elvből sem mennék el soha emiatt hozzá! :)

Törölt felhasználó · 2013. július 04. 15:02

Ja és lófogai vannak és eléggé izzadt szagú volt :( 

Törölt felhasználó · 2013. július 04. 14:59

Sziasztok kedden jártam Jenifernél aki a ferenc körúton rendel  ,hát még azért is f*z*tnem kellett hogy levegse a melltartóját nagy ívbe kerüljétek makktársak :)okés? :)

Lányrajáró! · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. július 04. 14:20

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Fiatal korom miatt új vagyok itt ezen a fórumon , egy  kellemes élményt kell megosztanom ! 

A Nina nevezetü lányt látogattam meg , aki roppant egyszerűen megközelíthető , kedves , beszélgetős és fantasztikus előjáték után belevágtunk a tömény lényegbe ,ami igen csak felül múlta képzeleteimet , de nem részleteznem , lehet hogy a tapasztalatlanságom miatt , de engem nagyon megfogott! 

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. július 04. 08:21

Laura 27 volt már valaki??

Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2013. július 03. 14:40

Erika 38, kétszer voltam nála, nekem tuti volt

Törölt felhasználó · 2013. július 03. 07:59

Jó reggelt mindenkinek. Ma Nyíregyházázn leszek. Két leányzót szemeltem ki,Millát és Reginát. Millát még Fehérvárón akartam meglátogatní. Csak egy kicsit fúrák a képei,hól pocakos és zsírpárnás,vallahol meg semmi nyóma a zsíroknak. A nagy szilikon cicik az előny,a telefonban masszázst mondott csak, kézi levezetéssel,de személyes találkozónál lehet vele beszélní. Esetleg több infót tud róla valaki,hogy meddig lehet  nála elmenni?? A képek alapján,szerintem Regina egy igazi bombázó,de sajna még nem írt róla senki neki legalább egyformák a képei,a telefonban nórmálisan beszél,semmi lekezelés,felesleges igéret. Az á*ai korrektek. Ha valaki volt ennél a két lánynál,és segiteni túd a vállasztásban azt meg köszönném.

Doggy · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. július 03. 07:01

Srácok, Gina nincs kikapcsolva csak éppen nincs ideje a telefonra. És ezt nem negatívumként említem, hanem tényleg minden órában dolgozik, ami nem is csoda :) Én azóta napi szinten hívogatom, mióta vissza tért (kb egy honapja) és láss csodád a minap felvette a telót (el sem hittem).. Még egy fullosan betáblázott napon is kedvesen és nyugodtan elmond mindent amit tudni kell. Napokban olyan délután 3 óra körül értem el és holnap azaz 4.-ére kaptam megfelelő időpontot! Állítólag megéri várni rá.. Szóval, nem feladni! Előbb utóbb felveszi nektek is! :)

Lacika888 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. július 02. 23:23

Hali ! Nem tudja valaki,hogy mi lett Szandy 24-el vagy a telefonszámát ? Előre is köszönöm:Lacika

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. július 02. 14:15

Telefonszám van???

ronnie · Újonc (54 hozzászólás) · 2013. július 02. 11:24

Be lehet kerülni valahogy oda ? :) 

ronnie · Újonc (54 hozzászólás) · 2013. július 02. 11:24

Hol hirdet és milyen névvel? Jön még vissza ide ? 

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2013. július 02. 11:15

Van egy új száma Vip kuncsaftoknak.

Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. július 02. 09:08
Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. július 02. 09:07

Megbízható Milf tud valaki?

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen