Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2020. július 18. 10:41

Sziasztok!

Mostanában nem voltam aktív ezen a téren. Kiket tudnátok ajánlani Nyíregyházán kedves, aranyos,  jófej, odaadó, barátnő feelinget nyújtó lányként? (a túlsúlyos, husis lányok nálam kiesnek) Olyan valakit keresnék, aki "emberileg" is rendben van. Tehát a flegma, beképzelt, arrogáns, "fadarabként" viselkedő lányokat akarnám elkerülni.. Laurát, Belly-t, Mercy-t, Kamillát, Ivettet néztem.

Továbbá Egészségügyi főiskolás/Nyíregyházi Egyetemes-es nem hivatásos vonalon mi a helyzet? Vannak még lányok, akik mellékesbe vállalnak még ilyesmit?

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2020. július 18. 17:54

Mercynél és ivettnél voltam ők jók többieket passzolom! Mindkét lány más és mást is enged kérdés mi a cél! Ha érdekel írj privátban!

Gondosj · Újonc (3 hozzászólás) · 2020. július 18. 20:36

Sajnos nekem is hasonló a tapasztalatom. Bár egyszer sikerült eljutnom hozzá, másodszor már probléma volt mert a megbeszélt időben nem volt elérhető

MagasGyula · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. július 19. 13:23

Sziasztok!

Az Egészségügyi főiskolás/Nyíregyházi Egyetemes-es nem hivatásos vonal engem is érdekelne!

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2020. július 20. 00:16

A héten volt szerencsém Kiara (38)-hoz. Nagyon jófej csajszi! :) A franciája ritka jól passzolt az én ízlésemhez, nem is erőltettem a továbbiakat, de a hozzáállása alapján egészen biztos vagyok benne, hogy a változatosabb programot kedvelő kollégák sem fognak csalódni.
Részemről abszolút ajánlott, hacsak nem vagy mellmániás. :)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2020. július 20. 14:36

Daniella nevet olvasva sok vendégnek az jut eszébe: Minőség, No.1. Legenda, Bárcsak vissza térne,vagy sajnos soha nem jutottam be hozzá.... Kamilla20=Melinda21= talán Alexandra 20....  olyan nevet választottál a Daniella22 név alatt amihez mindenki a minőséget köti össze.... de vajon te a minőséget képviseled-e....???  Ez a Név egy nehéz örökség.... ugy mimt a Gina Diamond, Linda, Aniko, csak hogy az elmult 5 évet emlitsem meg.... Remélem vannak akik tudják miről beszélek.... :)

Jani2 · Újonc (58 hozzászólás) · 2020. július 20. 15:30

Egy ideje már szemezgetem a hölggyel de még nem volt rá alkalmam hogy meglátogassam,

viszont a legutóbbi névváltása bennem is érdekes érzéseket kavart fel. Egyetlen egyszer sikerült eljutnom “A” Daniellához, aki színvonalát hosszú évek alatt sem tudta senki felülmúlni, érdekesen várom majd a kedves hölgy versenyző mire képes ha egyszer eljutok hozzá :)

emanuel82 · Újonc (143 hozzászólás) · 2020. július 22. 07:18

Remélem, hogy nem csak azért választotta ezt a nevet mert pont ez volt a naptári névnap, hanem a szolgáltatás is olyan színvonalú lesz, mint ami a névhez kapcsolódva emlékként feldereng. 

Boby10 · Újonc (37 hozzászólás) · 2020. július 22. 11:29

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Kit lenne érdemes meglátogatni? 

Bálint28 · Újonc (74 hozzászólás) · 2020. július 22. 13:43

Erika 35! 

Kiara38 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. július 22. 14:26

Nagyon szépen köszönöm hogy meg tiszteltél a látogatásoddal 😘😘

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2020. július 23. 09:04

Persze, hogy jó neki, meg mindenki másnak is. Erről szól a fórum: megírni a jó és rossz tapasztalatokat. A megbízható szolgáltatóknak reklám és biztos ügyfélkör, a fórumozóknak pedig némi kapaszkodó, hova ne vigyenek rózsákat.

A többiekre valószínűleg nincs szükség.

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2020. július 23. 10:50

Minnie(23) hirdetése: " Sziasztok Sofia vagyok."

Na, ez már valami....😅😅😅

Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2020. július 23. 11:16

Mondjuk annál egy fokkal jobb, mint ha az írta volna: "Sziasztok Béla vagyok."

Ferko69 · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. július 23. 17:48

Sziasztok! A legnagyobb tisztelettel kérdezem, hogy tulajdonképpen ki az, akit nyugodt szívvel ajánlanátok a hirdetők közül?

Gorgo · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. július 23. 19:22

Szerbusztok drága urak! Amanda29-et szeretném meglátogatni a jövő héten és szeretnék tőletek véleményt kérni róla. Köszönöm! 

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2020. július 23. 21:10

Na,alakul már a dolog..... van már Daniella,ma lett egy Anikó, ha lesz még egy Gina Diamond meg egy Linda... esküszöm mind a négy hirdetőt felkeresem , le tesztelem őket mert nekem lesz össze hasonlitási alapom ,mivel én voltam mind a "négy eredeti hölgynél nem is egyszer" aztán ha ugy alakul írok egy beszámolót róluk.... :)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2020. július 24. 06:59

Nézz más hölgyet  inkább....

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2020. július 24. 08:09

Zsófi36 korosztályába nagyon jo,,vagy a fiatal korosztályba a Rami 23 ő is koreekt, jo szolgátato és szép hölgy :)

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2020. július 24. 08:27

Ez még viccnek is rossz haver.:)

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen