ZéróZénó· Újonc (214 hozzászólás)· 2021. szeptember 27. 19:23
Bakkeeeer! Eddig is nehezen jutottam be Ditty-hez, alig van szabad időpontja, errefel csak "rontassz" a helyzeten :D Amúgy tényleg így van ahhogy írtad, én sem hagynám ki semmi pénzért mikor erre jár... Sokan példát vehetnek a hozzáállásáról, persze itt is, tisztelek a kivételnek... ;)
Szerencsközelit· Újonc (113 hozzászólás)· 2021. szeptember 27. 19:26
Gréti19 ről szeretnék én is pár sort írni:) egy nekem eddig ismeretlen utcába vitt a gps feltűnően jó környéken van:) lakás kifejezetten tiszta és rendezett igényes berendezéssel jól felszerelt tiszta fürdővel és nagyon sok tusfürdővel:) viszont a lényeg aki fogadott egy cuki fiatal csinos szép lány tudtam jó helyen járok valahogy éreztem a jó kontaktust:) elejétől a végéig kedves volt nagyon jól éreztem magam vele:) csók is rendes csók volt nem szájrapuszi közben ölelésekkel simogatásokkal:) franciába valami isteni nagyon ritkán érezni ilyen jót és közben a látvány is isteni nagyon szépek a szemei:) pózokkal se volt probléma volt szerencsém kipróbálni többet is mind jó volt:) 1 órára mentem pihenés képen kaptam egy kis masszást is jól esett majd egy olyan kényeztetést a szemem is felakadt olyan jó volt:) összeségében nagyon örülök hogy van még ilyen cuki fiatal lány:)
staffi· Őstag (1096 hozzászólás)· 2021. szeptember 27. 20:01
De én mondtam neked,hogy ő most nagyon ott van ebbe a műfajba...😉🙃 remélem kitart sokaig ez a pozitiv lendület a csinoskánál😉
Szerencsközelit· Újonc (113 hozzászólás)· 2021. szeptember 27. 21:06
Én is ebben bízok:) én most látom benne a tüzet😀😃
Boby10· Újonc (37 hozzászólás)· 2021. szeptember 28. 11:49
Sziasztok Nem tudjátok néger lány van - e nyiregyen?
Coffee· Újonc (91 hozzászólás)· 2021. szeptember 28. 22:52
Visszajött az egyik kedvencem Viktória 27,tudom kinek a papné kinek a paplan tetszik de nekem bejött a csaj. Megbízható retus mentes kicsit távolság tartó de szinte mindent kérhetsz tőle. Aki hozzá megy legyen tisztességes ö is az srácok. Remélem soká marad .A hétvégén megyek hozzá nosztalgiazni. Mondjuk belly is bakancs listás.
Coffee· Újonc (91 hozzászólás)· 2021. szeptember 28. 23:07
Most néztem kettő is van e néven a linket nem tudtam másolni 57 kg es kevesebb képje van rá gondoltam, a másik 60.
Boj26· Újonc (59 hozzászólás)· 2021. szeptember 29. 16:37
Cinti 34 elég jó fotói vannak egy patront megérne!
Harisnyaimádó· Újonc (6 hozzászólás)· 2021. szeptember 29. 17:19
Sziasztok! Evelyn(38), járt már valaki nála? Elég jók a képei.
Pysti· Újonc (163 hozzászólás)· 2021. szeptember 30. 10:23
Kimész Afrikába ott sok van. Itt roma van sok napszemüveg besötétítés és kész az illúzió. De egyszerű végig nézed a hírdetéseket és ha találsz akkor biztosan van.
ZéróZénó· Újonc (214 hozzászólás)· 2021. szeptember 30. 10:49
Voltam. Nem véletlenül nincs szemből fotózva, minimális kis pocak bejátszik, de nem dagi ettől függetlenül. Olyan mint a képeken amúgy. Vadóc csajszi, elmondása szerint ő csak alkalmanként beugrik kicsit ebbe a világba, nem ez a mindennapi elfoglaltsága. Egy látogatást megérhet ha kíváncsi vagy, néhány napig lesz csak elérhető.
Harisnyaimádó· Újonc (6 hozzászólás)· 2021. szeptember 30. 16:25
Ha csak a pocakja van, akkor az elnézhető, főleg, ha arcra szép!
ZéróZénó· Újonc (214 hozzászólás)· 2021. október 01. 09:26
Egy kis fiatalos frissességre vágyom, kit ajánlanátok inkább? Gréti (19) vagy Anna (26) ? Virágot ismerem, voltam nála többször, vmi hasonló profizmust és hozzáállást keresnék... Jöhetnek pro-kontra érvek, itt is és privátban is. Természetesen élménybeszámoló érkezik majd ha összejön... Szép napot! ;)
Rajmi· Újonc (10 hozzászólás)· 2021. október 01. 10:50
Engem is letiltott minden ok nélkül.
Rajmi· Újonc (10 hozzászólás)· 2021. október 01. 11:00
Én is kíváncsi vagyok rá.
kutya1· Újonc (152 hozzászólás)· 2021. október 03. 12:53
Mira, tényleg a mélység-királynője😊. Kissé furi, de így a többedik alkalom után is megbízható és csalódásmentes szolgáltató.
Szép élményekkel távoztam tőle.
picúr· Kvázi-tag (179 hozzászólás)· 2021. október 04. 08:41
Az újfehértói Anett 19-nél volt már valaki?
NyíregyiGigolo· Újonc (57 hozzászólás)· 2021. október 04. 09:55
MIndenkivel. ír, ha válaszolsz és megkérdezed mi mennyi..akkor is tilt miután leírja, hogy autóban annyiért csinál mindent mint más saját maga által fenntartott jólszituált lakásban..majd közli, hogy egyébként ő már csak most van és megy a tiltás. Ügyfeleket próbál így behozni. Nem siet sehová, nem megy sehová csak alkalmazza az odaadja majd elveszi értékesítési technikát. :D
Arabfaszú· Újonc (10 hozzászólás)· 2021. október 05. 19:10
Dana 22 Aki szereti vékony félvér csinos csajokat ajánlani tudom. Nagyon szerény kinézetű , de nagyon beválalos . Persze feltet a futó szalagra 😆 de korrigáltuk a tempót . Szóval meglehet beszélni vele mindent!!! teknika 5 . Hozzáállás 5. Környezet 3.
emanuel82· Újonc (143 hozzászólás)· 2021. október 05. 22:43
A kölcsönös franciát nem kell erőltetni a hölgynél, mint ahogy a melltartó levételt sem. Mindezek ellenére megbízható és jó szolgáltató.
Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen