Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 19:30

Soha nem dicsértem senkit.Rosszat ha irtam is az se olyan volt,hogy pl nem jól sz...pik.Az ajánlásokat is mellőztem,mert én se adom ki a jól beváltakat másoknak.

Érted Tomi néni??Beszéltem valakivel akinek szintén az az erős gyanuja,hogy te nő vagy valójában.

Az az Ivett se..ge meg a dinnyemag meg egyszerüen szánalmas volt.

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2012. november 06. 19:05

Sziasztok!

Sok mindenben egyetértek a füstmentes úrral!! 

Füstös barátunknak már nem lehet igazán hinni. Ő kikéri magának, hogy dehogy volt minden lánnyal, máskor meg érdekes módon mindenkiről tud mindent JÓT és ROSSZAT egyaránt. Szerintem nagyrészt csak kitalálja a sztorikat és jókat derül, nevet, mikor itt csámcsognak a történetein.

A másik észrevételem az lenne ,hogy lehet pont a strigó urak azok, akik itt dicsérik a lányokat. Mert ki az a bolond aki a jól bevált nőjét itt kiadja másoknak. Az én érdekem azt súgja minél kevesebben járjanak hozzá.

Hát nem tudom ti hogy vagytok ezzel??

Üdv mindenkinek!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 18:38

"Hülye vagy te fiam!!!Nem bátor!"   Amúgy a volt Letti kéró nem távhős.Meg bár elmaradott ország vagyunk,de már a legtöbb helyen nem kell a lakásba bemenni az óraleolvasáshoz.Van egy kütyü amivel az utcán a kocsiból csinálják.Hallottál már róla??Nem távhős vagyok,de az is tuti,hogy jan.01.után 1-2nappal lesz hőmennyiségmérő leolvasás,amit egy budapesti cég csinál évek óta.(nem én)Na akkor be kell menni a lakásba.Előre ki lesz postázva mindenkinek az időpont és tuti akkor egy csajt se lehet elérni majd.Mert egyrészt szerintem még nem állnak készen a kimeritő szilveszteri buli után.(pia és szétb....szott p...na).Meg nem is mernek ott lenni bandástól a lakásban,mert az értelemtől duzzadó fejüktől azt hiszik ott rögtön perkálni kell a melegért.A fiatalabbja meg még otthon lesz a szüleinél.Eszi a lencsét.Közben vakitja anyut mit is dóógozik azon a titokzatos melóhelyén.

A zavarkeltésem okáért meg még gondolkodjál kicsit!

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. november 06. 12:07

Akkor az nem Te voltál akivel voltál a télen, de akkor kivel voltál ott és veled ki volt ??? Ja a távhős !?! Neeem a villanyszámlás!?!........

Erröl beszélek uraim: Összezavar, kritizál, becsmérel , leolt.

Folytatnám a fórumozást, de irány a meló. Menni kell gázórát olvasni!!!

Szép napot!

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. november 06. 12:02

Tegnap felhivtam egy fiatal HÖLGYET(akivel már a télen voltam egyszer) és milyen véletlen,hogy pont ahhoz a címhez navigált ahol hajdan a mi Letti és Kinga Baba nevü versenyzőink DóóGoztak.

Én csak onnan tudok ennyit erről a VL Nyíregyháza sztoriról,hogy sokat járok a városban olyan helyeken ahol sokat dumálnak.Leginkább panelekben húzzák meg magukat és maradjunk annyiban,hogy bizonyos közmű szolgáltatáson keresztül rálátok ki lakik a házan.Oda ki jár be és mennyiszer.Hallgatom a szomszédok panaszát.stb...stb

Nem én, hanem kedves FŐ FÓRUMOZÓNK írta ezen dolgokat!!!

Most akkor mi van??? A munka az szórakozás, vagy Te szórakozol velünk? Még most sem értem!!!

Kezdem azt hinni, hogy ügyvéd vagy politikus vagy!!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 11:45

Látszik kinek a nevén van a csaj által megadott cím számlája.A két legnépszerübb közösségi oldalon megnézhető az arc!Ami legtöbbször inkább kudarc!Az ismerősei között is legtöbbször megtalálható a csaj aki sokszor rokona.Húga,felesége,a zílettársi kapcsolatból született kis kolompár vérszerinti apukája stb.Van egy csaj akit mindig látok egy bizonyos élelmiszerbóóótba járni.Mizse ásványvizet cipel mindig hazafelé.

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. november 06. 11:33

Hihető!

Nincs hozzátok felvétel??? Legalább hivatalból járhatnék ilyen helyekre én is! Tuti alibi az asszonynak!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 11:18

Az összes hozzászólásomra szinte minden betüjére emlékszem.A fő irányvonaltól egyszer se tértem el.Tegnap Boginak címzett kis versike(ami nem az én költeményem)célja csak annyi volt,hogy hagy nőjön már kicsit a hiúsága.Meg vajon mit fog rá válaszolni.Amúgy nála sem voltam soha.

Amúgy ez a fajta technika amit most benned érzek is számomra már pitiáner!

Ez a tipikus tartsd szóval,férkőzz a bizalmába,beszéltesd és beszélni fog magáról!   Én csak onnan tudok ennyit erről a VL Nyíregyháza sztoriról,hogy sokat járok a városban olyan helyeken ahol sokat dumálnak.Leginkább panelekben húzzák meg magukat és maradjunk annyiban,hogy bizonyos közmű szolgáltatáson keresztül rálátok ki lakik a házan.Oda ki jár be és mennyiszer.Hallgatom a szomszédok panaszát.stb...stb

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. november 06. 11:06

Hát tudtam! Te mindíg a kivételek között vagy!!!

Hogy hihetnék mikor egyik szavaddal hazudtolod a másikat!

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. november 06. 11:03

Ajajaj! Bocsi, nem akartalak megvádolni semmivel!!! Miért pont rögtön a Jázminról beszélsz? Bogi, Dia, Daisy stb??

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 11:01

Erre a fórumra senki nem írkál csak a Qvák meg a S..cccik. Meg egy-két ilyen agyament mint pl én.Olvasni viszont annál többen.A csajok is oda-vissza mind ismerik egymást.Vagy anno együtt voltak vmi külföldi bárban,vagy egy albérletben kezdték,de külön költöztek.Vagy valamelyiknek kiszakadt a gumi és már a szülészeten van.A telefonszámokat egymásnak szokták ajándékozni,örökölve ezzel a vendégkört is.Vannak olyan házak a városban amelyikben már 10éve Qvák vannak.(ez biztos véletlen csak)

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 10:52

Soha nem voltam Jázminnál!  Meg nem kell neked mindent érteni! Nem vagyok én se sT.ricc de ez bonyolultabb attól.....

Meg elsüllyednék szégyenemben,ha minden csajnál jártam volna aki itt hirdet.

Pierre · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. november 06. 10:47

Nem értem miért vagy ilyen ellenséges. Félreérthető volt az a hozzászólásom amiből ez a "beszélgetés" elkezdődött, ezért írtam újra hozzá, hogy tisztázzam a dolgot, de már látom hiba volt, mert ezt is félreértetted. A privát nem neked szólt konkrétan, hanem mindenkinek akit esetleg érdekel a véleményem.

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. november 06. 10:41

Szép napot mindenkinek!

Regisztráltam!

Nem bírom már elnézni azt, hogy egy-két fórumozó mit lejátszik itt! TISZTA SZÍNHÁZ!

Szoktam olvasgatni a fórumot, hisz ez alapján is tájékozódok a megbízható és érdemleges lányokról!

VISZONT ELÉGGÉ ÖSSZEKAVAR A FŐ FÓRUMOZÓNK !!! Egy hozzászólás mellette, egy ellene? Mire jó ez?

Elméletileg Ő az aki már minden hírdetőt végigjárt és sokat tapasztalt! / elméletileg / Nem verem a mellkasom , de voltam már látogató pár helyen. Tudnék ajánlani, de nem teszem, mert a következménye úgy is az, hogy reklámozom magam, vagy str.go vagyok, de a végén eljuthatunk GYULÁHOZ is !!!

Gyula?? Kotán úr ?? Füstös ??  Nem értem a döntésünk meghatározó része, hihetem a szólásait vagy nem????

Szóval jobban járok ha maradok az asszonnyal???

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 10:19

Ha meg nem te vagy Kotán Úr akkor biztos mérges lesz picikét!Még lehet Jázminka issza meg a levét!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 10:17

Erre csak azt tudom válaszolni,hogy ehhez korábban keljél fel!!  Nem mintha érdekelne,vagy félnék tőle,de a privát,esetleg egyenes kapcsolat létrehozását felejtsd el!

Pierre · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. november 06. 10:11

Aláírom, hogy tényleg reklámnak hanzik a dolog, pedig pont az nem akart lenni. Éppen ezért ha moderálják nem bánom mert tényleg félreérthető. Csak arra akartam reagálni, hogy ráéreztél a lánnyal kapcsolatban. Semmi közöm nincs a helyhez és a lányhoz sem. Nekem egyik sem volt szimpatikus. Hogy elkerüljem a további félreéréseket nem részletezem itt a dolgokat. Privátban viszont szívesen válaszolok.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. november 06. 09:55

Még megelőzve a szerkesztőséget!!!

Meg persze csak viccből.Remélem értik majd ők is,meg te is!De engedd meg,hogy én moderáljam ezt a hozzászólásodat!

Kedves László! Kérjük az önreklám mellőzését!

Pierre · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. november 06. 09:14

"Gondolom valamelyik igazi nagymenő,nehézfiú bárjában." Ráéreztél. Ha valakit érdekel van egy hely a K*k*sos k*tnál (közel a taxi droszthoz) ott megtalálható.

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. november 06. 01:51

Tankcsapda :D

Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen