Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. október 03. 21:27

A feri körút? Kérlek szépen az egész Nyíregyen körbe megy. Szóval olyan mintha azt kérdeznéd van-e az M3-on kátyú.

Bocs az OFF-ért!

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2012. október 03. 18:09

nem hiszem el h Lara 26-nál még senki sem járt

lábimádó · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. október 03. 17:21

Sziasztok!

Nyíregyen leszek a jövő héten egy továbképzés kapcsán. Szeretném meglátogatni Bogit, akivel beszéltem is és megfelelő partner lenne nekem. Viszont olvasgattam itt egy-két érdekes dolgot és nem szívesen keverednék semmi balhéba, ezért kérdezném, hogy ahol ez a lány rendel (Ferenc körút) mennyire biztonságos környék. Milyenek a lakások, parkolás, esetleges Gyulácskák?:)) Köszönöm előre is a segítségeteket.

arena · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. október 03. 14:35

Sziasztok!Leáról valami infót tud valaki?Köszi

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. október 03. 11:38

Nos a hölgy ezelőtt Debrőben rendelt Happy Masszázs néven, kicsit idősebben, de itt Hajdúban szerintem nem tudott érvényesülni.

Nem néztem vissza a hsz-eket róla, de nem túl sok lehet.

Azért ha valaki levadássza kommentelje be. Köszi!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. október 02. 20:29

Ismerd be,hogy sokkot kaptál tőle!! Sokkot kaptál mi?!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. október 02. 20:09

Volt neki egy szintén barnult kolléganője is! Az ő szavaikkal élve szerintem annak az ura vót a fiatalember.

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. október 02. 20:01

Szia!

Veronika régi motoros ebben a szakmában, nem ma kezdte az ipart!

Régebben jártam hozzá, és azt tudom elmondani, hogy eszméletlen jó segge van, a képein ezt lehet is látni.

Régebben volt neki egy nem ma barnult, társa barátja felvigyázója (akit csak később figyeltem meg) stb. .. mostanában nem tudom mi a helyzet vele.

Akkoriban nem volt semmi gond vele, de voltak és vannak is jobb szolgáltatók mint ő.

Remélem tudtam segíteni.

panda0002 · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. október 02. 19:44

Én is láttam már valahol! Kíváncsi lennék azért rá. Valakinek van infója? Kép alapján nagyon kívánatos. Ahogy látom viszont az adatlapját már módosította masszázsra. Akkor most mi a helyzet vele? Infó valaki?

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. október 02. 18:05

Én már láttam valahol a hirdetését.Valamelyik más városban.Ha jól emlékszem akkor még vmi olyan szöveggel hirdetett,hogy csak masszázst és kölcsönös szimpátia esetén egy kis pluszt is kaphatsz.

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. október 01. 19:23

Hivd fel és elárulja, de én is megmondhatom, hogy borbánya.

Pontos címet tőle kérj telefonon.

Neymardeb32 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 01. 14:05

Régebben sokat jártam Nyiregyre Dorcihoz, Tamarához, Renihez, Erikához. Sajnos ők már egy jó ideje befejezték.

Most újra megjött az étvágyam egy jó numerához. Az ismerőseim ajánlása és a fórumok olvasgatása alapján az oldalon hirdető Puncica(23)-ra esett a választásom.

Eléggé felcsigáztak az itteni képei és a hangjában is volt valami érzéki, erotikus. Nyíregyháza belvárosában viszonylag újépítésű társasházi lakásán fogadott a megbeszélteknek megfelelően. Kétféle üdítővel kínált és felvezetésnek beszélgettünk egy 4-5 percet. Természetesen, közvetlenül viselkedett velem, úgy mintha már több éve ismernénk egymást. Intelligens, humoros lány, aki szeret csipkelődni és mosolyogni. Meglátásom szerint élőben még dögösebb és csinosabb mint a képein.

A közös zuhanyzás után egymásnak estünk. A franciája ügyes, szeret csókolózni és ő is élvezi ha alul izgatják(ez nálam fontos). Akinek fontos a szép, ápolt, nem elhasznált, finom, igazi nyalnivaló puncika az nála kedvére csemegézhet. A gumi felhelyezése után vad vágtába kezdett és minden pózból, minden egyes szögből keményen megdugtam a puncusát. A végén furulyázott levezetésnek és az arcára durrantam el, ami nagyon izgató látvány és érzés volt.

Az akció végeztével sem sürgetett, ismét lezuhanyoztunk közösen némi csókváltás közepette majd egy üdítő mellett 2-3 percet még ebszélgettünk. Kellemes élményekkel távoztam tőle. Nem unott, nincs agyonhasználva és a stílusa sem lekezelő sok lánnyal ellentétben. Kicsi negatívum, hogy análra nem lehet rávenni és, hogy csak délután 4-ig elérhető. Akiknek bejött a régen sokak által kedvelt  Dorci, szöszi Erika, Tamara, Reni által nyújtott színvonal annak csak ajánlani tudom.

Ha Györgyiről vagy Veronikáról valaki tud valamit azt megoszthatná velem.

spermium · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 21:37

köszi a válaszokat , és merre van ez a jó hölgy?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 21:22

Ebben egyetértek. Anno Katicabogár-nak volt isteni az NF-ja, főleg a Deepthroat! Hú, na az nem volt egy semmi akció!

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 20:33

Szia!

Kriszta 26-ot tudom neked ajánlani, korrekt a hozzáállása tiszta rendezett helyen van.

Nemrégiben újra felkerestem és akkor sem csalódtam benne.

Nagyon finoman franciázik.

spermium · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 20:24

Sziasztok tudok fiatal jó megbíhatókat?

nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 10:53

Ja, és a képeken a csaj legjobb esetben is a 20as évei végén jár, de inkább a 30as közepén. 

A hirdetés szerint meg 21. Ha már valaki nem valós fotót rak fel (mint a hirdetők 60%a), akkor miért nem keres legalább korban a szöveghez illőt?

nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 10:50

már jún.29én hirdetett, csak valszeg más fotókkal, és mint látszik, más telefonszámmal. 

Én óvatos lennék :)

Hirdetés első megjelenése: Június 29, 17:33

Telefonszám első megjelenése: Péntek, 18:59

Utolsó módosítás: Péntek, 19:06

Alivio · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 10:12

Stelláról valakinek van valamilyen infója? Járt már nála valaki?? (nem hírdető vagyok, csak rosszul regisztráltam!!)

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. szeptember 29. 20:49

Válaszom igen, többször is én eddig meg voltam vele elégedve, de voltam már tőle jobbal is pl. régebben Gina nevezetű hölgyél, akitől mindig remegő lábakkal távoztam :)

Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen