Sziasztok!
Lara név alatt új hölgy rendel, volt már valaki nála?
Ha igen akkor mit tapasztalt?
Sziasztok!
Lara név alatt új hölgy rendel, volt már valaki nála?
Ha igen akkor mit tapasztalt?
hm :))) ok! köszönöm
Neked is!
A képeiden remekül mutatsz,remélem találkozunk!
még iet .......:S szórakoznak a telefonban , azt mondják itvagyok - ott vagyok és közben meg sehol !!!! unalmas és ez mirejó ????
szép napot mindenkinek !!!!
:))) te tod , nem vagy te buta !!! csak igen dörzsölt ;)
Vanikám, én nagyon buta vagyok, mert a valódi nevemmel hirdetek (a nickem más csak:))
Szia,
nem vagyok se lány, se fiú, de néha-néha hirdető, lehet, hogy holnap estétől...
Hexe=Nemesis, a régiek tudják. Nemesist láthatod, ha van fent hirdetése, Hexe a nagypofájú, odamondogató :D
És most rossz leszek!:)
Ja, és mit vettél a szájadba? :-)
Ezt szerintem nem nekem címezted, kis huncut. A falnak támaszkodós képeket miért fosztod meg tőlünk? :-)
:))))
:) hm csak nyugalom !!!!!válaszolok , szal szerintem itt az oldalon lévö lányok fele! szerintem!! nem a saját nevüket használják , hanem tetszésük szerint művész nevet választanak . senki sem olyan (buta) hogy a saját nevét teszi föl az oldalra , NEKEM EZ A NÉV TETSZETT :) hupss nem rég rossz helyre írtam 1000000 bocsii :/ :)
:) hm csak nyugalom !!!!!válaszolok , szal szerintem itt az oldalon lévö lányok fele! szerintem!! nem a saját nevüket használják , hanem tetszésük szerint művész nevet választanak . senki sem olyan (buta) hogy a saját nevét teszi föl az oldalra , NEKEM EZ A NÉV TETSZETT :)
Hívd fel, beszélgess vele, aztán érdekel, hogy mi a megérzésed.
Kedves eracica, és a többi hölgy!
Ha szabadna egy áthidaló megoldást javasolnom, (sajnos, most nem mondhatsz nemet, és így meg is teszem:-)) fel lehetne venni a szám nélküli hívást, és beszélgetés közben-végén lehet mondani a kedves leendő "ügyfélnek", hogy "köszönöm a érdeklődést, de nálam csak számkijelzéssel tudsz időpontot egyeztetni, ha ez megfelelő számodra." Vagy ez bárhogy, más szavakkal.
Sziasztok!
Verseny eredményhirdetés következik:
Mivel egész délután magamnak írogattam és hirdető ( Hexe :-)) kivételével nem jelentkezett, így ezt a sok-sok pénzt most hazaviszem és magamra fogom költeni. Jól fogom magam érezni.
( Hexe :)! Bocsánat, de nem hirdethetlek ki győztesként, mert nem derült ki az sem hogy ki vagy, sem az hogy hol vagy, sem az, hogy fiú vagy lány vagy? )
Szóval legyetek rosszak!
Üdv: Thomika
SSSZZZZIIIIIAAAAAA!!!!!!!
Na végre!
Szia Hexe :)! ( remélem jól írom a Neved )
Te ki vagy? Milyen néven vagy hirdető? Egyáltalán fiú vagy lány vagy? ( ezen az oldalon mindkettő előfordulhat )
Nyíregyi vagy? Hogyan keresselek?
bejelentkezés :)
AHA!! Csak a rendel a tiltott szó! A megrendelés az már O.K.
Sziasztok!
A rendel az miért tiltott szó? Az orvos is rendel. A vendég az étteremben rendel. Néha még Vendel is rendel. A cégek megrendelést küldenek a megrendelőnek, miután az teljesíti a rendelést, rendelkezésére bocsátja a rendelés ellenértékét.
U.i.: milyen szavak tiltottak még?