Helló Andante!
A lány, akit az általad megadott szempontok alapján ajánlottam, Linda néven megtalálható a hirdetők között.
Régi motoros a szakmában, tapasztalt és többek szerint a városban az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtja. Egy kedves és barátságos fiatal teremtés, akivel még értelmesen beszélgetni is tudsz, ha éppen ahhoz van kedved. Hibátlan testét többféle tetkó díszíti, de ez nem fog meglepetést okozni, mert a hirdetéseiben látható. Engem az első találkozáskor az arca és a közvetlensége fogott meg. A környezet, ahol fogad, az mindig maximálisan tiszta és rendezett, semmi olyan veszéllyel nem kell számolni, mint amilyen némely rossz hírű helyen tapasztalható. A szexben érzéki és odafigyel rád. Többféle pózt is kipróbálhatsz, a franciája lenyűgöző. Komolyan veszi amit csinál, de ez számára munka. Ha ezen és más fórumon a kereső segítségével visszaolvasol, számtalan véleményt találsz róla. Ezek természetesen mind szubjektív tapasztalatok. Én úgy vettem észre, hogy a helyszínen kialakult hangulat, és az a sokat emlegetett feeling mindig a kölcsönös hozzáálláson múlott. Én eddig még mindig jól éreztem magam nála. Hogy mit, hol és mennyiért, azt el fogja mondani korrekten, ha felhívod. Ha úgy döntesz, hogy meglátogatod, én azt javaslom légy hozzá kedves, szerintem viszonozni fogja. Próbálj meg úgy közeledni hozzá, mintha egy számodra szimpatikus lánnyal randiznál. Ez nem túl nagy befektetés, és a hangulat mindjárt más lesz. Viszont ha csak egy kielégülést akarsz vásárolni, azt rögtön észreveszi ő is és ennek megfelelően fog reagálni. Ha jól akarod érezni magad, egy dolgot ne felejts el: ő sem egy pézbedobó automata, hanem hús-vér ember. Sok szerencsét!