szexi farok· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. augusztus 12. 17:44
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését! ***
Sziiia danika35. Én már voltam Alexánál és nagyon jól maszíroz, és kedves aranyos. Nem olyan mint a többi lány tisztelet a kivétel. Én azt ajánlom neked menj el hozzá, ő benne biztos nem fogsz csalódni. A további szép estét nektek
danika35· Újonc (4 hozzászólás)· 2012. augusztus 12. 17:33
Sziasztok Alexáról tud valaki infót ?
danika35· Újonc (4 hozzászólás)· 2012. augusztus 12. 17:27
Sziasztok fórumosok! Szindy Babánál voltam a multhéten. Eddig nem voltam net közelben. De megígértem neki hogy írok a fórumon róla. Én azt mondom nektek, hogy menjetek el hozzá nem fogtok csalódni benne. Mert, én akinél még eddig voltam egyiksem volt olyan jó mint Szindí Baba. És nincs lehúzás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fütyős te meg nyomd el magad de, gyorsan mert, ez az egyetlen igazi, becsületes nő itt nyíregyházán. Én ma is vissza fogok menni hozzá mert, nagyon jó volt vele.:)
szexi farok· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. augusztus 12. 17:18
Szia Fütyülős! Én ma voltam Szindy Babánál és, egyáltalán nem Gyula sőt nagyon is jól néz ki. Pontosan olyan mint a képeken.
Nagyon jól éreztem vele magam . És ami a legfontosabb nincs lehúzás...Én nem tudom ki az a Gyula de Szindy Baba az biztos hogy nem Gyula....:)
szexi farok· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. augusztus 12. 17:10
sziiia fütyi nagyon jó Szindy Baba. Ma voltam nála és nagyon jól éreztem vele magam, a szexben abban, nagyon ott van.:P Én azt mondom neked menj el hozzá nem fogod megbánni..:)
Fütyülős· Őstag (816 hozzászólás)· 2012. augusztus 11. 14:40
Jah! Gyula bcenéven ismered meg itt a fórumban! :)
TapsiHapsi· Újonc (10 hozzászólás)· 2012. augusztus 10. 23:10
Dórinál voltam,nem átverés,a többi rajtatok múlik... :)
TapsiHapsi· Újonc (10 hozzászólás)· 2012. augusztus 10. 23:07
Nyugodtan meglátogathatod,nem lehúzás,voltam nála. Ha van kérdésed vele kapcsolatban,szívesen válaszolok.
alf· Újonc (8 hozzászólás)· 2012. augusztus 10. 16:25
Őrölök, hogy többen is jelzik ha „Gyulá”-t észlelnek. Egyszer én is így jártam, hogy meglopott 2 fekete csaj B.u.z.a téren az egyik 10 emeletesben. Azóta csak a jó referenciával rendelkezőkhöz járok.
Emese· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. augusztus 10. 13:37
:D XD XD XD ku...us XD XD :P te idióta le álhatnál már :D
Fütyülős· Őstag (816 hozzászólás)· 2012. augusztus 10. 12:03
Á, Gyula ez már Magyar Helyesírási Lexikon-ért kiált!!!
Hát nem lehetsz ekkora .....!?
TapsiHapsi· Újonc (10 hozzászólás)· 2012. augusztus 10. 09:18
koszonom Fustos a reggeli "jokedvrederitot"!!! =)
"a PORSZIVONAK mi a neve?"
Emese· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. augusztus 09. 23:14
na igen a helyes írásom :D na temeg akkor ölűlj neki hogy te helyesen írsz !!!! :D :D te gyö...r
TonyRickardsson· Újonc (18 hozzászólás)· 2012. augusztus 09. 22:14
"ajállani"?
Már megint az a fránya helyesírás.
Most Emese néven futsz?
TonyRickardsson· Újonc (18 hozzászólás)· 2012. augusztus 09. 22:09
Szerencsére nem kell megismerni,helyesírásod jellemez,de tényleg ezt a lehúzós "szolgáltatást" meddig folytatod?
Egyszer nagyon megütitek a bokáitokat,Te meg bikád aki zuhanyzás alatt "leleltározza"a zsebeket.
Vén Szatyor· Lelkes újonc (96 hozzászólás)· 2012. augusztus 09. 21:42
Szia GSP!
Visszaolvastam vagy 10 oldalt a topicban, de semmi rosszat nem olvastam róla.
Lehet valami elkerülte a figyelmemet?
GSP· Újonc (37 hozzászólás)· 2012. augusztus 08. 18:19
szatyor emese 20 veszelyes olvas utana
Olaf· Újonc (16 hozzászólás)· 2012. augusztus 07. 23:45
Még egy olyan kérdésem van, hogy tudtok olyan lányt aki elég aktív ( nem egy farönk, eddig ilyennel volt dolgom csak régebben) , esetleg enyhén domina is:) (korbács nem kell, de ha kicsit irányít és tudja mit csinál az cask jó)
Olaf· Újonc (16 hozzászólás)· 2012. augusztus 07. 18:49
Sziasztok, én keresek egy lányt aki régen itt hirdette magát.
2009-ben Emese néven volt fent, kamu képpel, a képen egy kislányos alkatú világosbarna hajú csaj volt, a valóságban egy 170 cm 60-65 kilós fekete hajú csaj, volt rajta pár nagyobb anyajegy, egy elég tré lakásban volt a Tompa Mihály utcán, akkoriban 21 vagy 22 éves volt.
Ha tudtok valami elérhetőséget, ne fogjátok vissza magatokat:)
Fütyülős· Őstag (816 hozzászólás)· 2012. augusztus 06. 21:30
Na! Kielemeztem a képeket, és nyugodtan állíthatom hogy Szindi Baba = Emese = GYULA!
100%-ig biztos! A nyomokat nem árulom el, mert Gyula nem okos, bár a *** moderálva *** 1%-al veri!
Téma indítva: 2010.02.25., 17783 hozzászólás összesen