Ciao! KEdves, odaadó. Mélytorkos franciája a 18/5 cm-el vidáman megy. Mielőtt ráül..közli "szűk vagyok"...és tényleg..nagyon kellemes. Igazi Pochahontas feeling...
Ciao! KEdves, odaadó. Mélytorkos franciája a 18/5 cm-el vidáman megy. Mielőtt ráül..közli "szűk vagyok"...és tényleg..nagyon kellemes. Igazi Pochahontas feeling...
Aki tud valamit Emeséről légyszi írja meg.
hát ha valaki járt már, akkor biztosan fog válaszolni doki
sziasztok!Nemrég voltam Alexa29 nél mert azt írták a fórumon a két legjobb nyíregyi csaj egyike...hááát...sztem nem feltétlenül kell hinni a fórumra íróknak mert a nagy részük igénytelen!!!A csaj kedves meg minden a fényképeken lehet ő van 29 éves korában de sztem az a fénykor kb 10 éve lehetett!!!A teste már kiöregedett a hasa ronda a feneke nem szép, még szerencse hogy nem vette le a melltartóját....A telefonon megbészélt dolgok közül a felét nem tartotta be(szerencsére) amikor oda értem akkor derült ki hogy ez is meg az is + Amugy kedves odaadó de ezek után biztos nem fogok hinni a fórumra íróknak.
Nekem nagy negatív tapasztalat az egész
sziasztok örökösföldi lányt tudtok köszi
Jázmin (19)-ről van valakinek információja, esetleg tapasztalata vele?
Sziasztok valaki tud infót a topapron hirdető 20/254-***moderálva***tel számu lányról? Válaszotok előre is köszi.
Gyula.
Emese (20) - ról valaki infó?
KOSZI
Sziasztok!
Kit érdemes mostanság nyíregyen felkeresni?Aki nem húz le és normális is.Klaudia, Linda, Netti, Pandora?
Olvass vissza egy kicsit,találsz ott jót és rosszat is,aztán eldöntöd,hogy rápróbálsz-e vagy nem.... :))
NETTI 19 ROL TUD VALAKI VALAMIT
Valamit nemértek, de majd beavattok.
:D
Olyan nincs hogy A " mi " Életünk !!!! De ezt már elmondtam párszor
Ja-Ja!!Robi! Igen Róbert!Az az ember a mi életünk megkeseritője!És még csak nem is tud róla.Az nem tud semmiről.Csak hazamenni,meg otthon lenni tud Bécivel!
Sziasztok!Az új lányról csini zita mit lehet tudni?Lettiről nem tud vki infot,rendel még?
Én csak azt tudom, hogy szereted félrevezetni az embereket.
Robbbbyyyyy :*