Üdv emberek!
Tényleg sok a vita ezen az oldalon a lányokkal kapcsolatban, de szerintem ez az oldal célja! Ritkán nézek rá a fórumra még ritkábban írok hozzászólást. Most ismét megteszem, mert úgy érzem meg kell védenem két lányt /Aliz19,Netti19/. Visszamenőleg elolvastam a szólásokat és azt gondolom, hogy több a mellettük szóló írás, mint az ellenük. Viszont az a gond ezzel, hogy "egy zsák burgonyába elég egy romlott is, hogy a többivel kicsesszen"! Ez igaz a lányokra is! Szóval az én javaslatom az,hogy ne ítéljünk egy hangadó szavára, olvassunk visszább is! Nagyon aranyos kedves lányokról beszélek és gyulákkal sem találkozni. Komolyabb fórumozók írásait is elolvastam - figaro,-rolki- gyulaigyula- stb és azt látom, hogy nekik is azonos a véleményük az enyémmel! Többnyire én átutazóban vagyok erre, de mikor itt járok mindíg felkeresem őket. Igenis uraim, aki szereti a hamvas fiatal magyar testet akkor biztos,hogy ők kellenek neki. Nem akarom részletezni velük kapcsolatos élményeimet, nem akarok lehetőséget adni olyan emberkéknek, hogy ezen csöpögjenek, akiknek nincs bátorságuk arra,hogy meglátogassák őket. Száz szónak is egy a vége: HAJRÁ MAGYAROK!