Akkor hajrá:
Főiskolás Adri:
Aki nem főiiskolás, hanem egyetemista, de tényleg. A szakot nem árulom el. Értelmes, normális csaj.
A ***moderálva*** csarnoktól nem messze volt megtalálható. Teljesen szép, rendezett társasházban.
2011 novemberében találkoztam vele, akkor még elérhető volt.
Bemutatkozáskor legalább egy 20 percet beszélgettünk. Ki mit csinál, stb..., ami ilyenkor lenni szokott. Nagyon szexi, titkárnős feelingje volt. Szép, nagy cicikkel.
Az időpontegyeztetés, az első benyomás, minden stimmelt. Kölcsönös NF, aktus óvszerrel, a végén NFVSZ lenyeléssel. Szimpatikusak is voltunk egymásnak. Aktus közben kicsit óvatosan kellett vele bánni a testalkata miatt.
Sajnos, amikor már második alkalommal szerettem volna menni hozzá, addigra már abbahagyta. Ezt tőle tudtam meg, mégpedig személyesen, mert a városban egyszer összefutottunk és kb. 2 percet tudtam vele beszélni.
Azt mondta, hogy pasija van és komolynak ígérkezik a kapcsolata. Azóta fogalmam sincs, hogy visszatért-e, vagy fogad-e VIP (komoly jattot adó) vendégeket.
Egyébként a teljes nevét tudom, amit természetesen nem fogok elárulni senkinek sem. Ez így korrekt.
Kár érte, de egyszer minden véget ér...