Eszter (30):
Az***moderálva*** utcán található meg Anitababy társaságában.
A telefonos elérhetőséggel és időpontegyztetéssel nem volt gond. Elmondta, hogy csak masszázs és NF, amit vállal. Elfogadtam, gondoltam felkeresem és kipróbálom őt, mert kíváncsi voltam rá. ***moderálva***
Pozitívumok:
A lakás normálisan berendezett, rend és tisztaság volt található. A nő nagyon jól néz ki, olyan jó nagydarab r*ngyó, szép nagy cs***ökkel.
Rövid bemutatkozás után elmondta mégegyszer, hogy mit vállal, de nagyon meglepődtem, ugyanis itt már aktust is közölt. Elmondta, hogy a telefonban ezt nem szokta említeni.
***moderálva*** Előre kérte. A franciája nagyon kellemes volt. Ápoltsága rendben van.
Negatívumok:
A nő teljesen rideg és távolságtartó volt az akció megkezdésekor. Nem igazán lehetett irányítani, barátnőfeeling egyáltalán nincs. Ez azért nagyon nagy gond, mert telefonon keresztül arról tájékoztatott, hogy ő nagyon barátságosan és kedvesen bánik a vendéggel. Hát,egy nagy frászt!
A végén sz*jbaé*vezés megtörtént. Aktus közben nem lehet rendesen megb***ni, mert sehogy sem jó neki.
Összegezve, nagyon szép nő külsőre és finom a franciája, de a többi teljesen felejtős. ***moderálva***
Azt bánom, hogy nem egy franciára maradtam csak, mert valószínű, hogy akkor nem csalódok benne ekkorát és legalább cumiztatni visszatértem volna hozzá, de tuti, hogy nem fogok. Az a kategória, aki kizárólag a ***moderálva*** csinálja, a vendég egyáltalán nem érdekli, beszélgetni véletlenül sem lehet vele.
Szóval, nem ajánlott szolgáltató!!!
***moderálva***