aligbolond· Újonc (40 hozzászólás)· 2012. január 16. 12:30
Mert neked most az a legnagyobb gondod, hogy FIATALON néz így ki? Mert ha idős nézne így ki, akkor szavad sem lenne??? Az akkor már egészséges, vagy természetes? Hm... Érdekes megközelítés.
Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért foglalkozol Dundikával ennyit, ha nem tetszik. Hiszen izlések és pofonok. :-) Azt gondolod, az itteni kirohanásaiddal megváltod a világot? Vagy Update kajákat forgalmazol?
Tudomásul vettük: neked nem tetszik Dundika, sőt, kifejezetten taszít. Oké. Megjegyeztük. Mindennki. Most pedig keress másik gumicsontot, amin rágódhatsz....
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2012. január 16. 11:44
Attól,hogy valaki cukrorbeteg még lehet mozogni napont vagy 2 órát.Képzel még pénz sem kell hozzá,hogy lemejn az utcára kocogni. De attól,hogy a kisasszony lusta mint a nyavaja, én arról nem tehetek. Rendszeres mozgással egy emberi testet kordában lehet tartani,függetlenül attól,hogy milyen beteg. Akkor sem kell fiatalon ugy kinézni Dundika kisaszonynak mint a ***moderálva***.
Danton· Újonc (2 hozzászólás)· 2012. január 16. 00:32
Sziasztok!
Kezdő vagyok Nyíregyházán ezen a területen. A fórum hozzászólásokat olvasgatva arra jutottam, hogy Kriszta26, Klaudia21 és Főiskolás Adri lennének számomra megfelelőek. Ti melyik hölgyet tudnátok ajánlani?
Előre is köszi.
fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. január 14. 20:35
Jól van bammeg!Nem tudom mennyit meg mit eszik.De mégegyszer,hogy megértsd!A nagyon kövér emberek nem azért kövérek,mert pl 3kiló kenyeret eszenek meg 5kiló hússal,deszertnek meg néhány kiló édességet.Van amelyik szinte semmit nem eszik.Mozog,mert mondjuk fizikai munkát végez és mégis kövér.Ez lehet örökletes,de leginkább betegség.Cukorbetegség,hormonális dolgok,stresz stb.Ismerek olyan 40kilós embert,hogy inkább ruháznám,mint etetném!De olyat is aki egy autóbaleset miatt cukorbeteg lett.Kb 70kilós normál testalkatú volt most kb 10év elteltével 150.Meg majdnem teljesen vak.
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2012. január 14. 20:22
van egy arany szabály a fogyókurában, és érdemes betartani! " amit nem eszel meg, az nem hizlal"
fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. január 14. 18:22
Na most nem megvédeni akarom Dundikát,mert nem rég szólogattunk be egymásnak.Aki kövér az nem biztos,sőt az esetek nagy többségében nem azért kövér mert sokat eszik.Erről hallottál már?
Patrik· Újonc (39 hozzászólás)· 2012. január 14. 09:44
Üdv uraim!
Az alíz nevű lányról van valami infója valakinek? Köszi:)
hatas· Tag (183 hozzászólás)· 2012. január 13. 15:12
Trollkodj máshol, jó? :D
boogie· Lelkes újonc (65 hozzászólás)· 2012. január 12. 23:54
Ramóna fotói ismerősnek tűnnek. Valószínűleg másoknak is...
fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. január 12. 17:18
Igen?Hol?Melyik az?Van itt két újonc.Az egyiket ismerem amúgy a másik Aliz vagy ki!Rá gondolsz?Szerintem Ő nem Gyula.
Gergely· Lelkes újonc (88 hozzászólás)· 2012. január 12. 17:08
szánalmas hogy gyula már megint hirdeti magát.
ilko· Őstag (791 hozzászólás)· 2012. január 12. 10:25
Ha nem lenne, nem ilyen stílusban írtam volna!:D
(vegyült bele némi irónia is, csak kicsit rejtettebben)
fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. január 11. 19:42
Dundika!
"Patkány vagyok,de nem féreg!"
Ilko!
Azt hittem neked van humorérzéked! :-))
Dundika· Lelkes újonc (42 hozzászólás)· 2012. január 11. 17:53
Aranyos vagy! Én imádom az ilyen egyszerű pasikat!!!
ilko· Őstag (791 hozzászólás)· 2012. január 11. 13:54
:DDD (Már bocs)
Azért kiváncsi lennék, még hány emberrel "kamatyol még" rajtad kívül "majdnem szerelemből"...
fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. január 11. 12:27
Hát gumi nélkül dugom!Bogyókat szed!
aligbolond· Újonc (40 hozzászólás)· 2012. január 11. 10:03
A legtöbb lányról semmit nem tudok, akikről írtok... Viszont jártam Dundikánál, és hajlmos vagyok annak hinni, amit ő ír. Kedves, értelmes nő, tudta, mit beszél. Szeritem most is tudja. Hogy hangot ad véleményének, tudom becsülni. Milliméterre tudta, hogy majdnem egyedül marad véleményével, és mégis... Van igazságérzete. :-)
Mielőtt felmerül bennetek: NEM fűződik semmilyen érdekem ahhoz, hogy Dundikáról bármit is írjak, nem vagyok "barátja", és nem ő vagyok. Egy egyszerű pasas vagyok, aki olykor-olykor igénybe veszi némelyik lány ***moderálva***, de ennek ellenére nem nézem le őket, hiszen miattam is vannak itt. Meg miattatok is... Ha nem ***moderálva***
Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2012. január 11. 09:22
Nem céloztam semmire,csak egy megjegyzés volt.Mint ahogyan az is csak egy megjegyzés hogy egy Q sosem csinálja szerelemböl veled.Lehet hogy van cukormáz,csak most csak neked mert te más vagy,de jobb ezt fenttartással kezelni.
Dundika· Lelkes újonc (42 hozzászólás)· 2012. január 11. 07:35
Ha rajtam múlik úgy fogsz.Végszóként csak annyit ,könnyű megvádolni olyat aki meg sem tudja magát védeni.Ha van a pucában vér oda mész hozzá rákérdezel.Amit produláltál,megfelelő intelegenciával rendelkező ember nem teszi.De sajnos sok patkány szaladgál még e földön.End!
fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. január 10. 22:52
Nem nála voltam ma este,ha erre célzol.Az illető nőszemély nincs már aktiv hirdetőként itt.De azt hiszem majdnem szerelemből kamatyol csak velem.De azé' a ***moderálva*** még elvárja a fene a pofáját!
Téma indítva: 2010.02.25., 17596 hozzászólás összesen