Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Andi24 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 14:08

Sziasztok!

Szeretnék elnézést kérni azoktól, akik tegnap kerestek, de nem értek el. Már újra elérhető vagyok.

Puszi nektek

Original · Újonc (14 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 13:42

Sziasztok!

Laura(40) és Erika(36)!

Tudnátok infót róluk adni?

Előre is köszönöm!

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 09:53

Na kit találtál Grazban bránermajszter? beeela83kukaccitromailponthu Itt valahogy nagy a cenzura,jobb a privát.Elöre is köszi.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 09:03

A Sarkantyu uti vezérigazgató,és Kinga baba diszpécsere kicsit rafináltabban is gyárthatna reklám szpotokot,mert ezeket az irásokat sem a média hatóság sem én nem dijjazzuk. :P

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 09:01

Lénárol már irtuk párszor hogy külseje az egyetlen amiröl pozitivan lehet irni.Egy unott felületes csaj,akit baromira nem érdekel hogy neked jó vagy sem.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 08:58

WL csak Hétfötöl-Péntekig,10-19 óra között van,akkor is csak számkijelzéssel fogad hivást,de akkor sem biztos csak ha van szabadideje.Általában teltház van nála,és baromii nehéz elérni és mégnehezebb bejutni.

Hattori Hanzo · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. szeptember 28. 23:21

Nahát Kingababa :)

Kicsit hangulatember de azért összességében kellemes élményeim voltak vele.

qwer · Újonc (16 hozzászólás) · 2011. szeptember 28. 20:01

Sziasztok!A Sarkantyú utcai csajokkal hogy lehet felvenni a kapcsolatot?

Valaki tud írni egy számot!

Ivett-nél járt valaki???

Köszönöm.

haha · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. szeptember 28. 13:55

Sziasztok!Csak informálni szeretnélek titeket,hogy van az a lehuzós kurva (Pandora,Elena,Helga) néven,aki anyira hűlye vagy csak csöves hogy minden képen ugyan abban a meltartóban fótóza a két cigány stricije.De milyen feszűlt lehet a hangulat,minden héten képeket csinálnak meg valami nevet is ki kell találni nekik.Csak az a baj,hogy a rondaság mindig ugyan az marad.De a képek azért jók,nem is látni amit élőben,hogy igen csak sötét a böre a feje meg mint egy aszalt szilva.Még a farkam se ált fel rá.Nem is csoda hogy két geci kel neki aki elveszi a pénzt az embertöl,mert még ingyen sem basznám meg azt a csajt!!!!!!!!!!!!!!!!!

branermajszter · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. szeptember 26. 21:26

Na kire talaltam Grazban??? ;)

A nyiregyi sracok mar nem eleg jok. :)

http://www.laufhaus.at/EN/GRAZII/module/girl_m.php?mmid=2&girl_id=612&lid=705

Aliglátszik · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 15:36

Sziasztok!

Eszter az "aprókban" megint hirdet, nem reklámozni akarom -távol álljon tőlem-, de érdemes felkeresni egy finom masszázsra...

Szexet soha nem kértem mondjuk tőle - s fogalmam sincs, hogy vállalná-e-, de hát ...hogy is mondjam...az én méretem nem olyan, hogy be mernék vállalni vele egy ilyen nőt. Szóval: elég kicsi.

Ezért marad a masszázs, ott nincs csalódás.

Aki kényeztetni szeretné magát, annak csak ajánlani tudom.

kissrác · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 09:30

Üdv Mindenki!!

Aki már járt Lénánál(33), tudna szolgálni számomra némi infóval vele kapcsolatban?? Egy franciára ugranék fel hozzá, milyen a technikája megéri elugrani hozzá??

Köszi a válasz(oka)t :-)

Üdv: Gábor

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. szeptember 24. 21:33

hello valaki nem tudná megmondani hogy white lady miért nem tudom elérni telefonon vagy megváltozott a száma.

The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 22:17

Én már voltam nála és fantasztikus szolgáltató. Nagyon jól éreztem magam vele, mert kedves, figyelmes, odaadó és nagyon élvezi amit csinál. Az á*ai átlagosak és anált is vállal- A szolgáltatását leginkább Krisztáéhoz tudnám. hasonlítani. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató a városban.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 18:29

Így van, Uram! Ezzel most pontosan egyet értek. Meg hát azt is hozzá kell tennem, hogy Lindához akkor megyek, amikor a "félre nézegetéseim" miatt csalódok máshol, azaz az én hangulatom sem százas, és mintha hozzá "bújnék" el olyankor. Megkockáztatom, hogy a hangulatán kívül bármilyen más rizikó egyenlő a nullával, azaz nincs semmi váratlan meglepi. És ez olyan biztos plussz, amiben még soha nem csalódtam. És ezért köszönet jár Lindának. :-)

libela · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 17:13

hali

zsuzsa 31 ről tudna valaki vmi infót adni?

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:38

Nem vagyok kivételezett, és semmivel sem tudok többet, mint bárki más. Csupán nem torpanok meg az első akadálynál.

Mégis kedveled? Na látod. Próbáld meg mindig a dolgok pozitív oldalát nézni!

The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:34

Linda megítélése valóban eléggé vegyes. Én úgy jártam vele, hogy egy fantasztikusat hancúroztunk, nagyon jól éreztem maga vele, mert kedves, vidám és aktív volt és látszólgat élvezte is, aztán a vége előtt 5 perccel hirtelen egy hárpiává változott egy csapásra. Máig gondolhatom, hogy mi üthetett belé, de teljesen kifordult önmagából. Szóval szeszélyes a csaj rendesen, de ha jó hangulatában van, akkor nagyon élvezetes vele a szex.

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:12

Az egymásra való odafigyelés és a másik fél megértése mindig segít a célok elérésében. Mi is voltunk kezdők, valahonnan el kell indulni. És mondjuk meg őszintén, máshol sokkal nagyobb rizikóval találkozhatunk! 

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:00

Biztos, hogy nem mindig alkalmazkodik, hiszen Ő is ugyanolyan ember, mint bármelyikőnk és nem egy gép. Ez benne van a pakliban.

Téma indítva: 2010.02.25., 17593 hozzászólás összesen