Sziasztok!Csak informálni szeretnélek titeket,hogy van az a lehuzós kurva (Pandora,Elena,Helga) néven,aki anyira hűlye vagy csak csöves hogy minden képen ugyan abban a meltartóban fótóza a két cigány stricije.De milyen feszűlt lehet a hangulat,minden héten képeket csinálnak meg valami nevet is ki kell találni nekik.Csak az a baj,hogy a rondaság mindig ugyan az marad.De a képek azért jók,nem is látni amit élőben,hogy igen csak sötét a böre a feje meg mint egy aszalt szilva.Még a farkam se ált fel rá.Nem is csoda hogy két geci kel neki aki elveszi a pénzt az embertöl,mert még ingyen sem basznám meg azt a csajt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
haha · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. szeptember 28. 13:55
branermajszter · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. szeptember 26. 21:26
Na kire talaltam Grazban??? ;)
A nyiregyi sracok mar nem eleg jok. :)
http://www.laufhaus.at/EN/GRAZII/module/girl_m.php?mmid=2&girl_id=612&lid=705
Aliglátszik · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 15:36
Sziasztok!
Eszter az "aprókban" megint hirdet, nem reklámozni akarom -távol álljon tőlem-, de érdemes felkeresni egy finom masszázsra...
Szexet soha nem kértem mondjuk tőle - s fogalmam sincs, hogy vállalná-e-, de hát ...hogy is mondjam...az én méretem nem olyan, hogy be mernék vállalni vele egy ilyen nőt. Szóval: elég kicsi.
Ezért marad a masszázs, ott nincs csalódás.
Aki kényeztetni szeretné magát, annak csak ajánlani tudom.
kissrác · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 09:30
Üdv Mindenki!!
Aki már járt Lénánál(33), tudna szolgálni számomra némi infóval vele kapcsolatban?? Egy franciára ugranék fel hozzá, milyen a technikája megéri elugrani hozzá??
Köszi a válasz(oka)t :-)
Üdv: Gábor
Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. szeptember 24. 21:33
hello valaki nem tudná megmondani hogy white lady miért nem tudom elérni telefonon vagy megváltozott a száma.
The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 22:17
Én már voltam nála és fantasztikus szolgáltató. Nagyon jól éreztem magam vele, mert kedves, figyelmes, odaadó és nagyon élvezi amit csinál. Az á*ai átlagosak és anált is vállal- A szolgáltatását leginkább Krisztáéhoz tudnám. hasonlítani. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató a városban.
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 18:29
Így van, Uram! Ezzel most pontosan egyet értek. Meg hát azt is hozzá kell tennem, hogy Lindához akkor megyek, amikor a "félre nézegetéseim" miatt csalódok máshol, azaz az én hangulatom sem százas, és mintha hozzá "bújnék" el olyankor. Megkockáztatom, hogy a hangulatán kívül bármilyen más rizikó egyenlő a nullával, azaz nincs semmi váratlan meglepi. És ez olyan biztos plussz, amiben még soha nem csalódtam. És ezért köszönet jár Lindának. :-)
libela · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 17:13
hali
zsuzsa 31 ről tudna valaki vmi infót adni?
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:38
Nem vagyok kivételezett, és semmivel sem tudok többet, mint bárki más. Csupán nem torpanok meg az első akadálynál.
Mégis kedveled? Na látod. Próbáld meg mindig a dolgok pozitív oldalát nézni!
The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:34
Linda megítélése valóban eléggé vegyes. Én úgy jártam vele, hogy egy fantasztikusat hancúroztunk, nagyon jól éreztem maga vele, mert kedves, vidám és aktív volt és látszólgat élvezte is, aztán a vége előtt 5 perccel hirtelen egy hárpiává változott egy csapásra. Máig gondolhatom, hogy mi üthetett belé, de teljesen kifordult önmagából. Szóval szeszélyes a csaj rendesen, de ha jó hangulatában van, akkor nagyon élvezetes vele a szex.
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:12
Az egymásra való odafigyelés és a másik fél megértése mindig segít a célok elérésében. Mi is voltunk kezdők, valahonnan el kell indulni. És mondjuk meg őszintén, máshol sokkal nagyobb rizikóval találkozhatunk!
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 11:00
Biztos, hogy nem mindig alkalmazkodik, hiszen Ő is ugyanolyan ember, mint bármelyikőnk és nem egy gép. Ez benne van a pakliban.
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 10:34
boogie! Te valamit nagyon tudsz, nekem soha nem jött így össze. Sőt, hadd ne idézzem, mit kapok akkor, amikor nem olyan a kedve. Ezek mellett is kedvelem, mert tőle még mindig kaptam valamit, amit mástól nem.
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 10:31
Teljesen mindegy, hányszor voltam nála, mindig erősebben kellett rá és a hangulatára figyelmen, mint magamra. Viszont nagyon tiszta, ápolt, szép, csinos, de szerintem nem kezdőnek való, mert túl nagy a rizikó.
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 10:27
Nem mondanám optimálisnak, pláne ha kezdőről van szó. Te úgy ismered Lindát, mint aki mindig alkalmazkodik? Megbízható, de a hangulatát nagyon ki kell fogni, vagy nagyon alá lehet szaladni.
The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 10:23
Na akkor ide is bemásolnám egy másik forumon Andi(24)-ről írt beszámolómat:
Nemrég egy új szolgáltatót Andi(24)-t (06303389732) próbáltam ki. A Topapr*n illetve a pirosl*mpa apróban láttam először a hirdetését és mivel a fotoi alapján ígéretesnek tűnt felhívtam. A telefonban részletesen, készségesen válaszolt a kérdéseimre. Elmondása szerint nem lakáson dolgozik, hanem vagy panzióban lehet vele eltölteni az időt vagy pedig a vendég lakásán. Én a panziós megoldást választottam és rövid egyeztetést követően egy megbeszélt helyen találkoztunk. 1 óraért 10 ezer Ft.-ot kért és ebben már benne volt a panzió 3 ezres költsége is.
Andi a fotoinak megfelelően csinos, vékony, fiatal lány kis cicikkel, kicsi, de feszes popsival. Kedves, korrekt, barátságos személyiség, akivel beszélgetni is lehet. Már a zuhanyzóban kaptam tőle egy igazán kellemes franciát, amit az ágyon tovább folytatott nagy örömömre. Kellemesen szűk puncija van, így az aktus is nagyon élvezetes volt vele. 1 órán keresztül dolgoztam rajta, majd a végén a szájába élveztem, ami fantasztikus érzés volt. A végén egy közös zuhanyzással zártuk le az eltöltött időt.
Én pozitív szájízzel váltam el Anditól, mert éreztem rajta, hogy végig figyel rám és arra, hogy jó e nekem. Kellően aktív volt és odatette magát rendesen. Nem sürgetett, nem nézte az időt, hanem rám koncentrált. A jóértelemben vett amatőr "feelinget" éreztem rajta, ugyanis nincs kiégve és nem éreztem rajta, hogy csak túl akar lenni rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom kipróbálásra.
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 09:33
Így igaz! De lehet, hogy te is tudod, csak nem volt még rá szükséged. Én nem adtam fel azonnal. Kolléganő+másik telefonszám=eredmény. És érthető, hogy az elején nem örült neki, hiszen egy kicsit felborítottam a tervezett programját.
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 06:05
Akkor te a Sors,pomtosabban Linda kegyeltje vagy :) Én kétszer voltam nála,mindkétszer elég hisztis volt.Bár aki bejelentés nélkül is meg tud érkezni hozzá az biztosan tud valamit amit én nem.
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2011. szeptember 21. 23:16
Lindát lassan három éve ismerem és látogatom. Ez idő alatt egyszer találtam "makrancos"-nak, amikor váratlanul bejelentkezés nélkül érkeztem, Ő pedig szabadnapos lett volna. Ennek ellenére szakított rám időt.
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. szeptember 21. 11:31
Linda egy makrancos hisztérika,én nem ajállanám neki