Hatas! Írtam pár szót lejjebb Lindával kapcsolatban. Azok mind megállják a helyüket. Az egyik legtisztább környezet fogad, ha meglátogatod.
Hatas! Írtam pár szót lejjebb Lindával kapcsolatban. Azok mind megállják a helyüket. Az egyik legtisztább környezet fogad, ha meglátogatod.
Pusszantlak, köszi a számot. Ma nem, de fel foglak hívni, csak nehogy a rendőrfőnök fogadjon vissza a telefonba. Vagy valami hátborzongató férfihang. :)
Dánke a beszámolóért! Nagyon hasznosnak találtam. Esetleg tudnál küldeni Lindáról is hasonlót? Egyszer felhívtam és már hónapok óta gondolkodom azon, hogy meglátogassam, de még nem jutottam el odáig. Úgy tudom nagyon hangulatfüggő a lány. Nekem meg a legfontosabb, hogy kedves és vidám legyen. Telefonban minden baromi jól hangzott régen.
Helló! Keresés kulcsszóra, beírod, Pandi, és kapsz beszámolót. Személyes tapasztalatom szinte teljesen megegyezik QCPassed "élményével". Bár lehet, hogy a szimpátián ennyi múlhat.
hello volt már valaki pandoránál,mert kellene egy kis info rola előre is köszi.
Hatas! Küldök neked privit a "virág" illatáról.
Helló! Lindához mehetsz, ha fontos a barátságos környezet, a tiszta lakás, az ápolt lány, a fiatal test. Nincs veszély, nincs lehúzás, nincs se TP se harci eb. A haját ne akard húzgálni! :-) A többi tőled függ.
Engem is érdekelne a videó!
kispi3@freemail.hu
Előre is köszönöm!
*** törölve ***
*** törölve *** a számom...ha érdekel...:)
Nagyon helyes. ;)
Lesz még hirdetés. :)
Heló vsan4 engem is érdekelne a link. Cím: finderman85 [kukac] hotmail [pont] hu
Előre is köszi
Hello valaki volt már Maya(37) Timi(31) vagy Linda(22)nél? aki volt légyszi tapasztalatot hogy milyen volt. Köszi
Most akkor mi a helyzet Nicole? :P
:)
Helló
Igen, de van ennek egy nagy előnye is. Amíg vannak bunkók, addig a normális viselkedés is értékesebb...
Üdv
Hello vsan4 a linket átküldhetnéd erre a címre is meekrobee@gmail.com
Kösz
Ilko! A nézőponttól és az elérni kívánt céltól függ, hogy van-e bármi értelme ide írni bármit is. Mindenbe bele lehet kötni, mint ahogy ezt tesszük mi is, vagy velünk is. Te láttad élőben Nicole-t? Voltál nála? Nem érdekel a válaszod, mert ellenőrizhetetlen számomra, de ha nem reagálsz, vagy bárki más, akkor a Fórum halott.
Hát igen lehet, hogy elege lett, de azért van benne kis irónia is!:D A fészbuk ugyanis kétélű dolog, írj neki, de akkor kiderülhet, hogy valójában ki vagy... Kérdés, az itt irogató vendégek közül ezt vajon hányan vállalják be!? Mert Nicole, mint szolgáltató bevállalta nyilvánosan az arcát!