Először is, elolvastam, és azután reagáltam rá, sőt én vettem a fáradtságot, és visszakerestem mission valamennyi eddigi megnyilvánulását. (Nem volt túl sok, és nagyon egyhangúra sikeredett valamennyi, a szidáson kívül mást nem írt, illetve hogy pontos legyek egy hölgy hangja tetszett neki!:DDD)
Ha vennéd a fáradságot, és beleolvasnál miket írtam pl a pécsi fórumban, akkor láthatnád, hogy kritizálni is szoktam rendesen, de azt nem szeretem, ha valakinek az irogatása kimerül mások ócsárlásában. És aki megérdemli, azt nemcsak én, hanem minden normális vendég védi.
Utoljára pedig nem is találhatod, mert egy pesti luxusk...áról van szó, és azt próbáltam érzékeltetni, hogy a vendégek nem istenek, a lányok pedig nem használati tárgyak sehol sem, mint ahogy azt sokan gondolják!
És végezetül csak egy kérdés akár hozzád is szólhat, bár főleg azoknak szánom, akik csak szidni tudnak. Te felvállalod magad a lányok előtt is? Mert rólam tudják akikhez járok, hogy ezen a nicken irogatok a különféle fórumokra. Kiváncsi lennék, ezt hányan teszik meg rajtam kívül. Név és arc nélkül bármit lehet írni, bárhová mindenféle következmény nélkül.