Kedves MT-ak :)
Rég nem írtam a fórumra inkább olvasgató vagyok mint irogató. :)
Legutóbb akkor olvashattatok rólam mikor Ferenc KRT. kis lehúzós kurvát szidtam.
Egy történetett szeretnék elmesélni, ami a napokban történt velem.
Munkámból adódóan nagyon sokat utazok főleg BP-re, szolgáltatónál eddig csak Debrőbe voltam egy "fadarabb" stílusu csajosnál, illetve Nyíregyen a lehuzosnál.
A napokban ismét BP-re keveredtem és rávettem magam egy ottani szolgáltató igánybe vételére.
Hát mit ne mondjak egy 21 éves szőke bombázó 52KG-os csajost látogattam meg.
Szeretném még az elején kihangsúlyozni, hogy tisztelet a kivételnek, de minden lány aki ezt a szakmát űzi sűrgősen gondolkozzon el, főleg itt nyíregyen.
Ahogy hallom ismerőseimtől megy a lehúzás, a flegmázás, a csak legyünk túl a dologkon, kényszer szex feeiling,managerezés. (Kiemelem itt is hogy tisztelet a kivételnek!)
Én nem hazudok olyan dolgot kaptam pesten amit nem hogy szolgáltató még eddigi pályafutásom alatt egyik barátnőm se tudott nekem nyujtani. (Ez akár rólam is lehet szegénységi bizonyítvány, hogy milyen Bnőim voltak...)
Lesz még 1 lány akit meg fogok itt látogatni nyír1en is (kriszta) mert nagyon osk jót hallani róla.
De ha nem lesz az se megfelelő lehuzom a rollót ebben a városban az tuti.
Csak ennyit szeretem volna veletek megosztani.
Üdvözletem és köszönöm hogy meghallgattatok.
Ui.:Mivel homály fedi a lány kilétét ezért nem követek el indiszkréciót azzal, hogy elárulom a hölgy Nyíregyre jár haza. :-)
Utalva ezzel arra, hogy a legjobb szolgáltatók nyír1-iek csak az a baj, hogy nem itt rendelnek. :)
Üdv