Sziasztok! Aki járt már White Ladynél az írjon már lécci vagy 2 sort, hogy milyen volt a lány, mert a héten készülök hozzá! :) Az arca is érdekelne!
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 15. 08:48
pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. június 12. 18:29
Tud valaki infót Kinga babáról?
Boy · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 12. 14:40
sziasztok!
a mostani felhozatalból kit/ kiket tudnátok ajánlani, akik ár arányban az alsóbb értékhez közeledik??
nem nagyon ismerem a mostani lányokat, így megköszönném a segítségeteket! inkább a teltebb formákat szeretem, de várom az összes ajánlást!
töki · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 11. 12:15
A sarkantyu elején 37 éves hölgy nagyon korekt érdemes menni kitünö a francia.
bencesex · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. június 10. 22:53
Sziasztok, Orsiról írtam a múltkor de több néven regisztrál, most éppen Dalma, ha a Május térre hív és látod a képen vagy rajta hogy a szája fölött van egy piercingje az ő, átver, lenyúlja a pénzed, egy pasija van vele a házban.
marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 09. 11:51
Linda 21 -et sem szabad kifelejteni a legjobbak közül! :)
Csavargó69 · Újonc (24 hozzászólás) · 2011. június 09. 06:43
Eszter(29)-nek fantasztikusan jó a fraciája (NFVSZ), finom és gyönyörű a puncija.
bonanno · Újonc (50 hozzászólás) · 2011. június 07. 20:16
Hát Lilla 42 ma is kifacsart.Érti a dolgát.Köszönöm neki mégegyszer.
bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. június 06. 21:20
Szia,
Őket mindenki ajánlja:
Gina - Nyíregyháza - 38
White Lady - Nyíregyháza - 34
Kriszta - Nyíregyháza - 26
Ginát még nekem sem sikerült elérnem, de WL után nem biztos, hogy keresem :)
Krisztát sem láttam még élőben, azt hiszem maradok WL-nél ;)
Most veszem észre, rajongója lettem :D
Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2011. június 06. 17:26
Nem tudom milyen alkatú lányokat kedvelsz, de Kriszta(26éves) ajánlott lány. Végtelenül kedves és láthatóan élvezi az együttlétet. Vékony, nem nagy de formás cicikkel, és nagy szeméremajkakkal! (Mmmmm! :D) Imádom a franciáját is! :D
Kkeresd őt!
lacika002 · Újonc (11 hozzászólás) · 2011. június 06. 16:54
Sziasztok! Georginárol vagy Reniröl van valakinek infója!? A képeken nagyon ott vanak! Csak féllek,ogy kamu képek! Ki az aki ajánlott kategória lenne NYiregyen?
kazi · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 06. 08:49
srácok Vandáról mit lehet tudni?
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 04. 22:47
Sziasztok
Freddy már többször is ajánlotta, úgyhogy meglátogattam Pandit. Eléggé vegyes érzelmekkel jöttem el. Természetesen tudtam, hogy masszázson kívül más nincs, de az egyéb dolgokra viszont számítottam (volna): a kellemes beszélgetésre, a barátságos fogadtatásra, a felejthetetlen masszázsra, és nem utolsó sorban a topless "mindent a szemnek" happy finishre. A környezet tényleg hibátlan: tiszta, kultúrált, csendes. De belépésem után "A masszázs ezen az ágyon fog történni!" hűvös fogadtatás ért. Pedig Pandi tényleg nagyon csinos, de ennek a látogatásnak semmilyen olyan pozitív mozzanata nem volt (igazán negatív se), ami mély nyomot hagyott volna bennem. A kézi levezetés is megvolt (csak így egyszerűen), bár semmilyen ruhadarabjától nem szabadult meg, pedig kíváncsi lettem volna... Szóval totál SEMMI KÜLÖNÖS. Minden felejthető, semmi sem a "papírforma" szerint. Hangsúlyozom, hogy rosszat nem mondok róla, de a beszámolók alapján nem ezt vártam. Az is lehet, hogy nem voltam szimpi, vagy csak rossz napja volt, de ettől különb felfrissülést kapok Debrecenben.
Üdv
vsan4 · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. június 03. 12:39
nemrég voltam miránál odaadó és kedves volt másnál már nem is fogok járni
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. június 02. 14:32
Köszi az infót. Franciát csak gumival? Na akkor oda se érdemes menni. :)
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 01. 21:45
Hát, a 10% nem sok. Vagy lehagytál egy 0-t?
marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 01. 18:41
Köszi az infot! :)
vipera · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. június 01. 14:37
Kedves mission!!!!!!!
Az elöhöhöz csak enyi :) :) :) :) :)
Május · Újonc (27 hozzászólás) · 2011. június 01. 12:18
Na meglátogattam a Reni-t (19) elég kezdő még, az viszont mellette szól,hogy a képeken 10%-ban Ő van. A franciát is csak gumival vállaja, anál nincs, de van vele egy másik lány akivel vállalnak leszbit. Lenyúlás strigó nincs de még sokat kell ba.ogatni, hogy jó legyen. Én megdu.ám megint.
marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 01. 11:59
Sziasztok! Csak nekem tűnt fel, hogy egy csomó új lány van? Ha valaki tud az újakról infot, az írjon lécci! Elsősorban Reni és Angibaby érdekel ! Köszi