Gina arca lehet hogy nem olyan már mint egy tinié,de nekem nagyon bejött az amit az ágyban kaptam töle.
Az vitathatatlan hogy minden lány igyekszik olyan fotókat feltenni,amelyek a legjobb tulajdonságaikat emeli ki(pl.Letti segge) vagy a hátrányos részeket takarja.Mira képe nem biztos hogy valódiak,de hogy a valóságot nem mutatják az fix,olyan ***moderálva***.De a 30 feletti korosztály nagyrészének vannak suly problémái,kinek több kinek kevesebb.De az is igaz hogy sok férfi kifelyezetten a telt idomokra bukik.Tehát aki nem ilyenekre vágyik,ne hozzájuk menjen és nem éri csalódás.Az életkorukat is letagadják,de én már belekalkulálok +5 évet,igy soha nem csalódom.
Az viszont engem is bosszant amikor nem lehet nyugodtan lenni egy lakásban.Eszternél jól éreztem magam minden alkalommal,de néha kész átjáróház volt nála,férfi nö,gyerek vegyesen.Régebben Letti is ugy ***moderálva***hogy a másik szobában volt egy másik lány,meg egy gyerek is,és néha egy férfi is.A szobában meg ahol voltunk,egy adak gyerekjáték.A fürdöben nem nagyon engedett be,mert látványos volt hogy ott egy család holmiai vannak felhalmozva.Ezekben az esetekben a gyerekek helyzete a leg lesulytóbb,mert egy ilyen környezetben nem lehet nagy öröm felnöni,arrol már nem is beszélve hogy ha ezt látják kicsikoruktól,valyon mi lessz belölük ha felnönek?