Szevasztok!
Van itt Nyházán egy csaj.Most Manóka néven fut.Nem értem miért kell váltogatni állandóan!
A mell bimbóiról akármikor megismerem.Egyszer már vagy fél éve voltam nála.Nem egy nagy észlény!Meg olyan kis kezdő még,de szerintem soha nem fogja megtanulni a szakmát.Láttam is már a városban,csak úgy nappal.Mitomén!Bóótba ment,vagy a gumishoz(óvszerért),vagy nőgyógyászhoz?Egy idősebb,nagydarab nővel láttam,aki annak idején ott lehetett a lakásban elbújva.Nem loptak meg,csak szerintem fél egyedül kuncsaftot fogadni.Akkor is leírtam,hogy szerintem arra mennek csak,hogy ugyan beengedik az embert a házba,meg mutat is vmit magából,de rendesen nem végzi el a dolgát.Nálam csörgött a telefonja és felvette.(eleve illik kikapcsolni,vagy lehallkitani ilyenkor)Jaj!Bocsi,de nekem most muszály elmenni!Fontos dolgom van.Majd legközelebb!Vissza a lóvét szivi akkor!Erre mocorgás a másik szobából!Felöltöztem.Próbáltam szétnézni.Egy 3szobás,nagy panellakás volt.Egybe mi,a másikba meg a konyhába sikerült,a harmadik meg be volt zárva.Szerintem belülről kulcsal.A kiscsaj közben folyamatosan visongott és próbált feltartóztatni.A harmadik szoba előtt látszott,hogy kész akár a szemem is kikaparni,ha nem megyek ki és hagyom abba.Ekkor vmi halk torok köszörülés meg köhintés a bezárt szobából.Vagy a nyanya volt,vagy még valami kan is volt bent.Jobbnak láttam távozni.
A lényeg figyeljétek a csajt!Nem ajánlom senkinek.Lefogadom jövő héten már megint köpenyeget vált!