Kedves Makktársak,
kissé eltolódott ez a story más irányba. Eredetileg arról volt szó hogy egy bizonyos hirdető megvádolt egy vendéget egy aljas dologgal (l**ással). Erre ezt mindenki azonnal készpénznek vette 1 álítás alapján és a sz*lg*lt*tó védelmére kelt! ne feledjük hogy a másik fél nem nyilatkozott, (lehet hogy nem is látta a bizonyos irományt). De a hozzászólók (lehet hogy m*n*g*r*k)azonnal nekiestek, elkönyvelve bűnösnek.
Kedves Milfhunter mindíg is örömmel olvastam a hozzá szólásaidat, mivel építőnek és hasznosnak találtam, ezért neked írom kérdésemet: emlékszel még Aurelia19-re?? A folyton veszekedő forumon gyalázkodó n*mberre, akiről sokan írtak negatív dolgokat. (nem 1 valaki, kb 20 an aminek inkább lehet hinni) Nos legalább neki esélye volt elmondani a saját verzióját még ha valószínőleg nem volt igaz akkor is. Az egy g*sztustalan fórum hadjárat volt részéről. Tehát mind 2 oldalon lehetnek szánalmas és becstelen alakok, csak jó lenne hogyha nem ítélnétek azonnal. Ráadásul egy szombathelyi fórumozó 1-etlen hozzászólása alapján.
Plusz a legg*sztustalanabb dolgot akkor követte el a tisztelt sz*lg*lt*t* amikor minden elérhetőségét kipakolta a fórumra, ahol ugye a diszkréció egy alap elem!
Még jó hogy nevet, fényképet róla, családjáról nem tett ki.... Ha valakit megvádolnak még csak gyanusított és bár ez sokaknak nem tetszik de vannak jogai bizony, majd ha bebizonyítják hogy ő egy galád .... stb majd akkor mondjátok (ogosan) hogy vállalja magát.
Nem kivántam írásommal senki lelkébe gázolni, csak úgy gondolom jobb előbb gondolkodni mint vádaskodni.
szép napot!