Csak megerősíteni tudom azt, amit Motoros írt Mirabell-ről teljesen átlagos, ha pontozni kéne 10/4.
Egyébként nem tudom mi van, de mostanában mindig ilyeneket fogok ki, kezd baromira elmenni a kedvem az egésztől.
Kedvtelenek a lányok, nem céljuk, hogy jól érezzem magam és annyira éreztetik, hogy csak a p*nzről szól ez az egész és legyünk már túl azon az 1 órán, hogy hihetetlen.
Egyáltalán nem vagyok igénytelen, így azt elvárnám, hogy legalább verjenek át és az illúzió legyen meg, hogy akarják a dolgot, ez volna az alap.
Aztán a másik dolog, hogy egyes lányok igénytelensége is el tudja venni rendesen a kedvemet, a szexi fehérneműnek szerintem alapnak kéne lennie ebben a játékban, vagy a kellemes illatnak, sajnos sokan ezt nem így gondolják és amikor megemlítem a dolgot, csak néznek rám bután, hogy mégis mit akarok, hogy képzelem...
Ajánlhatnátok lányokat, mondjuk pontszám alapján. :)
Nálam Nina volt az etalon 10/10, istenem mit megadnék, ha csak még egyszer...
Anno Korinával rendelt, ő sem rossz, de ő nálam egy 10/7,5-ös.
Ez a két hölgy kiindulási alapnak szerintem tökéletes, na hozzájuk képest kéne belőni a többieket.
Szóval ne fogjátok vissza magatokat, várom a neveket pontszámmal, így hátha el tudom, el tudjuk kerülni a kellemetlen élményeket.