Szia kedves Puffi:)Aurélia vagyok,tudod attól,hogy épp nem sminkelem ki magamat,mint egy cicababa,hanem önmagamat adom sajnálom.:(De azért tudd,hogy ÉN,legalább a valóságot tükrözöm(,és nem egy agyonretusált képpel hirdetek-és más nyit ajtó című fejezet vagyok!!!)Ezt tudni kell.Inkább vagyok természetes,kedves,-Mint ***moderálva***,rideg.
És a lakásom,(amit hozzá teszek sajátom!!!)-és s...mentes,nincs 7-8 lány stb, zavartalanul fogadlak,mivel kedves Puffi-nem fáradttal beljebb a bejárati ajtómnál,gondolom azt sem tudtod milyen a lakásom,Nincs tele ***moderálva*** dolgokkal-mint más helyeken,egyszerű igen ezt elismerem,DE!!!Tiszta lepedő,törülköző,szép szoba és takarítva van,AMI NAGY SZÓ!Mert én mint lány attól ezt a sza@kmát űzöm,takarítok is,hogy a pór cica ne lepjen el,nem más utáni használt dolgok várnak a szobában,és nem használt visszaszárított törölköző fogad:)
Valamint igen,be ismerem,hogy valóban nem rég kezdtem ezt a szakmát,de mindig is kedves voltam a telefonban,azt is elnézem-ha vannak akik átvernek-hogy itt vagyok,de még sincs...ez mint lepereg.De azt már nem nézem el egy kedves embertől se,hogy azért szóljon le,hogy olyan vagyok amilyen,és leszólja a lakást amit nem is látott a bejárati ajtón túl.,és még valami!!!ÉN LEGALÁBB NEM 10 NÉVEN VAGYOK ITT,ÉS NEM VÁLTOZTATOM A KOROMAT MINDEN HÓNAPBAN ÉS VALÓBAN 19 VAGYOK NEM PEDIG 30.,VALAMINT NEM VAGYOK VÁNDORLÓS,SE ***moderálva***,SE VINNYOGÓS SE ÓRA NÉZŐ.HANEM AZT NYÚJTOM AMIT A TELEFONBAN MONDOK-ÉS MIRE IDE ÉRSZ AZON SE VÁLTOZTATOK.ÉS KI KÉREM MAGAMNAK A KÉPEKEN IS ÉN VAGYOK!!!!
DE KEDVES PUFFI!!!-Akkor menj olyan lány hoz aki mindent ***moderálva***,25-helyett 40 éves, a képek csalódások,a környezet lehet 10/10-es,de ne feledd!!!-Ott a konyhában a ma...er,20 lány vihorászik,telefon csörög a fejednél még a légyott van,és a LÁNY EGY MODORTALAN FR*TER,AKI MÉG EGY KEDVES MOSOLYT SE ERESZT EL,CSAK LEGYÜNK TÚL RAJTAD SZTORI.
További szép estét,és ha valakinek bököm a csőrét írjon privátba,vagy ide ha szeretne és én szívesen válaszolok.
Aurélia 19
és még annyi azért írtam le ezt,mert lássa mindenki,hogy vannak olyan emberek akik előitéletessek,csak azért mert az ajtón túl még nem jött be:P