Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Öreg Brán · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 03. 08:10

Nem tudnál írni privátban, mert itt ezek a ***moderálva*** kimoderálnak mindent, értelmezhetetlenné téve a szöveget.

Törölt felhasználó · 2014. április 02. 17:17

Privátba ment.

Mivel elég hosszú a leírás és elég sok dolgot kimoderálnak, nem tudom lenne-e értelme ide bemásolni. :)

Törölt felhasználó · 2014. április 02. 15:28

Szia Tamás_bátya!

Lennél olyan kedves és nekem is elküldenéd a részleteket! Beszéltem vele telefonon és egy kicsit zavaró, hogy minden dolog extraként működik és az egy órában is csak 1 lehetőség van, a kettő már extra! Szeretném megtudni a leírásodból, hogy így is érdemes-e meglátogatni.
Megjegyzem nem értem, hogy sokan miért csak privátban írtok részleteket. pont erre való ez a fórum és meg lehet azt írni finoman is! Keress rá a korábbi írásaimra! Bocs.

Köszönöm előre is a segítséget!

Törölt felhasználó · 2014. április 02. 14:15

Naty23 olyan, mint a képeken. Egy vékony tündéri plázacica, selymes bőrrel.
Imádtam a szőke, hosszú haját, a selymes bőrét, a helyes pofikáját. Erősen tudom ajánlani.

Küldtem privátot is, a részletekről.

Öreg Brán · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 02. 08:27

Győrben folyamatosan ,,akciós" programot hirdet az eropolison hirdető Édes Barack. Tud róla valaki valamit? Milyen a kisasszony?

mindenmindegy · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. április 01. 21:58

Sziasztok!

Van vélemény Viktória21 és/vagy Naty23-ról? Privátban jöhetne... fontos lenne, szeretnék biztosra menni... köszönöm

horika001 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 01. 21:43

Hali. Még mindig várom a beszámolókat Cleo21ről és Zafira25ről. Ha valaki volt náluk írja meg tapasztalatait.További szép estét!

gabesz88 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 01. 10:45

*** kérjük az önreklám mellőzését (Noémi) ***

sziasztok!viktoria21-ről érdeklődök valaki infót?noéminél jártam kellemes együtlétről beszélhetek a képen is ő van és kedves is volt velem.

Törölt felhasználó · 2014. április 01. 07:58

köszi a hozzászólást.

B*kker, egyre több negatívumot lehet olvasni itt a fórumon. A névváltásokkal még nem is lenne baj (bár sok értelmét nem látom), de hogy többen is 2 néven hirdetnek egyszerre.... 

Bubu80 · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2014. április 01. 07:30

Hát igen, igy van ez. Intelligencia szint 0. Pedig a kiszemeltjeim között voltak, de most saját maguk beszéltek le róla, gratulálok, megspóroltak 1 felesleges kört nekem! Téma lezárva részemről.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 01. 06:17

bakker, legalább ha férfiként írtok ne mint hirdető és hirdető regisztrációval írjatok mert rögtön lebukás van belőle...

állandóan ezzel buknak be az ilyenek :D

SV · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. március 31. 21:55

Atyaúristen!

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. március 31. 19:42

Vagyis bocs, Kapitány véleményét nem olvastam!!

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. március 31. 19:38

Nem olvastam Tamás bátya véleményét Romináról, de nyilván nem volt pozitív, amit csak alátámasztani tudok. A hölgyike immár a harmadik névvel tért vissza rövid kihagyás után, korábban Amanda, és Tina neveken nyomult. A külsővel még nem is lenne nagy baj, sokkal inkább a hozzáállással. Az egész látogatáson érződik a lekezelő stílus, vagyis alig várja hogy túl legyen rajta, - ez egyébként szinte mindenkiről elmondható - és ha nincs szerencséd, közben simán elindít még egy újabb programot is a mosógépen.

sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. március 31. 19:04

Kár ilyesmin rágódni! Járok olyan lányhoz, ahol a szomszéd szobában van aki vigyáz rá. Engem nem zavar, legalább tudom, h nem esik baja. Ha  nem az a lány fogad, akire számìtok, vagy maradok, vagy nem, de utólag nem rinyálok. Ha a szolgáltatás nem megfelelő, akkor többé nem megyek oda. Ilyen egyszerű! Kár ragozni!

sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. március 31. 19:04

Kár ilyesmin rágódni! Járok olyan lányhoz, ahol a szomszéd szobában van aki vigyáz rá. Engem nem zavar, legalább tudom, h nem esik baja. Ha  nem az a lány fogad, akire számìtok, vagy maradok, vagy nem, de utólag nem rinyálok. Ha a szolgáltatás nem megfelelő, akkor többé nem megyek oda. Ilyen egyszerű! Kár ragozni!

Bubu80 · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2014. március 31. 18:45

"Haliho! És különösen neked Öreg Motoros!
Azt kérlek ne felejtsétek el hogy a Kodályon elég sok lakás és lány van. Vannak régi lányok,akik miatt van elég rosz vélemény a kodályrol. DE azt elszeretném mondani hogy Cicis és Zafira 25 most költözött ide a kodályra,és egy teljesen másik lakásba!
Légyszi ha valaki tud egy házszámot mondani,ahonnan jön a negativ vélemény a lányokról kérlek tudaassátok.
Azért szolok,hogy nehogy véletlenül öszekeverkétek a házszámokat és a lányokat!
Köszike! "

Üdv!

Ez volt az első hozzászólásotok a fórumban és már itt is úgy irtál, mint egy 3-ik kivülálló személy, pedig a saját hirdetésetek alatt irtátok ezt. Ezt kéne megmagyarázni hölgyeim, illetve szint vallani inkább, hogy lebuktatok, nem pedig tovább hazudozni! Csak a vak nem látja mi folyik itt, gratulálok nektek, igazi "profi" önreklám volt részetekről!  

Ez a fórum se a régi már sajnos, kár érte! Régen  irtam ide, vajon miért..., de ez ügyben kénytelen voltam most megszólalni, mert ez már kabaré. A témát befejeztem én is, a lányok is azt hiszem elmondták már a magukét, ami alapján mki vonja le a konzekvenciákat!

Muci · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. március 31. 18:14

Szia öregmotoros!

Én jobban szeretném élőben :)

tappancspeti · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. március 31. 18:07

Tényleg, ez már egyszerűen egy rakás vicc ami itt folyik, és még az van felháborodva, aki a legjobban hazudik! Na, ennyit a diszkrécióról! Adott és elvárt! Egyenesen röhej!!!

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. március 31. 17:38

Nekem kéne a vasárnapi felvétel. Megnézném újra, mert egyszer élőben nem volt elég!

Néhányszor biztos kihajtanám a videot nézegetve! :D :D :D

ui: télleg kezd röhejessé válni ez a fúrum...

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen