Szia!
Sajnos ebben van valami mert sok olyan komment tűnik el ami nekünk pasasoknak valóban hasznos lenne de 1-2 érintett elküldi moderálásra...és a baj az, hogy sikerrel járnak.
Meg rég nem arról szólnak már ezek az oldalak amiről szólnia kellene...itt (most általánosságban mondom nem erre a topikra kizárólag) de csak a kérdezgetés megy aztán szerintem telefonálni se mernek, meg chaten írkálnak a lányokra olyanok akik az ország túlvégén laknak meg hódítani akarnak és utána mennyire elégedettek hogy csajoztak egyet...) Elején kb. 3-4 éve mikor elkezdtem az eljárkálást én is kérdezősködtem (akkor más oldalon de mivel nem VL nem reklámozom meg mára ellaposodott az is) de akkor még megvolt ez a kölcsönös infoáramlás és megbízható információkkal hogy ne faragjon rá senki, amelyik lány korrekt volt így is több vendége lett aki meg nem ahhoz nem mentek vagy egyre kevesebben és kikoptak vagy mentek más helyre más névvel...
Ami mostanság zajlik abból a folyamatból lett nekem is elegem, van itt kb. 2-3 ember akivel beszámolót lehet csere-berélni aztán kifújt...
De már ott tartunk ha itt XY-ról írnék egy pozitívat a konkurencia kimoderáltatná vagy kitalálná hogy érdekem származik a fényezéséből, így is csak óvatosan írkálom itt-ott ki az ajánlott
+ abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mivel megfelelően utánajártam a témának egy lánynál sem faragtam rá és nem csalódtam de mivel már semmi információ áramlás nincs minek írjak beszámolót?
Így is az utóbbi kettőhöz úgy mentem hogy semmi információ/beszámoló nem állt a rendelkezésemre...
Vendégeket sem kell félteni meg más téma, ha a nő elküldené a francba akkor ha a pasas bunkó, büdös, natúrban követelne mindent meg mindezt ***moderálva*** akkor nem erőlködne de szerintem SAJNOS sokan sikerrel járnak mert ha mindenhol elzavarnák az ilyeneket nem próbálkoznának egy idő után. Sok nő leadta már a szintet mert annyira kell a p*nz de a következményekre nem gondolnak.
Egész dolognak ebben a műfajban oda-vissza alapon KELLENE működnie.
Ugyanúgy ahogy fentebb meg Te is írtad mik az elvárások felé ugyanúgy megvannak a férfiak elvárásai is a nők felé...ne legyen kamuképes (megint érdekes dolog, hogy sokan a kamura is kapnak képgaranciát, ápoltság, amiben telefonon megállapodnak a felek ne legyen más, ne ütközzön az előző/következő vendéggel, környezet megfelelő legyen meg ne tagadjon 30 évet a kiírt korából stb.)