Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2013. november 22. 14:46

Akkor most titkolózol?

Ati68 · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. november 22. 07:58

Azért úgy már sokba van, pályadíj+benzin

Ernesto · Újonc (48 hozzászólás) · 2013. november 21. 21:59

azért Pest más kávéház :)

cake · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. november 21. 21:42

Na figyu skacok az elmult időben szidta itt valaki Zoé33-at, na én azért megnéztem és elmondanám hogy egy tündérlány! Jó fej csinos szép teljessen egybe van! Nagyon jó volt vele!!!Semmi rosszat nem tudk róla elmondani mindenkinek ajánlom!

Wolker · Újonc (43 hozzászólás) · 2013. november 21. 17:15

Pedig megéri!

Ati68 · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. november 21. 05:42

Sziasztok
.szerintem még nem tartunk ott, hogy Pestre keljen kufircolni járni.
de tiszteletbe tartom a véleményedet

Gimli · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. november 20. 20:52

Üdv urak.

Leila és Bonnie-n  fennakadt a szemem.Ismereösek voltak nekem ,és utánanéztem Budapesti leányzók Sindy és Bonnie 20 néven hírdetnek es másik ismert oldalon.Telefonszámok nem egyeznek meg.Mind a kettő nagyon bejön (tini húsik) ,egyiknál a popsi sex másiknál a feszes mell fogott meg de nagyon,remélem tényleg ők azok.Már gondolkodtam hogy megyek Bp-re  ilyen tiniket kufircolni mert Győrben nem talál az emeber ilyeneket.Igaz a *** moderálva *** még Bp-n hírdetik magukat.Aki tud valami infot róluk hogy tényleg ők azok,osszák meg velünk.Ha meg nem jön válasz 1 misét megér a dolog,max ha a nem ők nyitnak ajtót akkor tipli onann.

Hugh Hefner · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. november 20. 13:41

Sziasztok Fórumozók :) Bonnie21- ről a képek valósak? igen csak jól néz ki, kicsit csalóka nekem... aki volt már nála írja meg! meg ,hogy milyen volt vele.. előre is köszi!!

Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2013. november 20. 01:40

Üdv Makktársak! A napokban feltett kérdésemre nem nagyon kaptam választ tőletek, miszerint melyik szolgáltatónak a legjobb a mélytorkos S.O.S. franciája! Ezért magam jártam utána:

bejelentkeztem Judy 30 hoz az SOS franciára, a kijelölt időben  megjelentem, mire közölte velem telefonon hogy a vendége "hosszabbított" ezért sajna csak fél óra múlva ér rá, vagy addíg az egyik "bajtársnője" kezelésbe vesz! Nem boldogított a hosszabbítás, de gondoltam ha már ott vagyok akkor kipróbálom az 1-ik kolegínát. Vivien 18-ra esett a választásom -ragaszkodtam a mélytorok című mutatványhoz- amit nem bántam meg!

A kis csaj fiatal kora ellenére teljesen profi, és főleg fáradhatatlan!! Erőteljes és kitartó, még fél percre sem állt  meg a francia, nem az a kedvtelen unott, ami sajnos 1-2 itteni szolgáltatót jellemez!  Azért voltak pillanatok amikor azt hittem nem marad bőr a dákeszen! :D Tudja hogy mit kell csinálni és hogyan csak mintha nem érzésből oldaná meg hanem erőből! De a kitartása az példás! végül is kivégzett negyed óra után,  és a szájában sültem el! Biztos megyek még hozzá de nem csak franciára mert nagyon formás tinilány teste van!

Végül is 10/8

Remélem Judyhoz is bejutok hamarosan!

ateista · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. november 19. 12:05

Sziasztok!

Réka&Ricsi-ről valaki info, vélemény?

Ati68 · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. november 19. 08:31

Hát élőben jobban megy.

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2013. november 18. 23:15

Üdv Makktársak"!Leila20"-nevű hölgyeménynél ha volt valaki szívesen olvasnék róla.A képek alapján (szerintem nagyon szép)Pesti szolgáltató, ezt csupán abból gondolom,hogy a ***moderálva*** ugyan ezen képek alatt,ugyan Sindy néven,de megtalálható.Terrmészetesen nem egy azon időben itt-és ott-is.Mellesleg megjegyzem,HA! tényleg ő lenne az csak jó ómen,mert tapasztalataim szerint a BP szolgáltatók töbnyire profik.Szóval ha valaki járt már nála megírhatná,hogy milyen.....Előre is köszi.

beerke · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. november 17. 11:22

Sziasztok!

Szűknunis csajt tud valaki ajánlani? Akár privibe is jöhetnek levelek.

cake · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. november 17. 10:07

Cintia30 és Barby28 is egy azon lány!

Hüvely Matyi · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. november 16. 21:08

Nem is ezzel van a baj, csak akkor telefonba mondja meg hogy mikor jó Neki! Az idő Nekünk is pénz! :)

Hugh Hefner · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. november 16. 16:04

Natasa(23) szőke szexbomba bigéről valakinek valamilyen tapasztalata élménye? Infoja!!... /telefonba nagyon kedvesnek tűnt./

Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2013. november 16. 11:00

Alma28 és Merci22 ugyanaz a nő. Óranézős, siettetős, egy pózt engedő, nem ajánlott.

luis3 · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. november 15. 22:43

A hazugságcunami folytatódik :-)

Mára meggjelent "kedvenceim " közül  a 3.hirdetés is Alma 28 néven (fényképgaranciáva ismét!)  ugyanazon adatokkal mint Mona 28 és Moli 28

Tehát: Alma 28, Mona 28 és Moli 28 kerülni nagy ívben, különben ti szívtok!

bújóscica · Lelkes újonc (71 hozzászólás) · 2013. november 15. 13:01

A 0-24 óráig elérhető vagyok, hívj bátran szövegnek nem szabad bedőlni!!! Ezt sosem az adott hirdető csajszi irja ki hanem a főnöke, és nem is igaz sosem!

Whitemulti · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. november 15. 12:56

Sziasztok

Nem nagyon szoktam ide írni de most úgy gondoltam megteszem. Sajnos egyre kevesebb az igazi infó itt. És gondoltam akkor gyarapítom és segítek másokat a véleményemmel.

Több lánynál jártam Győrben de nagyon sokan már nevet váltottak ezért nem is véleményezem őket.

Suzy20 maradt meg azon a néven aki régen is. Őt többször is meglátogattam igaz mindig csak s.o.s franciára ugrottam fel, de nálam az 10/10. Amit kértem azt kaptam és mindezt kedvesen. Utána nem kidob hanem ha nem sietsz még beszélgethetsz is vele.

A mostani tapasztalat:

Mellike26-hoz szerettem volna ma eljutni de mivel nem győri vagyok és csak ezért tettem volna 60km-es kerülőt tegnap felhívtam hogy reggel 7-re mennék és mivel az adatlapján az szerepel, hogy 0-24 elérhető de azért gondoltam illik ilyen korai időpontot előre egyeztetni. Nagyon aranyos volt persze megoldható ha györbe érek hívjam fel. Meg is érkeztem györbe 7-től egészen 8:30ig hívtam ez idő alatt 7x aztán feladtam.

Nem lenne gond ha nem ér rá csak akkor miért nem mondta tegnap, hogy nem jó neki vagy értesített volna hogy valami közbejött és akkor az ember nem kerül ekkorát.

További szép napot mindenkinek.

Üdv:Whitemulti

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen