Hefner bá' felvetése engem is foglalkoztat...
Nika 20-szal szemezem egy ideje. Katalizálná a találkozáshoz vezető folyamatot egy-egy mástól jövő megerősítés.
Hefner bá' felvetése engem is foglalkoztat...
Nika 20-szal szemezem egy ideje. Katalizálná a találkozáshoz vezető folyamatot egy-egy mástól jövő megerősítés.
Üdv Jimmy! melyik Nika-ra gondolsz, mert két Nika is van fent.. a 32 vagy a 20 évesre?
Olvass kicsikét lejjebb, és megtudod. ;)
Hol lehet bejelenteni kamuképet mint kétes hirdetőt?
Mona 28-at felejtsétek el!!!! A fotónak semmi köze a valósághoz, totál más dolgozik ott (fényképgaranciával hahahaha...).
Ennek ellenére maradtam ott pár napja de piszkosul megbántam, pedig az ajtóból kellett volna fordulnom.
0 feeling, a leírás hazugság, sima p*nzlenyúlás az egész de annyira primitív bunkó módon hogy az hihetetlen....
Se a megbeszékt idő nincs betartva, essünk túl rajta gyorsan stb.
De én vagyok a hülye hogy a jól bevált korrekt csajok helyett ilyen parasztoknál próbálkoztam.
ilyet se olvastam még itt,hogy fegyegeti egyik lány a másikat. írd le azt is,miért fegyegetett,ugye mindennek oka van. nem megyek hozzá,nem is voltam,semmilyen ismerőse sem vagyok. ritkán írok ide is.
Zoé33 megfenyegetett telefonon. :D
Alpári módon fenyegetőzött, hogy idejön és szétszabdalja az arcom és ehez hasonló mocskos dolgok. A barátnőm vette föl a telefont, mert én pont elfoglalt voltam. :D Kár.
Nnnnna kedves vendégek! Így menjetek hozzá. :D Tényleg hihetetlen. Így megnyilvánulni...
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Zoé30!Most nézem még a MINIMAX-VAGY TOM AND JERY NINCS AZ AGYADRA TETOVÁLVA!50 ÉV MÚLVA MEG ÚGY NÉZ KI MINT EGY ELB@SZOTT TÉRKÉP!:p
Klaudiáról ki tud véleményt mondani?
ja ja....
Bocs,írni akarttam,véletlenűl a tiltott gombra nyomtam,sory:(
köszi.
csak azt nem értem, hogy miért tiltottál le......
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Igen,egy kecóban vannak.Mikor voltam Valentinánál 2 pasi hang is szűtödött ki a lakásból,vagyis a konyha irányból.A csaj nem rossz,csak mindenhól cigiszag.
Először talán várjuk meg az adminok válaszát az üzenetemre. Ma 09:08-kor írtam nekik ezzel kapcsolatban. Addig pedig fejezzük be a vádaskodást mert Zoéhoz annyi közöm van, hogy voltam nála párszor...
Sziasztok!
Valentina 18-ról illetve Aurora20-ról akinek van infója az itt, vagy privátban légyszí közölje.
kösszentyű
Like. :D
Ernesto! Én elhiszem, hogy pasi vagy! Talán a menedzsere. Az a baj, hogy arról az IP-ről jelentkeztél be mint Zoé! Lehet menni kávézni! ;)
Tisztában vagyok vele, hogy mikor írja ki ezt az admin, de mivel még mindig nem látok magamon szilikon ciciket, ezért nem életszerű a válaszod :) Az adminoknak is írtam már ezzel kapcsolatban, de nagyon szívesen ihatunk egy kávét is élőben, hogy lásd, hogy nem egy tetovált csaj vagyok...
:D Nem, nem tudod hülyének nézni a fórumozókat sem! (hálistennek)
Kedves ERNESTO!Akkor elárulok egy titkot!Kedves Admin csak akkor teszi ki hogy,(KÉRJÜK AZ ÖN REKLÁM MEKKŐZÉSÉT)-HA!ugyan arról az ip-címről van regisztrálva hírdető is.mind 1 hogy új email címen éés látogatóként vagy beregisztrálva,de másik email címen hírdetésed van ugyanarról a gépről.Mivel felsoróltál 1-2 nevet az csak az álca.Szólval kedves ERNESTO=ZOÉ30 KÉRJÜK AZ ÖN REKLÁM MELLŐZÉSÉT!:p :)
Ha nem Zoé33 vagy, az admin miért írta oda a hozzászólásodhoz, hogy kérjük az önreklám mellőzését?? Itt a fórumozókat hülyének nézheted, de az admint nem.
Minden nap a maximumot kell kihozni magadból, jól kell szolgáltatni. Akkor lesznek rólad jó beszámolók.