De még mennyire! ;)
De még mennyire! ;)
Fiúk/lányok!
Azt hittem a fórumban való beszélgetés arról szól, hogy megosszuk egymással az élményeinket, hogy kihez menjünk és kihez ne. Gondoltam segítek nektek és ajánlom azokat a lányokat akiknél voltam. Erre önreklámmal vádolnak. Zoé33 Jessy és Bianka is jó élmény volt számomra, ahogy Klaudia30-ról és Anikó19-ről is megírtam a véleményemet. Nem vagyok se Zoé33 se hirdető, csak gondoltam beszélhetünk a lányokról és a szolgáltatásokról. Ahogy látom ez lehetetlen...
Nagyon élénk a fantáziád :)
Te normális vagy? Milyen önreklámról beszélsz? Már ne haragudj, de kit érdekel, hogy mivel szoptatja a gyerekeit? Én azért megyek hozzá, hogy jól érezzem magam és kielégüljek fizikálisan és vizuálisan is. Ilyen szép testű csajt nem találsz mindenhol.
Sziasztok!
Valentina 18-ról illetve Aurora20-ról akinek van infója az itt, vagy privátban légyszí közölje.
kösszentyű
Amikor Jessynél voltam, melltartóban volt, ezért nem igazán derült ki, milyenek lettek.
Nem önreklám.
Olvassatok kicsit lejjebb.
Ernesto - (23 hozzászólás) írta Szombat, 16:02***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Ha már mindenképpen tetovált, akkor Zoé33 ;) én voltam nála, hihetetlen a csaj
Ernesto=Zoé33
Úgy próbál közétek olvadni, hogy egyik lányról jót (pl magáról) másikról pedig rosszat ír, közben egyszer kétszer kérdez. De az admin már lecsekkolta.
Szép estét
Üdv Kimberly
Mit piszkálod!Szerintem ő dolga,de azért tényleg reklám szagavan az egésznek!!!!(Nemtalálni minden bokorban ilyen nőt?)Hát igen,de robothoz nem megyek,mert az ágyban mint egy krumpliszsák!:)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
JAH csak kine durranjanak!És ha gyerek lessz,hogy szoptatja?Megvan!!!!Zacskós TEJ!:)NEM KELL ÖNREKLÁM!!!NEM A TV-BEN VAGY ARANYOM!PERSZE AKI MEG VOLT NÁLAD,ANNAK MEG MEG SE ENGEDI FOGNI!HAJRÁ SZILIKON!!!
Sziasztok!
Laura 45-ről valakinek van infója? Most tudomásom szerint Veszprémbe vitte az utja, de kipróbálnám. Ha valaki volt nála, akkor kérnék egy összefoglalót.
Köszi.
Kimberly igen csak dögös az új képeken.
Remélem, miahamrabb visz az utam Győrbe :)
Jártam és nagyon szépek ;) Érdemes élőben is megnézni
Ízlések és pofonok, de ilyen nőt nem találsz minden bokorban :D
Jessy -nél járt valaki azóta, mióta "új" mellei vannak? :)
Korina a ***moderálva***oldalon lévő adatlapja szerint vállal. Ilyen tapasztalatom nincs vele, de kétlem, hogy csalódnátok.
Alexáról továbbra sem tud senki semmit?
Tudna valaki ajánlani lányt Győrben aki vállal párokat? Köszönöm előre is.
Zita 24 Győr, Amira 23 Győr, Nika 32 Győr valakinekt tapasztalata?
Ki kellene próbálni.hogy legyen véleményünk róla. vagy nem:)?
Nyilván én sem a feleségnek való nőideált látom, de igen vonzó és izgalmas, egy ilyen nővel eltölteni egy extrém órát :)
olyan mint valami elcseszett képregény!Szerintem izlések és pofonok!!!