Tényleg nem 30, de olyan rossz szolgáltató lenne?
Tényleg nem 30, de olyan rossz szolgáltató lenne?
Virág35-nél volt már valaki? Soha nem hallani róla semmit.Próbáltam hívni párszor de nem értem el soha.
Huhh, a mindenit, a képek nagyon ott vannak, mintha egy vágyálomból lépett volna ki! Köszi a tippet, remélem, mihamarabb eljutok hozzá :)
Helyesbítek: már nem Lady 30, hanem Fétiske 30. :D Komolyan kezd szánalmas lenni...
Ha már mindenképpen tetovált, akkor Zoé33 ;) én voltam nála, hihetetlen a csaj
Most látom, hogy Kimy néven is feen van, másik számmal, talán csak azért, hogy növelje az esélyt, hogy rátaláljunk, nem tudom. Mindenesetre engem is nagyon érdekelne, mindenképp egy tetkós lányt szeretnék meglátogatni a közeljövőben..
Kedves Uraim!
Tegnap voltam a Sofy30 nevű gyöngyszemnél. Egyszerűen fantasztikus volt. Gyönyörű sportos testű és fantasztikusan inteligens ez a tündér. Régen éreztem ilyen jól magam. Csak ajánlani tudom. Ilyen karcsú és magas feszes testet nem találunk most a Győri kínálatban. Legyetek vele kedvesek, meglátjátok, hogy a mennybe repít... Vigyázzunk rá és becsüljük meg...
Jórég-harminc Klaudia stratégiát váltott. Gondolja Lady 30 néven, és új számmal beröppen még néhány szerencsétlen veréb! :D
Hé faszikáim Réka23-ról és a szép tetovált Kimberlyről tudni valamit?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
HI!:) ANGYAL 45 NEK FUTOTTA,A TÚRKÁLÓBÓL VALAMI GÖNC? ÉS SZONJA MEG FOGYÓZIK AZZAL A GUMILABDÁVAL?RÁFÉR A 100KG-RA!HAJRÁ CSAJOK ENNYI IDŐ UTÁN UJ RUCIK JÖTTEK!:)
Komolyan senki nem tudja, hogy mi lett Alexa22-vel? Nem hiszem, hogy kevesen jártak volna hozzá, de akár főnök, munkatárs is megszánhatna némi infóval.
lola18 tökéletesen igazad van,nyilván akkor épp nem tudtad felvenni a telefont, szia
Még ha a helyesírással hadilábon is állsz, az észrevételed igaz! A fél város rég tudja, hogy Klaudia "30" kb az ezredforduló óta nem öregedett. :D
Hiába fáradozol a lejáratásomon, nem fog menni! Nálam mult héten bajosan voltál, mivel nem is voltam győrbe. A képeim pedig kedden készültek.És semmi jelentősége az efféle irogatásoknak.Nem lesznek kevesebben se többen tőle.
Igen Crosser egyet értek veled,én is igy jártam ez úgyben!
Lexy 25 hmmm.......
Még mindig ennyi palimadár van haha.....
Most miért kellett belekötnöd ebbe Karesz? Végre egy normális beszámoló, amit köszönünk szépen neked Crosser, több szerencsét legközelebb. Barátunk egy szót sem emlitett más lányokról, nem általánositott, konkrétan a 2 hölgyről beszélt, a többi lánynak ehhez semmi köze, nem kell őket védeni, aki pedig nem megfelelő szolgáltatást nyújt, igenis kerüljön ki ide, hogy más ne szaladjon bele legközelebb!
Üdv!
kedves karesz.
elsosorban a leirasokban nem hangzott el a te neved szoval ne vedd magadra a lejjebb irottakat.az meg hogy megosztom masokkal a tapasztalataimat az az en szivugyem,ha nemtetszik nem kell elolvasni.. lehet valoban vannak olyan holgyek akiktol elegedetten tavozik az ember,latom te talaltal is parat,gratulalok.talan majd en is talalok egyszer.
a kommentjeimet tapasztalatmegosztasnak szantam nem lejaratasnak.szoval nem kell belekotni abba amit leirok.
sziasztok mint uj tag szeretnem megosztani a tapasztalataimat veletek.mint sok ferfitarsamat enegem is ravitt a kivancsisag na meg persze a tobbi tenyezo mint pl a kenyszer elkeseredes es kivanat arra hogy meglatogassam az oldalt es valasszak a kinalatbol. szoval ket lanynal voltam,egyik a kitty az exmodell a masik pedig a jill a mongol lany.
szoval a tapasztalatok. jill: jo megjelenes,kezdetben bevallalosnak tuno nagyon csinos lany.*ny*giak rendezese utan eltunt a varazs,gyors gumihuzas oranezegetes,sajna abszolut nem torekedik arra hogy valamit is elvezzek a dologbol,legyen lezavarva a tema es hello.pozolas ok,azt teszi amit mondok,kiveve a lovaglast a terde miatt.. na mindegy.tizes skalan 6-ost adnek neki mert nagyon kedves volt az elejen.pozitivum-szep lany jo teste van.kedves mosolygos,jo az oralja,lagy hangja van.negativum,nehez megtalalni,oranezegetos,es bizony nemtudja beosztani az idejet,masik kantarsam mar az ajtoban vart...
es most par szo a kittyrol.nagyon szuper megjelenes,valoban szep hangulatos hely,kedves lany szinten az elejen,de *ny*giak utan szinten ledobom magam es ennyi.itt bizony ervenyes a szabaly hogy amennyit f*z*tsz annyit kapsz.probara a kissebb felorat valasztottam,es bizony alig kaptam.majd legkozelebb a nagyobb csomagot valasztom es akkor jobb lesz. :) tizes skalan en 4-et adnek neki mert nagyon szep lany es bombasztikus a teste.pozitivum-gyonyoru lany,teste egyszeruen eszveszto.negativum-oranezegetos,ha nem f*z*tsz mint a koles nem kapsz semmit csak alapot,meg a szemedbe sem nez.privat velemenyem szerint uldozesi maniaja van,eloszor megnez maganak es ha nem magad jossz vagy nemtetszel neki fel se veszi a telt.
ez nem lejaratas,ez tapasztalat.senkitol sem lehet csodat varni,ez csak munka es ez a privat velemenyem.