Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2013. október 24. 12:00

Hali!Tapasztalat az elmaradt,ugyanis a hölgyeményt elérni,nem ép egyszerű.Egy hétfői napon szerettem volna meg...látogatni,DEE,gondoltam mivel az írás szerint 10-órától elérhető,biztos ami biztos,9.30-kor felhívtam.A telefont kolegina felvette,és közölte,csak 10 után keressem.Ok.10óra 05-kor hívom, elérem,majd közlöm vele,azonnal szeretnék menni hozzá.Nem jó,majd 1 órakor. nekem az már elég késő.Végül mondta,akkor hívjam fel fél 1 elött.Hívtam,hívtam,és hívtam,de nem.12.40.kor felvette,de valószínű csak azért,mert egy másik számról hívtam.Kérdésemre,hogy a másik számon miért nem??nincs válasz.Cak 2-re tudnék menni, modja sajnálkozva.Én meg keztdtem úgy érezni,hogy ez csak egy nagyon rossz vicc,és sietve elköszöntem.Természetesen soha többé nem fogom keresni.Nem akarok senkit semilyen irányba befolyásolni,hiszen van a lánynak 14-15 kedvenc jelölése.(bár véleményem szerint ilyen adotsákokkal,18 éves lánynak,adott idő alatt ez nem túl sok)

A képei is jók.Szóval hajrá.Szép napot mindenkinek.

Pedro · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. október 24. 12:00

Sziasztok!

Szofy 30 infó szeretnék.

Köszi

Ati68 · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. október 24. 11:12

Sziasztok.Réka 34ről valakinek infója? annyira aranyosan mosolyog képeken,igazi dögös csaj.

sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2013. október 24. 09:14

Amélia18-ról vkinek normális tapasztalat? nem olyanra gondolok akinek az az első hsz--a...

AM · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 24. 09:03

Judyról amúgy mi a vélemény lakásra tényleg el is megy és ő vagy valaki mást küld ? Mert *** moderálva *** olvastam hogy ott voltak gondok a találkozásnál ... Valaki részleteket tud mondani vele kapcsolatba ?

Evelin84 · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. október 24. 07:01

Ezt azért még meggondolom drága öreg motoros :) ha jól emlékszem én nálad tiltó listán vagyok. Vagy elhagytad a cetlit amin a nevek voltak? :)

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2013. október 24. 03:31

Köszi, rajta leszek. Jövő héten felkeresem Judy-t.

Viszont nagyon érdekelne Viven 18 kolléganője is. Róla is tud esetleg valaki jó tapasztalással szolgálni? Mert akkor rögtön meg is dupláznám a torkoskodók számát a találka alkalmával :)

crasp · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. október 23. 22:47

győrben valami komoly csajt aki igen jól néz ki ???? plizz segítsetek előre is köszönöm :)  

philips · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. október 23. 14:57

Keresd meg Judy-t ha komoly mélytorkost akarsz! ;)

attila73 · Újonc (30 hozzászólás) · 2013. október 23. 07:06

Szia!

Hidd el ,már Győrben is voltam annó olyan lánnyal!

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2013. október 23. 01:46

Látom a frissen regelt agilis bohócok nagyon erőlködnek a porondon! :D  Ervin36 szerintem ne nagyon példálózz semmilyen 2. - 3. osztállyal, ha jól tudom a helyesírást is ott kellett (volna) megtanulni, amely képességed hiánya gyanúsan egybevág Lyukra vele ikertesód remekműveivel. Barbi 28-ról meg csak annyit, hogy róla tényleg nem lehetett még rosszat olvasni, más lapra tartozik ha valaki tahó vele, azt - uram bocsáss - esetleg elküldi.

Mega Max · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2013. október 22. 22:34

Az eddigi hozzászólásaidat visszaolvasva, neked semmi sem jó. :) Krisztináról hónapok óta nem szállsz le. Tudod ilyen véleményére nem sokan adnak. :) Te sem tudsz előállni egy értelmes élménybeszámolóval.

Jó éjt!

Kimberly a finnyás Szobacica ;)

Törölt felhasználó · 2013. október 22. 21:40

Sziasztok

Glorya(40)ről valakinek infója?
Ne legyetek már pin@irigyek!!!

aki volt nála írja már meg

kössz 

Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2013. október 22. 20:42

A finnyás jelzőt nagyon találónak tartom Kimberlyre. Még augusztusban voltam nála egyszer, többször természetesen nem. Jók a fotói és élőben is úgy néz ki, ami dicséretes. Ennek ellenére nem volt jó, mert hihetetlenül unott és antikommunikatív volt.

Törölt felhasználó · 2013. október 22. 20:02

Sziasztok!

Úgy érzem nekem kell tiszta vízet öntenem a pohárba. nem szeretem, ha rajtam veszekednek a fórumon.

Q10-egy kedves visszajáró vendégem egyike, Ő teljes mértékben megelégedik a szolgáltatásaimmal.

Próbált megvédeni, amit köszönök neki. Mindenkinek nem tud megfelelni egyik lány sem, úgy gondolom.

Valakinek a változatoság kell, másnak az ismert lány-mindent kipróbálása motívál. Nem vagyunk egyformák....

Ervin!!! Emlékszem Rád! miért nem a valós dolgokat irod le?! A saját szennyesed miért nem teregeted ki? 

Órás vendégem voltál. Próbáltam türelmes lenni, még nem rángattad és tépted a hajam, amíg franciáztam.

Szóltam kétszer , hogy fáj. Igen sajnálom-de megkértelek hogy menj el... Te kiabáltál velem, és fenyegetőztél.

Ilyen estben mit kellett volna tennem?! Fájdalmat okozttál, agresszív voltál. Sajnálom, pár napig nem is voltam elérhető.

Kikapcsoltattam a számom. Engem bántott ez a bánásmód, hidd el! Tudom mi a munkám, nem vagyok királylány.....

de nem kéne bunkó férfiként viselkedni, és orditozni. Mit vársz Tőlem, ezek után?! És még Te vagy megsértődve!!!

Lyukra vele! · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. október 22. 19:33

Szia Attila!!! ki az a nő szerinted aki,egy vad idegennek engedné,hogy popóba,majd oda menj el gumi nélül!!!

Nem kecskeméten,vagy Ajkán ahól a lányok guminélkül b@szn@k ,hanem Győrben ahól azért a lányok igényessek és nem utszéli harcosok!Kinek kéne nemi betegség,szerintem rossz városban kopoktatsz!!!Szerintem álmodozz tovább oszt verd ki!:)

ervin36 · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. október 22. 19:29

TÁN ÉG A GÁZ?EGYIK MONDATOD ÜTI A MÁSIKAT!

EGYIKBEN MINT VENDÉG ÚGY ÍRSZ TE KŐAGYU LIBA,A MÁSIKBAN MEG MAGAD NYÍLVÁNÚLSZ MEG?

KIMONDTA,HOGY NEMVOLTAM  JÓ A CSAJOKNÁL?BUKTA FAZÉK!:)SZERRINTEM HA PASI LENNÉL,HÓL HANGZOTT EL HOGY TÉGED KRITIZÁLLAK KEDVES Q10?MERT SZERINTEM NEMÍRTAM SEHOVA SE,HOGY TE LANKADT F@SZÚ,VAGY IJESMI?

ÉN NŐRŐL ÍRTAM?AKKOR MÉRT KAPOD FEL AZ ISZAPOT?VAGY TÁN TE MAGAD NŐ VAGY?

LÁTOD-LÁTOD!!!:)HI,HI,HI FÓRDÍTOTT PSZCIHOLÓGIA!:)

ELSŐ BESZÓLÁS NŐNEK SZÓLT!AKKOR HA PASIVAGY ÁRÚLD EL MIÉRT MAGADRA VESZED?,JOBB HELYEKEN AZT ÍRNÁK,BOCS PAJTÁS NEM NŐ HANEM MAKKTÁRS VAGYOK!!!

KICSIRIGÓ,AMI NEM MEGY,NE ERŐTESSÜK.EGY, 2 OSZTÁLYOS VÉGZETSÉGGEL NEMÉRDEMES VITATKOZNI,MIVEL A 3-IK BAN A RAGOZÁSST GYAKOROLJUK, DE TE ARRÓL LEMARADTÁL!!!!!

AKINEK NEM INGE NEVEGYE MAGÁRA!!!!

NOS BARBI 28! NEM KELL ÁLRUHA MÖGÉ BUJNI,JAH AKKOR MIÉRT IS HÍRDETŐKÉNT VAGY REGISZTRÁLVA,HA NEM FEJTED KI?

TÉNYLEG,NEMTUDTÁL OLVASNI ÉS A VENDÉG HELYETT A HÍRDETŐRE KLIKKELTÉL,MIVEL HÍRDETŐ VAGY,FÉNYEZŐ REKLÁMFELÜLETTEL!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!:)

Q10 · Újonc (49 hozzászólás) · 2013. október 22. 18:20

Figyelj kis Fatojás, anyucinak mostdugnitanuló kicsidrágafia...

Fogd már vissza a szép szavaid, mert én voltam a csajoknál, csak ott teljesíteni kell kisfiam... Ha nem állt a cerka, az bizony nagy gáz.

... vagy esetleg nem voltál elegendően ápolt? Talán seggszagú voltál...? Mert ezekre a faragatlan, modortalan lóf@szjóskákra - mint Te is vagy

a megnyilvánulásod alapján - rájárhat a rúd...

Tehát mégegyszer a gyengébb agyi teljesítmény kedvéért, kedves örvájnom: én nem fejtem ki az ilyen egyagysejtes büdösbunkóknak, hogy miért reggeltem

hírdetőként, de akárhogyan is; NEM VAGYOK SENKIJE EGYIK HÖLGYNEK SEM!

Figyuzz örvájn... TUDOK VISELKEDNI!!!

Q10

ervin36 · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. október 22. 17:24

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

JAH TÉNYLEG!!!MÉG VALAMI BARBI 28-VAGY!!!AMANDA 30 VAGY?MOST 28-VAGY 30 VAGY?TISZTA VICC!A KÉPEIDET HA VALAKI ELEMZI ÖSSZETUDJA HASONLÍTANI,A MIKULÁSOS KÉPEN IS TEVAGY!!!!MEG A RÓZSASZÍN PARÓKÁS SZÉKES IS TEVAGY,1,NINCS MÉG MIKULÁS!!:)2,NINCS MÉG FARSANG SE!!!:)EGY LEHÚZOTT VENDÉGED ERVIN

ervin36 · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. október 22. 17:20

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Eléggé saját reklám szaga van az egésznek!!!Hisz hírdetőként vagy regisztrálva,és más lányt pocsmondiázól,magadat fényezed!!!!Igen amúgy ÉN IS VOLTAM NÁLAD!!!A LEHÚZÁSRÓL NE IS BESZÉLJ,MIKOR MÉG AZ ÁGYBAN IS FADARAB VAGY BARBI 28!!!JAH A SZOLIS KÉPEID LEJÁRT LEMEZEK!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen