Virágot ne keverd ide légyszi, semmi köze az Anikó/Adél-hoz!
Virágot ne keverd ide légyszi, semmi köze az Anikó/Adél-hoz!
Sziasztok
Kedves Anikó 30! Virág 32 most, Virág 33 talán volt szülinapja? Hoppá! Ez így korrekt. Nem kell megsértődni kisgolyóra.
kedves kisgolyó! Köszönöm hogy ennyire figyelmesen nézegeted a hirdetésemet és az oldalamat! De nem kéne lejáratni mások elött a fórumba. Azért mert nevet és kort változtatok hidd el meg van rá a személyes okom! De legalább nekem a valódi képeim vannak fennt és nem retusáltak mint eggyes hölgyeké! Augy meg ha rendessen végig nézed az oldalakat nézd meg hogy hány ojan lány van aki változtassa a nevét meg a korát. De te csak velem vagy elfoglalva. Légyszíves haggyál békén. Köszönöm
Anikó30 kb ez az 5.neve amiota lesegetem az oldalt! mult héten még 40 körül volt a hölgy! ezen a héten 30:) jövö héten 20?:)
Sziasztok.
Nem írtam még soha ide de ezt meg kell osztanom ugyérzem. Nem olyan régen meglátogattam Amélia18-at. Először is nem leszolni szeretném csak a véleményem megírni.
Megbeszéltem vele fél órát. Amikor odaértem csengettem és pár perc mulva már a lakásban is voltam.DE!!!!! Hirtelen megcsapott a cigifüst! Ez még nem is zavart mert én is dohányzom.... gyorsan letusoltam... (a fürdöben kisebb kupi,de nem zavart ez sem a célnak megfelel) aztán elkezdtük. Nem is tudom... vagy én nem voltam neki szimpatikus vagy aznap már sokan látogatták meg, de nem is tudom hogy hogy történhet az meg, ha egyszer k*f*z*tem a szolgáltatást és az aktust elmarad. Ilyenbe még nem is volt részem. Lehet nekem kellett volna kezdeményezni mert új lány, de aki ezt a "szakmát" választja ne kelljen már neki mondani mit kell csinálnia..... kicsit feszült is voltam ez miatt bevallom, és a csajon is látszott a feszültség. A másik az hogy egyszer csak férfihangot hallok..... nagy nevetések, beszélgetés mindenröl..... tisztán hallani mindent. csalodottan távoztam... tanultam ebből is... amugy a csajrol még annyit aranyosnak aranyos de más jó pontot most nem tudok rola mondani.... meg késöbb se, mert visszatérő vendége nem leszek.....
Valaki megtudná mondani mi lett Alexa22-vel (fekete hajú)? Olvastam, hogy már csak okt.10-ig volt elérhető, de már nem sikerült elérnem. Befejezte végleg vagy máshol rendel esetleg? Nagyon bejött a lány, megköszönném ha valaki tudna róla írni valamit.
Szükségszerűen adódik a kérdés, hogy akkor tudsz nekem olyan profi torkoskodót ajánlani, akinek a technikája számodra is megfelelő?
Nagyon kíváncsi vagyok, és várom válaszod, mert az én tapasztalataim alapján kevés a jól torkoskodó...
Üdv! Vanessa 25-ről van valakinek infója? köszi!
A technikája nem volt jó Tina 35-nek. Van összehasonlítási alapom. Kétszer voltam nála, de másodszor sem volt más. A hozzáállása jó volt és a környezet is.
Engem nagyon érdekelne, mi okozott ekkora csalodást Tina 35-nél? Az asszony? A környezet? A hozzáállás? A szolgáltatás? Nem jut eszembe semmi, ami nálam csalódásra adott volna okot. Az asszony a képeknek megfelelő, velem kedves volt és azt tette amiért mentem, zokszó nélkül tövig eltűtette abban a nyílásban, ahol én szerettem volna és az árak sem elszálltak. Szerintem igazi varázsló (lehet, hogy már csak volt).
Ha már szóba kerültek, Merci22 és Alma28 is ugyanazt a nőt takarja. Nyilván az elején növeli a forgalmat ez a technika, de aki kicsit hosszabb távra tervez és törzsvendégkört szeretne kiépíteni, annak butaság ezt a duplázós eljárást követni.
Ami Sabrinát illeti, hát eléggé gyenge minden szempontból.
Tina35-ről most, hogy már nem elérhető, elmondhatom, hogy nagy csalódás volt számomra. Egy 10 pontos skálán 4-esre értékelhető. Persze voltak nála rosszabbak, pl. Kriszti29.
Ezen vagy fennakadva?
Szerinted Barbi 28, Réka 28 , Amanda 30 hány személy?
Attól hogy több hirdetése van még nem rossz szolgáltató A Hanna /Vivien sem, és az előbb említett Amanda 30 is bejött nekem.
szia tegyük hozzá nem tudom hogy Vivien24 és Kira24 egy ugyan az a személy!
Ki kellene deriteni!!
Szia Vivien24 és Hanna24 úgyan az!! Szabrina18 illetve Kira24 és Barby28 nak is van még egy hírdetése de azt nem látam mai nap!
Én Vivienel beszéltem telefonon és ö mondta hogy van még egy hírdetése!!
Nézelödtem a hírdetések között és akkor találtam meg ezzeket a hasonló hírdetéseket!!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Modjuk HANNA24,-SABRINA, 18-VIVIVEN 24,-KIRA 24 EGY AZON LÁNY CSAK NÉGY HÍRDETÉSSEL!!!SZÉP MITMONDJAK?HA MOST EGYSZERRE 2 SRÁC MENT VOLNA HOZZÁJUK AKKOR SZEGÉNY PÁRA,HOGY OSZTÓDOTT VOLNA MINT VALAMI AMŐBA?AMÚGY A KÉPEKET MEGNÉZITEK ÖSSZE LEHET TENNI A HÁTTERET ÉS A KIS HŐLGYET!CSAK MÁS KARAKTER A KÉP!!:)
Jó lenne, ha írnál mondjuk több nevet is, mert ez így baromora kevés :S
ez olyan mintha semmit se írtál volna.
Írj konkrétunokat
Segítség!!!
Tina 35 számát hívva azt hallom, hogy a hívott számon előfizető, vagy szolgáltatás nem kapcsolható...
Ugye ez nem azt jelenti amire gondolok?! :(
Sziasztok makktársak!!
Szigeti Attila uton ahol a Vivien24 dolgozik ott több lány van és lányoknak több hírdetésük van!!
Becsapás az egész!!
szia!
nika 31 eszméletlen jó csak ajánlani tudom! remegő lábakkal mész el tőle!:)
Sziasztok emberek!Egykérdéssel forfulok hozzátok!Olvasttam,vagyis láttam egy Hőlgyemény hírdetését Győrben,ez a Vanilla 22,had kérdezzem meg Múltkor nem Anygal 45 hírdetett ezen a néven?Nála már volt részem szerencsém,de csak adig amíg belépttem az ajtón és ki is fordúlttam,mert a lakás egy pu...ri,maga a nő meg mint valami 60 éves törpe uszkár!Egyszóval hála szerencsém inkább kicsapom mint hogy hozzám ért volna.Úr isten ez a Vanilla 22 is egy pattanásos rémség!A fotói meg mint ha valami koncentrációs tábórból menekült volna Auswitzből!!!Még jó hogy a sorozat szám nem belé van égetve!:)
Még egy kérdésem,tudna valaki ajánlani egy normális kinézetű nőt?-aki nem retusált képekkel hírdet?
Köszönöm előre is minden havernak!