Köszi, de pontos cimet legközelebb ne ide, mert a diszkréció mindkét félnek jár, már ki is moderálták, látod!
Köszi, de pontos cimet legközelebb ne ide, mert a diszkréció mindkét félnek jár, már ki is moderálták, látod!
Eddig a Kodályon volt. Én a Földesen voltam nála a 6B-ben...
Földesen több helyen is rendelnek és nem mindegyik gáz, kikre gondolsz? Jessy meg nem a Földesen van, legalábbis legutóbb még nem ott volt.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Akkor sajnos ott is ugyan az a helyzet, mint a Földes Gábor utcában... Jártam a napokban Jessy22-nél. A lakásban büdös van, szoba lepukkant, a fürdő egyenesen ocsmány. A törölköző büdös és nagyon kemény. A szolgáltatás gyér, Jessy olyan, mint egy robot...
Ez nem igaz , nézdd meg kérlek még egyszer. Miért gondoltad ezt?
Sziasztok Dézy 40-röl szeretnék véleményeket, ha már valakinek volt vele tapasztalata. köszi!
A minap jártam Vivien 24 -nél. A lakás a Szigethy A. úton. A lakás, a szoba nagyon lepukkant. A lány kedves volt, amit megbeszéltünk gépiesen tette. Nem hiszem, hogy javasolnám.
Épp pár napja hirdetett Eve aki videozható, és valaki máris pont ilyet keres. Micsoda "véletlen" egybeesés! :D
tud valaki győrben olyan szexpartnert aki videozható vagy fotozható??
Anita21 Győrben tapasztalak valakinek vele, lakás ok? Köszi.
Ez így van.
Sziasztok!
Valaki volt már Lilla 25-nél, vagy Kriszti 28!-nál?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kriszti29 átkeresztelte magát Stacey39-re.
Még szerencse, hogy nem mindenhol kötelező a kitakarás! :)
Összeesküvéselméletek gyártása helyett inkább nézz magadba. Nekem szörnyű tapasztalat voltál, Kriszti29, 007-tel is egyetértek, hogy pár (sok) évet letagadsz.
Makktársak!
Újabb gyöngyszem a városban! Amélia18 új szolgáltató! Gyönyörű a lány, nagyon fiatal és kezdő, de kedves odaadó! Még olyan aki élvezi és nincs kifacsarva, nem színészkedik! Segíteni kell neki mert most kezdte de ez benne éppen a legvonzóbb, tényleg olyan mint ha barátnő lenne! Nagyon vigyázni rá! Sajnos a környezet lehetne igényesebb is, remélem hamarosan jobb helyet talál!
szia! én "ismerem Virágot" had ne mondjam amilyen a fotókon és gyönyörü szép szilikonos cickok:) ha egy igazi dögös csajra vágysz szerintem megéri a pénzét! nem fogsz csalódni! ja és nagyon kultúrált és diszkrét hely!
figyelj már ide de jó neked hogy jó dolgodba csak azzal töltöd az időt hogy másokat lejárassál. Megvolt rá az okom és ne foglalkozz mindig a lányok lejáratásával
Kedves Jaguár!
Most te vagy Ivanhoe és Puffi is?
A Jose Miguel név nem jön be ?
Vagy lehetnél mondjuk Luke Skywalker.
A menedzserség nagyon-nagyon bonyolult dolog , kell hozzá sok-sok ész és milliónyi diploma.
Ezeknek te láthatólag bőviben vagy , tehát teljesen felesleges másokat piszkálnod , annélkül is sikeres leszel.
Szasztok! Volt már valaki Virág33-ná?