Hát kicsikarcsi-fingimanócska, Te kis anyuciapuciseggébenlakó humánutánzat!
Ennél a stílusnál azért többet vártam, de igaz a mondás: aki nagyot szeretne szellenteni, az bizony besz@rhat
- ez neked hibátlanul sikerült, de ha már szájkarate, akkor nosza, essünk egymásnak buckalakó-genetikai hulladék!
Összefoglalom - próbálok a vélt agysejtszámnak megfelelően fogalmazni, nehogy agyi feji hálózatod nagyobb
munkára késztessem, mint amekkorát elbírna.
1.) Köreim nem zavarod, csak a szemem bántja a szerencsétlenkedő stílusod és az, hogy - ha nem tudsz érdemlegeset írni
(ami egyébként süt az egyre egyszerűsödő, ömlesztett, hónaljszagú, foscsíkos fórum-vakarmányaidból), akkor valakibe beleállsz.
Ezzel szemben egy normális ember értetlenül áll..
2.) Ahogyan a Narid (nem elírás) említed, úgy egy kívülálló számára úgy tűnik, hogy nincs jobb dolgotok, mint a fórumon csiszolgatni
irodalminak még csekély mértékben sem mondható - innen-onnan "scmittelt" mondataitokat (a gondolat feltételez némi agyat),
úgy hogy olyan lányokat tesztek a célpontba aki éppen hazavágott egy magabiztos, de önérzetében sértett - új generációs gumiszökevényt - nagyon sajnálom... :)
3.) Rólad semmit nem tartok és nem biztos, hogy a cipőm odaadnám a kezeidbe, hogy megtisztogasd, de ez én vagyok.
Talán másnak ajánlkozzál föl ezügyben.
Hát bizony a humor.... Azt,a mit te humornak nevezel az bizony nagyon Taigetosz-érett, még egy picit javaslom a fejlövést fejlődést.
Meg kell követnem magam a hiteles emberek megítésében. Te is csak egy vagy a "lakosságból"... amit előző leveled tökéletesen alátámaszt.
Szomorú vagyok, hogy a fórum bitjeit ilyen kaliberű emberek pazarolják és hogy személyed messzemenőleg kimeríti ezt a szánalmas fogalomkört.
Ha soha többé nem látunk a fórumon, az is túl hamar lesz... de igyekszem megtenni mindent, hogy a pszichiátrerednek rendesen adjak munkát.
Q10