Kedves Kalandozó Kollégák!
Tegnapi ígéretemet megszegve nem mentem el Jessy-hez hanem egy merész húzással új "fába" vágtam a "fejszémet"!
Pedig a régi mondás is tartja, hogy a "Járt utat a járatlanért soha fel ne add!".
Hát én feladtam és nem bántam meg.
A lényeg....bejelentkeztem a sokat emlegetett és itt is gyakran "publikáló" Barbi28-hoz.
Nagy a baj kedves bajtársaim, mert nehezen tudom szavakba önteni az élményeimet és hát legyünk őszinték eddig egyértelmű volt az írásaimból, hogy a Jessy-ért rajongok, de ez mára már nem így van!
Hát kezdjük is az elején:
10.30 táján jelentkeztem telefonon (10.00-tól rendel) amit 3. csengésre fel is vett. Pillanatok alatt egyeztettünk is egy időpontot amit kért, hogy előtte 15-20 perccel erősítsek is meg.
Fontos ez számára, mert sajnos sok kutyaütő bajtársunk csak bejelentkezik és nem megy el! (én elmentem...többször is! :-))
A megbeszéltek szerint meg is érkeztem, abszolút pontosan. Környék rendben, parkolás ingyenes és rendben. A lépcsőpházban nem éreztem figyelő szemeket!
Jelentem Barbi28 nagyon szemetgyönyörködtető látvány! Szép magas, kecses alkat, szerintem bomba alakkal. (nekem nagyon bejött, persze nem vagyunk egyformák!)
Nagyon csini, sexi öltözetben fogadott. Ő is és a lakás is illatozott, de nem túlzóan, hogy az zavaró legyen. Pont annyira, hogy már attól kezdjen a jóravaló hím egyed gerjedni! :-)
Kérdésre, hogy szeretnék-e zuhanyozni, azonnal igent mondtam és a fürdőbe osontam. Panel fürdő...a szokásos, de tiszta és rendezett. Türcsi és férfi tusfürdő bekészítve.
Pár perc alatt végeztem - persze igyekeztem alapos munkát végezni, ismerve Barbi írásai alapján, azt hogy nem szereti ha valaki nem illatos mint Ő.
Amúgy erre máskor is figyelek és arra kérlek benneteket, hogy Ti is ezt tegyétek!
Adjuk meg ezzel is a tiszteletet ezeknek a kedve szolgáltató hölgyeknek akik igyekeznek a kedvünkben járni, hiszen mi is ezt várjuk tőlük!
A részleteket nem szeretném leírni, mert szerintem azért az nem illendő, de a lényeg, hogy 1 órát maradtam melynek során 2x sikerült mennyei magaslatokba emelkednem, egyszer a francia nyelvórán natur módra, egyszer pedig normál módon, hátulról közelítve a gyönyört.
Az 1 óra nincs kicentizve, nem siettet, de szerintem erre nekünk illik figyelni! (én legalábbis mindig ezt teszem!)
Szóval kedves kollégák....Barbi28-at mindenkinek szívből ajánlom, az Ő szakrendelésén igazi szakemberrel találkozhattok a legcsinosabb, legkedvesebb, legközvetlenebb "fajtából".
Ha erőlködöm sem tudok olyat leírni, ami miatt ne mennék el újra, mert hát mondanom sem kell, hogy hamarosan újra jelentkezem majd nála egy újabb "gyógyító kúrára"!
És végül a pontozás:
Nekem, Győrben, 7 lány közül: Jessy - 10/10 Barbi28 10/9,99 - Bocs Barbi, remélem nem haragszol az 1 századért, de számomra az eddig megkaphatatlan tökéletes nőt testesíti meg!
Kedves Bajtársam: Köszönöm ha idáig eljutottál az olvasásban, remélem nem tetted hiába és kellemes időtöltést kívánok az említett csoda teremtéseknél!
Puffi voltam.... még jelentkezem!