Szia! Nézd meg a hirdetésemet és ha felkeltettem az érdeklődésedet hívj! További szép estét! Lotti
Szia! Nézd meg a hirdetésemet és ha felkeltettem az érdeklődésedet hívj! További szép estét! Lotti
Hali Mindenkinek!
Szeretném megtudni ki vagy kik azok a szolgáltatók Győrben,akinek normál vagy max gyengén molett testalkata van,de nagyon-nagy melle van ehez a testalkathoz kövér nem érdekell!
És még a hozzáállaása is jó a szolgáltatáshoz!
És azért a fiatalabb korosztály érdekell!
Nő is irhat,ha úgy érzi neki nagy a melle!
Köszi!
yes. Barbi vagyok :)
Kitartás Neked és a többi lánynak is. nem egyszerű ezt csinálni, de mindenki elkezdte valamiért.
Ezt kell nézzni. Engem is zavar a butaságuk-más utcába mennek, a szomszédba kopognak,
más lányhoz vannak bejeletkezve, engem hívnak-hogy engedj már be(mert szerepelek a hivólistába.
Sokan bejelentkeznek és nem jönnek el. Telefon szexelni akarnak, mert ha unatkozom-ő szívesen hív
és mindkettönknek jó lesz. vicces. ja és a favorit mikor verik a telefonba a farkukat és nyögnek.
NO COMMENT!
rosszul esett a viselkedése, az biztos. arról nem beszélve, hogy mi volt az a daganat a farkánál....
nem fogadtam több vendéget már este-nem akartam hogy szomorúnak lássanak, és hogy ne tudjam
adni önmagam, a nevetős, csajszit. Sokat csalódom, az emberekben, és a butaságaikban-
de van célom és elszeretném érni, ezért nyelek és mosolygok. szép napot :)
Bubu80 - Újonc (23 hozzászólás) írta 4 órája
Na de én vagyok a hülye ugye?
Sajnos nem csak veled történik meg ilyen de ha már a telefonba egy tuskó akkor inkább nel engedd fel! Ha így beszól valaki a telefonba azt én már automatikusan elhajtom a halál f*szára! Majd ha ők megadják nekünk a tiszteletet lehet mi is másképpen állunk hozzájuk és nagyon sokszor van, hogy a lány a bunkó ami szerintem kicsit túlzás! Napi 30szor 40szer felvenni a telefont és a fele még a páros és páratlan oldalt sem tudja megkülönböztetni az utcákon mikor magyarázod neki a címet a másik halálom még, hogy mennyi a tarifád szöveg!TARIFA A TAXISOKNÁL VAN!!! És még sorolhatnám én is a sok nagy agyút! TISZTELET A KIVÉTELNEK MIELŐTT SÉRTŐDÉSEK VANNAK :) Amúgy meg végig kellett volna vagdosnod rajta a tusolócsővel, picit érezze a törődést ha már azért ment hozzád :)))
Szia!
Sajnos sok az ilyen az idióta manapság. Nagyon sokan semmibe veszik a lányokat, pedig attól még ugyanolyan emberek ők is, azt a kis tiszteletet ők is megérdemlik, a másik dolog, ha egy lányhoz megyek, akkor szeretném jól érezni magam, namármost, ehhez is két ember kell, ha a dolog egyoldalú és csak az a lényeg, hogy nekem jó legyen, az nem kóser, legalábbis én igy vagyok összerakva.
Nem tudom megérteni ezeket az embereket, valószinűleg belül nagyon frusztráltak, depressziósak lehetnek, úgy tűnik most te voltál a céltáblája ennek az embernek, sajnálom!
Tényleg nagyon megalázó lehetett, ott szúrt beléd, ahol a legjobban fáj. Remélem aznap nem fogadtál több vendéget, mert ilyen lelkiállapotban nem lehet ezt csinálni.
Próbáldd magad túltenni rajta, és fel a fejjel!
Sziasztok. elmesélek egy történetet, mert le vagyok döbbenve....
Bejelentkezett egy vendég, a telefonban aránylag normális volt.
23 perccel elöbb érkezett, felhívott-mondtam, neki:
még korán van, le kell tusolnom, szépen felöltöznöm, picit várjon,
beszólt: jajj, már nem mindegy az a pár perc, minek váratom meg.
Itt már fura volt, de ha már itt van nem akartam elküldeni, nem
lett volna szép. Hát felengettem hamarabb, gondoltam a szépségemmel
elkápráztatom. Feljött, semmi mosoly: mondjam mennyi lesz...
Elment zuhanyozni, aztán lefeküdt meztelenül az ágyra, akkor láttam
hogy egy nagy daganat volt az ágyékába, a farka azzon volt,
megijedtem nem tudtam mi az, és natúr franciát kért. Kérdeztem,
kedvesen mi az?! azt válaszolta , ne kérdezösködjek csináljam, a dolgom.
Mondtam: én így nem merek natúr dolgot csinálni, féltem az egészségem.
Válasz: akkor egészségedre, fel állt és kiabált-mit variálok, én választottam
ezt a szakmát, elvettem az ő idejét-mit képzelek magamról.
Visszaadtam a p*nzt, az aprót hozzám vágta-ez a zuhanyzásért.
kiment-elsírtam magam...ilyen még nem történt velem.......
Milyért nem érdemeljük meg a tiszteletet, mi is emberek vagyunk.
vannak esetek, amit tud kezelni az ember, de az ilyet nem, sajnos.ű
szép, napot Nektek.
Sziaszztok. Már egy ideje nem voltam Magyarországon, valaki valami jó szolgáltatót esetleg tud ajánlani?
hali ott sokan vannak van pár hirdető aki ott rendel
Halihó! Meg tudja mondani Nekem valaki, hogy melyik csajszi van a Bartók Béla úton? ( Ennél pontosabb címet nem akarok leírni)
Kedves Vendégeim!
2013 07 13-2013 07 20.-ig nem leszek elérhető! 21.-től ismét várlak benneteket!:)
Puszi:Anita
Ezek szerint jobb a párkapcsolat mint pár kapcsolat.
Nem, mivel nem volt otthon,de ez nem egyszer volt,hogy máshova csengetnek,meg kopognak.
Én úgy hallottam komoly párkapcsolata lett.
Engem is, engem is! :)
Ez engem is érdekelne,vagyis Ő :)
Sziasztok! Ritusról tudtok valamit? Jön még Győrbe? Szigetbe rendelt, fekete haj, nagy mellek, kávé, üdítő, és soha nem nézte az óráját! Előre is köszi!
Akkor gáz ha konkurencia! :D
én mondjuk eleg sok ideig csinosan felöltözve fogadtam,és soha nem volt problema senkinek.
mondjuk a vendegek is megérik a p.nzüket,amikor elmondok mindent,erre a szomszedhoz bekopognak,meg becsengetnek..Istenem!
Nem mindenki érti elsőre a dolgokat az biztos!