ahhoz a témához, hogy elélvezik-e a csaj, vagy élvezik-e.
a válaszom határozott: IGEN!
Mégpedig KÉTSZER is élvezik:
1.- amikor odaadod neki p*nzt
2.-amikor elmész
Ilyen egyszerű!!!!
ahhoz a témához, hogy elélvezik-e a csaj, vagy élvezik-e.
a válaszom határozott: IGEN!
Mégpedig KÉTSZER is élvezik:
1.- amikor odaadod neki p*nzt
2.-amikor elmész
Ilyen egyszerű!!!!
Sziasztok,
Suzy 18-ról van valakinek infója? Privátban is jöhet. köszi
Nem én írtam, hogy egy nőnek tök meztelenül kell ajtót nyitni, hogy a vendég még ott eldöntesse marad-e! Lényegtelen a szomszédság meg minden más!
Hülyékkel vitázni olyan mint egy galambbal sakkozni!
Ledönti a bábukat, rá..arik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy Ő nyert :)
Egyetértek Bubuval!
Ne ítélkezz!
Üdv!
1. Ne kiabálj!
2. Örülök és kivánok sok boldogságot, de azért minket még ne tiltsál el ettől az örömtől, és ne itélkezz, ha nem tudod a dolgok hátterét!
3. A mondandódból az jön le, hogy akinek nincs barátnője és kurvákhoz jár, az egy szánalmas senki, ha ezt akartad leirni, kár volt, pláne ezen a fórumon. Kicsit óvodás a stilus is, mintha ezzel dicsekednél,mint az oviban: nekem van már barátnőm bebeeeee!
Mint mondtam, sok boldogságot, örülj neki, de az ilyen megnyilvánulásokat mellőzzed!
VÉGEZTEM, SOHA TÖBBÉ NEM FOGOK MENNI EGYETLEN ***moderálva*** MEGJÖTT AZ ESZEM ÉS MINNÉL TÖBBETEKET ARRA BUZDÍTALAK, HOGY KAPJÁTOK ÚJRA ÖSSZE MAGATOK, ÉS LEGYETEK ÚJRA FÉRFIAK, NE PEDIG MEGALKUVÓ CSICSKA FÉRGEK, AKIK A NŐKTŐL FÜGGNEK!!! BOLDOG KAPCSOLATOT TALÁLTAM ÉS ERRE MINDENKI KÉPES ÉS MEG IS ÉRDEMLI! NE HIGGYÉTEK EL, HOGY KEVESEBBEK VAGYTOK, CSAK MERT A VILÁG MEGÍTÉL TITEKET!!! ITÉLJÉTEK EL TI IS EZT A VILÁGOT ÉS KERESSÉTEK A KEVÉS, DE NÉHA ELŐTŰNŐ ÉRTÉKES EMBEREKET. CSUPA JÓSZÁNDÉK VEZÉREL EBBEN, MERT EZ A VILÁG MEGÍTÉLTETETT ÉS EZÚTTAL A ***moderálva*** IS UTOLÉRI AZ ÍTÉLET.
Nem a fiatalokat húzom le már ha értelmeznéd amit írtam. Vannak nagyon is jók köztük is!!!!!!
De a te dolgod kihez és mikor mész mert ahogy olvasom nem az a kategória vagy aki ha mást nem de legalább emberszámba vesz egy szolgáltatót!
Bocs ha én megtisztelem a vendégeimet azzal, hogy tisztán várom őket! Na meg azért is mert többsége nem csak lyuknak néz és ők is megtisztelnek a higiéniával IS!
Na pont a hozzád hasonlók miatt nem hirdetek sehol és kevés esélyel fogadok új vendéget!!!!!
Menj ahhoz aki 5 perc alatt is fogad és érzed az előtted lévő "illatát" a nőn! Egészségedre te dolgod!
Fel kell nőni a szexhez :D :D :D Akkor csak löttyedt, 40 éves, lógó mellű nőkhez menjek mert ők "felnőttek a szexhez"? :D Gondolom te is ilyen megkeseredett ember lehetsz. Az meg, hogy 15-20 perc múlva tud fogadni teljesen rendben van. Annyi idő alatt el lehet készülni.
Like! :)
Jobb is, hogy nem mentél. Én menekültem onnan... Ezt a képgaranciát én se értem... Nem akartam nagyon bámulni, de talán az arca egy kicsit hasonlít a képeken levőre, a többi egyáltalán nem. Husi, lógós cicik...
Nem értem az urakat hiszen szolgáltatóhoz mennek nem? Elvárásaitok vannak nem?? Még is ott maradnak az adott hölgynél. Ugye? Akkor is ha tutira nem vele beszéltél és a képeken se ő van!!!!
Még is mit vártok a friss húsoktól akik ezt az oldalt nem is látják magukról????
Sosem fogjátok megtudni mert ha elmentek sajnos nem vele lesztek!
Ezt nem tudom máshogyan érzékeltetni csak azzal, ha egy lány mikor bejelentkezel hozzá azt mondja azonnal mehetsz, már ott buktad.
Miért???? Te képes lennél együtt lenni egy nővel aki nem fürdött meg????
Ha igen ez nálam alapból kizáró ok!
Te nem vagy tiszta de azt vallod igen????
Nem az én szégyenem ha elküldelek fürdeni de utána is törölgetni kell mindent!!!!
Nem tiszta a lakás???? Túl jó a körítés????? Hát ne csodálkozz ha ezek után menekülsz!!!!
De a legrosszabb sokszor olvasok olyat mikor köztudott valaki higiénikus és élvezi is de van akinek szúrja a szemét mert hát bizony nem 2-3 hónapig van egy városban. Na ekkor jön az invázió mind telefonban mind neten. Szerencsére ebben nem volt részem de tudok lányokról és hiába jók ha valaki kikezdi őket mehetnek a levesbe :(
Mázlim van hölyuraim a vendégekkel mert én is élvezhetem???
(a hölgyuraim NEM ELÍRÁS!!!)
Válogatok mert 5 percen belül azt se fogadom aki évek óta vissza jár????
Kedves uraim akik a 20 de inkább mínuszt keresitek. Ne várjatok csodát sosem kapjátok meg. Mert akár tetszik akár nem a szexhez fel kell egy nőnek nőni és meg kell tanulnia élvezni. Ha ez nem történt meg onnantól kezdve kapsz egy jó testet de bármit teszel vele a leszabott időben nem tudsz mit kezdeni vele!!!!
Hölgyeim már ha van bárki aki olvassa és nem pasi ti meg tanuljatok sokat mert élvezni csak akkor lehet ha ti is akarjátok és nem konkrétan az számít mennyit kell leadnotok abból amiért ti teszitek meg azt amit élvezni is lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anikót én is meglátogattam egy ideje... de hozzád hasonlóan én is még a dolog előtt távoztam is... én ott akadtam el, hogy telefonban még vállalt dolgokat NFVSZ pl., ott helyben meg már tagadta, amit 30 perce mondott a mobilba, hogy ő olyat nem csinál semmiképp.. úgyhogy én sem maradtam
Hál égnek engem nem sikerült bepalizniuk, mert megmondtam nekik kerek-perec, hogy én itt nem maradok. Ha a többi vendég is így viselkedne, akkor egy idő után kikopnának az ilyen szolgáltatók.
Szerintem az élet forrásánál túrázhatott ez idő alatt, mert fiatalabb lett öt évvel és Rózsává keresztelkedett. Bíztató...
Még három-négy hasonló fiatalító kúra, aztán engem is érdekelni fog merre jár... :)
Ezek szerint igy is vigan megélnek, nem kell minőségi szolgáltatást nyújtani, még korrektnek se kell lenni, nincsen szükség visszajárós törzsvendégre sem, mert van elég balek, akit bepalizhatnak, bocs ezt nem rád értem, de ez van, add ide a pénzt és fuss kategória.Ja a fotógaranciáról ne is beszéljünk akkor!
És mielőtt valaki félreértené, akinek nem inge ne vegye magára, minden tiszteletem azoké a hölgyeké, akik próbálnak valamit nyújtani is és a kedvében járni a vendégnek és adni magukból egy kicsit, de azok akik még át is verik a vendéget, meg fenyegetőznek, hisztiznek stb. a legutolsó, semmirekellő ember az ilyen, szóra se érdemes.
Azt nem értem, hogy miből élnek? Van olyan pasi, aki tényleg k*f*zet értük valamekkora összeget is? Én ezt nem értem. Plusz azt a Photoshop mestert megnézném, aki ezekből a lányokból olyan képet alkot, amit itt mi látunk.
Pontosan igy van Karesz, a jó szexhez is 2 ember kell. Mindannyian mások vagyunk, valaki 5 percig birja, valaki 20 percig, mig van olyan aki majd 1 órán át. És ami még fontos, nem vagyunk gépek, az orgazmus nem óraműpontossággal jön, ez függ a partnertől és a technikától is, de mégis képesek a csajok néhányan általánositani, beskatulyázni.
Ilyenkor a falra mászok, amikor a csaj mondja, hogy gyengébben csinálom, nehogy hamar elmenj, vagy amikor kérdi, hogy még mindig birod, hogy hogy még nem mentél el?(Ezeket a kérdéseket nekem tették fel) Honnan tudná mégis hogy én mennyit birok, meg mikor megyek el, mikor először vagyunk együtt? Az a vicc az egészben, hogy én magam se tudom mikor fogok elmenni, mert ez függ a partnertől egyrészt, másrészt ebből kifolyólag nem mindig ugyanannyi ideig birja az ember, és ennek még számos más összetevője is van, vegyük csak ide a stresszt, megfelelési kényszer stb.
Eltértem a témától, jól belekeveredtem :) de a lényeg, ahova ki akartam lyukadni, hogy a jó szexhez 2 ember kell, ha csak az egyik teszi oda magát az nem elég. Nyilván ebben a szakmában ez nem mindig jön össze, mert a férfi azért megy, hogy jól érezze magát, a nő meg a sokadik kuncsaft után aznap már nem tudja odatenni magát úgy, mondjuk én az ilyenre is figyelek, délelőtt és kora délután a legjobb alkalom erre.
Szép napot!
igaza van,elírtam
Ritanak igazava,a férfiak 80 %-a ny.lni sem tud normálisan,már bocsanat,akkor nem tudom mitöl is élvezne el a lány?Vagy attól hogy 2 percenként meg kell állni ,mert elélveztek,vagy az 5 perc alatt ,élvezzünk el mi is ,ami alatt végeztek?
Vannak persze pasik akik tudják mit kell csinalni,de az a kevesebb része.