Errol a temarol a kedvenc filmem (Torrente) egy jelenete ugrott be rogton:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CAHaBM0znlU
***linkek tiltva***
(Azert van duplan a link, hatha http miatt automatikusan ki lesz csillagozva...)
Sok igenytelen van valoban, fiu is lany is. Voltam olyan lanynal korabban, akinek a puncijabol erosen erzodott a gumiszag. Gondolom o hanyszor tusolt le egy nap a vendegek kozott... Nem vagyunk egyformak. En speciel utnak sem indulnek ugy, hogy itthon ne zuhanyozzak le. Penteken a tikkaszto hosegben kerekeztem el furdes utan az en kedvenc szolgaltatomhoz, s meg mielott barmi tortent volna, megkertem had zuhanyozzak le, mert bizony megizzadtam azon a kemeny 5 kilometeren. :)
Csodalkozom Lexy milyen higgadtan kezeli a helyzetet, pedig eleg erosen kapta az ivet. En is megmondom ha valakirol van velemenyem, de azt valamivel kulturaltabb hangnemben. Nem voltam Lexy-nel, nem ismerem, mindenesetre amiket olvastam tole hozzaszolasokat, reakciokat az alapjan becsulendo a hozzaallasa.
A retusalt kepekrol csak annyit, a szemelyes velemenyem az - bizonyara sokan nem ertenek vele egyet - sokkal meggyozobb szamomra egy kep, ami nincs agyonretusalva, ami tukrozi a valosagot. Lehet vannak, akik hisznek a tundermesekben es be lehet meselni nekik, hogy van olyan lany akin se egy szeplo, egy anyajegy, egy pattanas, egy mitesszer, egy heg, szoval semmi nincs. Ilyen no nem letezik. A lanyok kep hirdeteseit 3 csoportba tudnam besorolni.
(1) Amator: Ahol sem a szinek, sem a fenykepezes szoge nem jo, tukorbol mobillal fenykepez stb. Igy keszulnek az igenytelen es elonytelen kepek.
(2) Profi: Nalam ez atesik a lo tuloldalara, mikor a lany bore olyan szinten szet van szerkesztve, hogy bele kotni egyaltalan nem lehet.
(3) Arany kozeput: Jomagam ezeket szeretem, mikor igenyes a fotos, jol van beallitva a lany, jok a fenyviszonyok, a szinek. Es nincs kiretusalva sem a tetovalas, sem egyeb mas. Nem baj az, ha valakinek van egy pici hasa, vagy picit log a cicije. Van aki ezt szereti es eppen ezert menne az adott holgyhoz. Nem hiszem el, hogy barki is a tokeletest keresne...
A kepekrol ez egy privat velemeny volt, barki masnak van, nyugodtan irja le, de ne nekem cimezve! Nem kepezi vita targyat, mivel ez egyedul az en allaspontom.
Udv,
Panda