Lányok!
1 nap általában hány vendégetek van??
Lányok!
1 nap általában hány vendégetek van??
Sziasztok :) Lolita milyen??Arcra is szép vagy csak testre??Tud róla valaki valamit???Mennyire bevállalós???
sziasztok! tudtok olyan szolgáltatót, akinek szőrös a puncija? köszi
Klaudia 30 több mint 15 éve nem öregszik, Győr egyik legrégibb és legismertebb bn-je, kamu képekkel. Nehogy bekajáld! A másik kettőt nem ismerem.
Belvárosból kit ajánlanátok ma estére? :)
Sziasztok!
Klaudia(30), Vivi Cica(21),Rebekah(38), róluk valakinek esetleg valami infó? Előre is köszönöm!
Privátba is írhattok! Üdv
no,én befejeztem ezt a marhaságot,igaz nem sok helyen voltam,(szerencsére)de többet ilyesmiért p*nzt nem adok.
Nati 23 Ról valaki adhatna infót elvileg 03.12 elérhető képek nagyon jók de úgy nézem nagyon retusáltak. Bármilyen info jöhet akár priviben is köszi
Az hogy egyesek már csak fél órát v*llalnak egyértelműen a p*nzről szól a dolog de nem azt jelenti hogy kevesebbet kapnál ha nem bírod sokáig ne csőre töltve érkezz :P Natika Linácska messze legszebb csajok Győrben, s igazán bármit megtehetsz Natika barátnősebb fealinget nyújt de hát nincs 2 egyforma lány.
Tegnap voltam Daisynál! Bátran ajánlom mindenkinek aki ígényes "pikáns" masszázsra vágyik.
Szesztek!
Tudna nekem valaki egy igazán perverz csajt ajánlani? Ne síránkozzon mindenért. Meg lehetőleg 30 alatt legyen. Remélem nem voltam telhetetlen.
Üdv.!
Szerdán voltam Linácskánál.Ne szemtelenkedjen vele senki, mert ő egy valóságos földre szállt angyal!
Néztem az előbb Alexa 40 képeit. Ledöbbentem hogy ezért még zsét mer kérni. Mit mondjak? Önbizalma az van!
Kerol (22)-höz ne menjetek. Aki szépséget is akar a p*nzéért máshoz menjen!
Ha engem kérdezel, én ***moderálva*** tudom ajánlani. Ha ***moderálva*** van szó, abban ő egyszerűen verhetetlen. És ***moderálva*** terén is profi. :-)
Istenem, ez egy dugós oldal, miért kell mindent kimoderálni?! Hogy az a ***moderálva***
Tud valaki ajálani olyan lányt aki kedves eés jól is csinálja a***moderálva***?
Enikő (26)-tal mi van mostanában nem látom a hirdetését?
Ki található a belvárosban?
Linácskát hagyd a fenébe. Semmit nem csinál, csak fél órát vállal és olyan a mozgása és a hozzáállása, hogy a szextől is elmegy a kedved... Ha szeretsz gyönyörködni egy festményben, csak akkor menj el hozzá, szexuális élményt szerezni teljesen felesleges.
Natasa is viziváros!