Üdv!
Gina 19-ről vkinek infó vagy tapasztalat?:)
Üdv!
Gina 19-ről vkinek infó vagy tapasztalat?:)
Hali mindenki a volt már valaki a győri relax haus masszázs club ban írnátok róla valamit milyen a hely mikre van lehetőség meg ilyenek előre is köszi.
Én tegnap miután Niki és Lili felhívott, beírtam ide.Nemszeretném minősíteni Tappancspeti beírását.Ő engem nem ismerhet, hiszen állítólag hétfőn este járt Nikinél és Lilinél.Ja és vasárnap költöztette el őket.Akkor nem értem miért ír olyat hogy hazugság a beírásom.
Vajon miért hivtak fel a lányok a beírásom után, hogy majd rendezik a tartozást, természetesen rejtettszámról hivtak.
Én megpróbálom elhinni amit tegnap este mondtak a csajok a telefonban.Ezenkívűl nem érdekelnek a lányok.
Nemszeretnék a továbbiakban véleményt hozzáfűzni.
Tappancspeti akkor ítélkezz egy ember felett ha majd megismered.Én ismerem ezeket a lányokat, és valós volt amit itt leírtam.Tanuljanak meg emberként viselkedni, ennyi.
Üdv.Mindenkinek
Tisztelt, laktulaj!
Hárman is tanusíthatjuk, hogy a *** moderálva *** kapcsolatos felírás nem fedi a valóságot! Hárman mentünk fel egy furgonnal, hogy segítsünk a két hölgy költözködésében, és bátran állítjuk, hogy csak a két hölgy saját, tulajdon holmijai lettek elszállítva a lakásból! Mi ki merünk állni az ügyben érintett hölgyek mellett és rajtunk kívül is vannak még pártfogóik, akik szintén ki merik jelenteni, hogy ez a felírás egyszerűen egy nagy hazugság!
ugye ugye amikor irtam hogy könnyebb lettem***moderálva*** nem kamu volt,azért mégsem olyan rendi ez a Lilike,ja meg miutan beirtam egyböl nevet változtatott.vigyázzatok vele.
Jelentkezett Niki és Lili.*** moderálva ***.Majd kiderül.Ezzel befejeztem.Üdv.
Szia tappancspeti
Ebben a beirásban az az érdekes, hogy a tappancspetinek hivják Sindi, vagy újnevén Lili nyusziját.Fekete fehér foltos, én vágtam le a körmét amikor beköltözött az otthonomba.Úgyhogy Llili jobblenne ha jelentkeznétek Nikivel.Hiába hivtalak titeket a számomat kijelezve, amióta *** moderálva *** nemveszitek fel a telefont.Bizom benne hogy olvassátok ezt az üzenetet.TALÁN LESZ BENNETEK ANNYI GERINC HOGY JELENTKEZTEK, ÉS *** moderálva ***.Köszönöm
Tegnap este meglátogattam Lilit és Nikit, és elmondhatom, hogy csak pozitívan tudok nyilatkozni a két hölgyel kapcsolatban! Mindketten nagyon aranyosak, ápoltak, kedvesek és közvetlenek voltak velem szemben. A lakásra sem lehetett panasz, mivel mindkét hölgyön látszott, hogy adnak magukra és a környezetükre is egyaránt. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam a kedves társaságukban, és egy kellemes élménnyel lettem gazdagabb a két hölgy hozzáállásának köszönhetően. Egyszerűen csak ajánlani tudom Őket , és már az is egészen biztos, hogy én visszajárósuk leszek!
hali...vki volt már a relax house masszázs szalonba?
Üdv!!!
Korináról van vkinek infoja??? Kivel rendel eggyütt???
Köszi ayrton!
Sziasztok!
Néha beleolvasok itt a hozzászólásokhoz hát elég elkesítő dolgokat lehet olvasni.
A nökről általában hamar mondnak véleményt, néha férfiak is
magukba szállhatnának.
Gondolok arra, hogy felhív többszőr,közben elfelejt eljönni, de annyit se tesz meg, hogy bocs
nem tudok jönni.csak sms- kellene:)
A másik a tisztaság ha tisztán ápoltan várok valakit forditva is talán elvárhatok ennyit szerintem.
Sms-t nem fogadok arra nekem se időm se kedvem válaszólni, szerintem alap. hogy hívj fel.....köszi.
pusz:) sziporka
Kérnék moderátort, hogy amit ideszemetelt ez a szerencsétlen, legyen szives törölje, köszönöm!
Mi van már, meg hibbantál????
Zita(28)-ról van valakinek infója?
köszi
Letty már nem tartózkodik Győrben tudomásom szerint. Kitti vállal popót is, ajánlom neked, kedves lány!:)
Esetleg még Erika 19-ről is ha van vkinek infója!
Üdv!
Lettyről tud valaki vmi infót?Elérhető-e még 1általán?
Kitti vállal popót?
Sziasztok!
Stelláról tud vki mondani pár szót?! Nem találtam a kommentek közt sajnos, pedig nekem nagyon bejön az alakja!!!
Előre is köszi!
Kitti(23) Extra hölgy.Korrekt közvetlen és barátságos.Igazi méretes cicik.Számomra szimpatikus volt. Biztos hogy
még sokszor megyek hozzá.Kicsitt karcsubb lenne még extrább lenne. Csak épeszű, normális fazonok menjenek .Puszi
neked KItti.