Sziasztok makktársak! Face papa megosztaná veléetek a Győri csajokkal való problémáit!
Helyes az uj csaj ez az Adriana 39, ajánlott MILF kategória, érdemes lenne megnézni! Én még nem voltam Korinánál, mindenki jót mond róla, állitólag nincs góré és ügyes a csaj! Az igazság az hogy szerintem nem csak én vagyok itt egyedül, aki letelepedne egy szolgáltaó mellett, a baj csak az hogy nehéz olyat találni akinél sexközben nem kopognak, hogy letelt ***moderálva***, a csaj is rendeb van, olyan amire vágytál, nem vinnyog sex miatt, szeret csókolózni meg ilyenek! Már mindeggy volna, csak ne legyen messze! Nekem a legjobb idáig ReginaLove volt Tatabányán, 3x élveztem el egy óra alatt, mert ragaszkodott hogy ha ***moderálva*** akkor egy órát sexelünk, berakott gond nélkül a seggébe is 22centit, csókolóztunk is, nem volt góré sem a lakásán, a környezet otthonos volt, ott él ahol ***moderálva***! Nem volt vele gond! Ilyen kéne Győrbe is!
Ez kell a pasiknak szerintem, más legyen mint ami otthon van, de mégis ugy áljanak hozzánk a ***moderálva***lányok mint ha a pasijuk lennénk! ***moderálva***, komolyan mondom még többet is adok mindig mint amit kér a lány, a baj az, hogy viszont szinte mindig kevesebbet kapok!