Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ayrton1212 · Újonc (43 hozzászólás) · 2011. március 02. 19:10

Üdv. Járt már valaki Fannikánál? Ő idáig Bp-en rendelt, félek valaki visszaélt képeivel!

kakas · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. március 01. 09:24

Üdv. Sziporka nevű nőnél volt valaki, a képen jól néz ki de hát a valóság ?

Big Makk · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. február 27. 22:32

Érdeklődnék hogy ki tud infót mondani Hildelita (28) Nikol (29) vagy Klaudia (30) -ról.

Előre is köszi

master · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 27. 17:35

Üdv. Makik! Tegnap este voltam Emy nevezetü hölgyikénél. Felkoslattam hozzá!

Szexi fűzőben fogadott és combfixben. Nem volt meglepetés mert ő volt a képen is.

Bementünk egy kellemes hangulatos szobába és nekiláttunk.

Az biztos,hogy nem egy kezdő,de ez csak izgatott.

Amit kihansúlyoznék,mert voltam én is egy pár hölgynél. Az-az,hogy nagyon jól

leápolja a makkost. Igazi, ízig -vérig,belevaló kis ribi!

Aki végre tudja,hogy kell egy férfit kielégiteni.

Értékelés:

Nekem pozitív volt, a szolgáltatás.

A kéró igényes.

Meglepő a tisztaság is.

Korekkt árak.

Popót nem válal!

De a dominát azt igen! Amire én nem vagyok vevő.

Ja és állitólag van barátnője is.

Róla még véleményt nem tudok mondani,egyenlőre.

Pet0101 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. február 26. 19:17
Szerintem biztos van már legalább 21-22 éves,amugy nem rossz de nekem nem ő a legjobb.De tudjátok kinek a papp, kinek a pappné.
Norberto · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. február 26. 13:20

Nem tudom, nekem bejött a kiscsaj. Miért gondolod hogy jóval több lenne 18nál??

Pet0101 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. február 26. 09:59
Voltam énis már a Leilánál,de vele kapcsolatban nekem megoszlik a véleményem.Persze a maga modján kedves,de nekem egy átlagos kikapcsolodás volt,és szerintem joval több mint 18.
Norberto · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. február 26. 02:34

Nekem kifejezetten pozitív tapasztalataiam vannak Leilával kapcsolatban. Franciában isteni, dugás is elsőosztályú vele. Igazi vadmacska az ágyban, emellette odadó is. Fiatal korához képest igencsak tapasztalt. Egyszerűen szereti a faszt, látszik rajta. Aki őt kipróbálja, biztos hogy soha nem felejti el .Én tuti hogy visszatérő vendég leszek nála.

Lungo · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 26. 00:37
Hát kedves analkedvelő gondolom miért irkálsz ilyeneket Emyről,neked azért volt felejtős mert ő nem vállal popot.A másik hogy pet0101-el egyetértve igenis nagyon jó szervize van.A faji hova tartozása megaztán a -dolgok közepette egyáltalán nem érdekelt,mert nagyon inteligens és ápolt!Ja és ha igy is lenne talán ettöl olyan jó,amibe kell!A másik amit nem értek,hogy hangokat hallotál,hát az maximum a Leila vendége lehetett, mivel ők együtt dolgoznak.Volt már szerencsém a Leilához is,és ő is nagyon kedves és ápolt lány!
fuckman · Újonc (10 hozzászólás) · 2011. február 24. 23:29

sziasztok!  ha valaki tud infóval szolgálni Hajnalkáról Leila (18) Viki (21) -ről azt megköszönném! üdv

motoros · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. február 24. 17:50

Sziasztok makktársak.Tud valaki infót Kleopátra nevű hőlgyről?A képeken csini a lány volt valaki nála?Köszi előre is.

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 18:43

Szia: Kakas. Én kb 3 hónapja voltam a hölgynél nagyon kedves és aranyos mindent meg tesz, hogy jól érezd magadat. És ami a leg fontosabb nem az órát lesi és amit megbeszélsz vele azt meg is kapod töle. Ha voltál nálla oszd meg velünk te is a tapasztalatodat.

kakas · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. február 22. 08:20

valaki volt - Feketedemon - csajszinál?

megéri?

xy111 · Újonc (17 hozzászólás) · 2011. február 21. 09:23

sidney nem rossz csaj!bár a képek kicsit mást mutatnak de viszont a kedvessége potol mindent!10-bol 7 szerintem.

exrém vágy · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. február 21. 01:44

Üdv Makktársak.

Járt már valaki Sidney  (29)-nél?

Élmények, tapasztalatok?

torsten · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 19. 10:16

üdv vadásztársaim!

tegnap masszázson jártam tündérkénél, keressétek fel, ha lazulni szeretnétek.három leányzó van egy helyen, helyesek, tiszták,lehet választani.

kellemes élményt mindenkinek!

analszexkedvelo · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 17. 10:04

Üdv makktársak!Nekem felejtős volt az élmény emyvel veled ellentétben...azt kíírrhattad volna hogy cigo,ami sajnos a képen annyira nem láccik.ápolt az igaz,a tudását 3 ra értékelem,a másik zavaro tény pedig hogy férfi hangot hallottam gondoldom strigo bácsi őrzi.A legjobb pu*ci még mindig kittyke csak sajna ő nincs benn sok dologban...

Pet0101 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. február 14. 22:26
Uj üdvöske Emy néven hireti magát,nagyon kedves ápolt,és nem utolso szempont ő aztán tudja a ,(dolgát)azoknak ajánlom akik a kicsit husosabb,nagy cicis lányokat szeretik.Nekem egy felejthetetlen élmény volt!
Törölt felhasználó · 2011. február 06. 07:22

Szia: pt megadnád a judit nevü hirdető számát. Vagy írd meg hol hírdet köszi.

willy · Újonc (69 hozzászólás) · 2011. február 05. 06:26

Kössz az infót motoros,de az üzenet nem neked ment.

Téma indítva: 2010.02.25., 6495 hozzászólás összesen