Hi! Kantársak! Szombat óta beszélt valaki Stefyvel?
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 08. 19:34
Ketrecharcos9 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. január 09. 18:57
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy a következő lányok közül van-e valakinek valamelyikükkel tapasztalata?
Lotty 23
Kitti 28
Liza 35
Kitty 20
Amira 23
Az esetleges válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :)
Gerzson · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. január 09. 23:05
Szia, Amira 23 aranyos lány. Vékony, helyes, tényleg aranyos az arca. Az Árkád mellett található meg, egy szép lakásban. Őt tudom ajánlani.
marpad · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. január 10. 22:22
Sajnos nem találom Amira hírdetését. :( Már nem hírdet?
Irbon28 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. január 11. 21:33
Szia! Chat-en igen, de ma akartam volna menni hozzá, 4x hívtam, de nem értem el :(
beerke · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. január 12. 12:37
Bár én még nem voltam Stefynél, nemtudom miért van mindenki elájulva tőle. Dr*ga is, meg telefonba is flegma volt. Aki nem kedves telefonba, az nemtudom mit vár.
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 12. 21:09
Szia! Sajnos már többször jártam úgy, h megbeszéltünk egy időpontot odamentem, és nem vette fel a telefont.
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 12. 21:21
A két lány ugyanaz, csak a cicik lettek nagyobbak. Nekem a természetes jobban teccett. Nagyon kedves, mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Beszélgetni is lehet vele. Egyetlen negatívum, h túl érzékeny a mellbimbója, és szóvváteszi ha sokat birizgálod. Nekem arcra is tetszik, alakra pedig szuper. Hozzáállás jó. Ajánlott kategória.
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 12. 21:25
Élőben nem annyira bombázó, mint a képeken, felugrott pár kiló plusz. Viszont kedvességgel bőségesen kárpótol. Csalódás kizárva.
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 12. 21:30
Kriszti28 igazából 32, de 25 nek néz ki. Kőkemény cici, és popsi. Kedves, nevetős beszélgetős. Maximálisan ajánlott.
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 12. 21:37
Kriszti28 is belvárosi, Miriemmel egy helyen. Korina szintén belváros, aki szereti a szilikont, annak ajánlom. Kedves és figyelmes.
rob86 · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. január 13. 13:10
kriszti egyedül dolgozik nem miriemmel
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 13. 14:30
Változnak a dolgok. Mikor én voltam nála kb. két hónapja akkor kb négyen volak egy lakásban.
kotorékeb · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 13. 18:51
Üdv all! Cukorka nevű lányról valakinek infója?Aki járt már nála az ne tartsa magában.Köszi
Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. január 14. 00:04
Szombaton voltam Reginánál. A képek 100%-ig a valóságot tükrözik! Nagyon szép és kívánatos teste van, kár hogy a nagy cicik csak kirakatnak vannak, -nem szabad fogdosni őket mert "érzékenyek"- , de látványra első osztályú! Franciája finom érzéki, de kölcsönösen is lehet kényeztetni, amire jól reagál, bár eléggé finoman kell bánni vele. A bf feeling nem volt meg, de nem is vártam el elsőre, amúgy is neki ez csak munka - az ő szavaival-. minden pózt szeret, -hátulról is nagyon- eszméletlen kerek és húsos popsija van- nekem mégis szemből jött be a legjobban, mert amikor élvezi olyan kéjesen tud nézni hogy az ember nem is bírja sokáig! Összességében 10/9 Abszolult ajánlott szolgáltató! Szerintem még megyek hozzá...
Adyvárosban rendel.
Hugh Hefner · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. január 14. 01:18
Abszolút jól összefoglaltad a Reginával kapcsolatos észrevételeket Döfi úr! Igaz én még nyáron voltam nála egyszer eddig.., de már akkoris Franciánál az a csábos tekintette meg jó formás alakja lenyűgözött, sajnos akkor még kicsi volt a cicije, de velem nagyon kedves, közvetlen volt egyszóval ajánlatos a csaj.. Top/10-es kategória
Meg még a Líviát (19) tudnám ajánlani mindenkinek ;) többit Privátban..
foxtool81 · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. január 14. 05:19
Köszi az infót.
Lagas · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. január 14. 09:31
Sziasztok!
Erdeklodni szeretnek Kriszti 28,Miriem es Lotty felol.Eredeti kepeik vannak,milyen szolgaltatok?
Elore is koszi!!
theoutlaw · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. január 14. 15:37
Sziasztok!
Az elmúlt héten volt valaki Korinánál? Vagy próbálta hívni? Én próbáltam hívni több időpontban is , de végig ugyan az : egyet csörög és vége a hívásnak.(nem hiszem ,hogy mindig sikerült rosszkor hívni :)) )
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. január 14. 21:24
Hi! Cukorkánál kétszer jártam, mégsem tudok róla véleményt mondani. Akkor két néven hirdetett, a képeken sem volt egyértelmű az azonosság, különben nem mentem volna mégegyszer. Miután beléptem az ajtón, fancsali képpel megkérdezte: Hány éves vaaaaaaaaaaaaaagy? Ez érzékeny pontom, ezért köszöntem és mentem. Ha valaki hasonlóan járna, csörgesse Suzyt, ugyanabban a lépcsőházban, csak a földszinten. Tuti nem fog csalódni, igazi kis tündér, valójában nem 20, csak 18 és mindent megkaphatsz, amit el tudsz képzelni. Van ami nála alap, máshol pénzért sem szabad.