Szevasz "Ich"
Ezt nagyon szépen összeszedted.Az egyszer biztos,akár még pszihollógus is lehetnél,olyan jól körül írtad az esetet.A mostani fiatal korosztály, új szokáskultúrályával is tisztában vagy,jobban mint én.Tudod, én még abban a korban nevelkedtem,amikor még a kérdésekre illett felelni,és természetesen őszintén.Akkor (és szerintem most is ez a helyes,normális)főleg,ha a hazudozásnak,normális párbeszéd elől való kitérésnek,semmi különösebb, nyomós oka nincsen.Kérdésedre válaszolva,igen,a 2 közül egyiküknek vittem virágot is.Abban igazad lehet,hogy nem nagyon szokás,mert őt is megleptem vele,de mint értelmes ember lévén, megköszönte,azonnal vízbe tette,és szerintem esze ágában sem volt azzal szangcionálni az esetet,hogy nem fogad többé.Pedig csak 4-5 évvel volt idősebb "Virágnál"(lehet,hogy pont itt volt a "széria váltás")Ezért volt annyira nehéz feldolgoznom,mert tudom,hogy minden ami a világon történik(bármi legyen is az)annak oka van.Nem mindennek tudjuk az okát.Ám jelen esetben Virág tudja,csak nem mondja meg.Ezzel sokkal nagyobb kellemetlenséget okozott nekem,mintha őszintén elmondta volna az igazat.Válogathat-e?Ez nem kérdés.Egyébként,már annyiszor kielemeztem magamban a történteket, és arra következttetésre jutottam,hogy ő már ottlétemkor eldöntötte,hogy többé nemfogad.Ezt abból gondolom,hogy mivel nem tudta ki vagyok,eleve másra számított.Más valakire számított, ezzel kapásból csalódást okoztam neki,amit még a virág, és az édesség, nem hogy ellensújozott,de még fokozott is.Így az első találkozáskor kialakult szimpátia,átváltzott ellenszenvé.Tanultam az esetből, s remélem ezzel nem vagyok egyedül.Emberek vagyunk és hibázunk,mert esetleg néhány, általunk jelentéktelennek gondolt, és kimondott szó,vagy bók alapján téves képet alkotnak rólunk.Visszatérve,hogy megengedheti magának azt,hogy kedvére szelektálja a vendégeit(és természetesen megengedheti,hiszen a hasonló korú,és adottságú lányokat nézve abszolút előkelő helyen áll Győrben)ez még könnyebé tette,hogy számára mindenféle kellemetlennek vélt magyarázkodás nélkül lepattincson.Ám a fórumot olvasva,valakinek épp elvette a kedvét saját magától Na....még ez is belefér....?Részemről lezártam az ügyet. Köszönöm neked,és mindenkinek, aki hozzászólt.Sok jó dolog jött, amitől könnyeb lett megérteni az egészet.Úgy hogy, nézzük a jó oldalát.Üdv mindenkinek:Ragadozó.