Üd Makktársak! Nem szeretnék líraian,és szappan opera jellegűen írni,úgy hogy rövid leszek.Az elmúlt történésekre hatásos gyógyírt szerettem volna.Megtaláltam!Igaz ehez a fővárosba kellett fel utaznom,de megérte,ehhez kétség sem férhet.Olyan eszméletlen szolgáltatást kaptam,....Döbbenet.A lány,már már,zavarba ejtően gyönyörű,és a hozzá állása,..szeretnék rá jó szavakat találni,nem könnyű.Született tehetség.(azt tényleg mellesleg jegyzem meg,a lakásban skatulya rend.és tisztaság volt,friss lepedővel.ennek aztán igazán alapnak kellene lenni mindenhol.) Meglehtősen kritikus vagyok,és sok, igazán szép lánnyal volt már dolgom.A testében,arcra,hozzá állásra,teknikára,HIBÁTLAN.Árban semmivel sem több,mint a győri átlag,sőt...Ha egy ilyen csaj mejelenne győrben,lenne nagy sorban állás.Esetleg ha 10-15 akkor sokan bajba lennének.Ezt nem bántás képpen mondom,erre születni kell.A lány akinél jártam,"Dorkának"hívják,szőke,21 éves.Ha valakit komolyabban érdekel,privátba szívesen adok részletesebb infót,itt úgy is kimoderálnák.Feldobódtam,ugyan akkor kicsit szomorú,hogy ekkora városban mint győr,a közelébe sincs a színvonal.
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. április 25. 20:23
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. április 25. 20:28
Jogos a 2 pont!!!Ne törődj a jellemtelen beszólásokkal.Sajnos vannak akiken át kell nézni.Sory.
ich · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. április 25. 21:03
Engem érdekelne privátban kicsit több. Én sem akarok már Győrben menni senkihez.
Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2014. április 26. 08:55
Ha 512 tárgyhoz nem tartozó hozzászólásom lenne, mint neked, akkor nem csodálkoznék, ha szóvá teszik, bár hiába, nem tanulsz. A többiek értelmesen írtak a témáról, te erre képtelen vagy.
csunna vadász · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. április 26. 09:53
Szép napot mindenkinek KLAUDIA 26 ról valaki esetleg valamit nem tudna irni eloreis koszonom
walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. április 26. 18:14
Mint a biztosítási ügynök. Oda megy ahová senki sem hívta, arról beszél amiről senki sem kérdezte, és a végén nem lehet elzavarni. Vagy egyszerűen csak szófosása van. :D
kevin777 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 27. 10:25
Sziasztok
Véletlenül nem tudja valaki , hogy mely lányok rendelnek a Tihanyi Á. úton?
Törölt felhasználó · 2014. április 27. 20:29
A témához csak annyit: Puffi is azért töröltette magát a fórumról, mert páran nekiestek... Nem kellene.
Pedig rengeteg hasznos infót adott itt a többieknek.
Törölt felhasználó · 2014. április 27. 20:39
Hogy egy kicsit vidámabb dolgokkal is foglalkozzunk.
Mi a kölcsönös francia?
A minap mondta az egyik lány: Te kinyalsz én meg engedem.
Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2014. április 27. 21:17
Már én is sokszor szóvá tettem némi furcsaságokat a nézettséggel, hozzászólásokkal kapcsolatban! Nem sok eredménnyel! Vagy talán mégis! Priviben megfenyegettek! Ez is eredmény! Nem?
petra.. · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. április 27. 21:59
Te a str.től fogadsz el tanacsot??
Komolyak vagytok!Nem véletlenül törölte magát..jó reggelt!
petra.. · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. április 27. 22:04
Karesz te meg ne alacsonyodj le,ég és föld van közted és az itt lévő emberek között,komolyan mondom.
Azert tamadnak,mert nem is értik mit írsz,odáig nem jutnak el,és ez a legkönnyebb nekik,amúgy Keszthely meg nem tudom hogy jön ide,ugyanis onnan indult ki ez az egesz:)
Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. április 28. 14:26
Hali!Tihanyin van Tamia (nala mar voltam 2x is) es Viràg is ott van.
Törölt felhasználó · 2014. április 28. 15:48
Hali
Naty is a Tihanyin van. Legalábbis pár hete, még ott volt.
Xhams · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. április 28. 16:25
Üdv!
Fruzsinánál volt már valaki?? Tudnátok róla véleményt mondani? Nagyon vonzó csajszi!
Köszi
jukker · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. április 28. 17:38
Sziasztok! Tudtok lányt, aki esetleg Bácsán dolgozik?
horika001 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 28. 19:45
Sziasztok. A vörös haju kiscsajról Hópihe19ről tud valaki infót???? Érdekelne még Cleo21 is. További szép estét
sexpeare · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. április 28. 21:04
Petra, gondolod, v tudod h Puffi str.? Akiről áradozni szokott az neki dolgozik?
Törölt felhasználó · 2014. április 29. 15:30
Elég reménytelen vállalkozás, már csak a tömegközlekedés miatt sem választják Bácsát a lányok.
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 29. 15:48
ez miért olyan fontos? :)
bejössz onnan a 11-essel már rögtön Marcalvárosban vagy meg a többi érintett helyen