Na ez volt az első,és az utolsó látogatásom!Felhivom Molit h találkozzunk.Megbeszéltük.Győr Duna rezidencia.odamegyek,csaj lejön,de nem az akit hivtam,hanem Merci,de mint Moli mutatkozik be.Nem az akivel akartam találkozni,de gondoltam mindegy.Kérdezte hogy zuhanyoztam e,mondom igen,de azert menjek el nala is.jo legyen.Kijovok a zuhanybol bejon a szobába,azonnal a p*nzt adjam,megegyeztunk ***moderálva***.Eltette a p*nzt,majd hozzálát kézzel,nézi a plafont ablakot...látom rajta a kedvességet és hogy "szeretném hogy elégedetten távozz"egyáltalán nemtudott felizgatni,majd elkezdi hogy izzadság szagom van.mondom nemhiszem el mit ez beszél egy ora alatt kétszer zuhanyoztam!Majd folytatja nagy "lelkesedéssel"egy perc mulva kijelenti hogy csak kézzel hajlando folytatni!Már kezdtem egyre jobban felhuzni magam az egészen.Aztán mondtam neki hagyd abba befejeztük!A válasz"p*nzt nemadok vissza" (gondoltam költsd orvosra)és továbbra is folytatta h izzadt büdös vagyok!Felöltöztem és otthagytam.Közben hallom hogy a konyhában mondja a kolléganőjének (aki közben össze vissza mászkált a lakásban)hogy "milyen büdös a srác..."közben öklendezett!én annyira ideges lettem hogy legszivesebben...!
Lényeg hogy én többet győrbe nemmegyek,és aki tervez győrbe lakásra menni,ha uj lányhoz megy és azt mondja hogy a Duna rezidenciához menjen,az nem azzal fog találkozni akit a képen látott és lehet hogy hasonló élményben lesz része mint nekem!Szóval senkinek nem ajánlom!!!
Azt nemirom hogy minden lány ilyen,vannak kivételek!Amúgy a hét elején hivtam Bellát,ő is a Duna rezidencián van!Megegyeztünk,mire odaértem felhivtam valamit beleszólt,aztán kinyomott és többet nemvette!
Ha a hirdető esetleg ezt elolvassa innen üdvözlöm!!!