Köszi Neked Sofy a felejthetetlen élményt amiben részem lehetett!
Remélem minél hamarabb találkozunk!
Köszi Neked Sofy a felejthetetlen élményt amiben részem lehetett!
Remélem minél hamarabb találkozunk!
jó magasak a ***moderálva***
Sziasztok!
Elég tapasztalatlan vagyok a lánykeresés témában. Engem kifejezetten egy dolog érdekel, mégpedig, hogy két lánnyal legyek egyszerre.
Ezzel kapcsolatban mire figyeljek? ***moderálva*** mennyire h*zós? Vagy bármilyen észrevétel vagy tanácsot ha tudnátok adni azt megköszönném.
Üdv
Breki
Üdv!
Dalma 34-ről tud valaki valami infóval szolgálni?
privátban is várom az infókat.
Nem rég voltam nála, karcsúbb mint a képeken, korrekt kedves jó volt vele nagyon! Beszélgetős, közvetlen, nem nagyon érzed hogy szolgáltatónál vagy, inkább mint ha egy barátodnál lennél. A lakás kicsit lepukkant de nem erre figyeltem... :)
lana 20, 33 látogató kedvence,valamelyikük írjon róla. valós képek?? tényleg ő az? ki volt nála?
Sziasztok! tudtok olyan lányokat ajanlani akik ***moderálva***kat nyujtanak p l .*nal, privátban uzi koszi elore is , Anita21 , Kitti23, Tina35 , tudtok vl infótn mondani köszi !
Köszönöm Neked Zita a tegnapi órácskát, nagyon jó volt és mégegyszer bocs a rohanás miatt...
Hali! Tud valaki valamit Regi 29 nevű felhasználóról? Válaszotokat előre is köszönöm.
Niki19 páldául igen. Ő vállal. Tihanyin rendel. (Nem voltam nála, ezt azért elmondom, de tervben van. Képek alapján NO1 :D .) Ha megelőznél véleményt, beszámolót kérnék, ok? :)
Timi masszázs szépen elmondott mindent a telefonban, majd miután megkérdezetem a címet, az utcát még elárulta, utána meg kinyomkodta a hívásom a harmadszori kísérletre is. Ez nála így normális? :D
Jaj,bocsi igen,ez nem normális dolog.DE!Arra nem gondoltál,hogy valami tényező nekemis közbe jöhetett?Valószínű az,hogy ezek a rohadt házaló,egyetemista parfümnek nevezett pacsulit probálnak eladni,nem lehet lerázni őket az ajtóban.Nem azért nyomttam ki mert ugy volt kedvem,elnézést érte.:(D
Szia, annyit irtak Rólad itt fent, meglátogatnálak. :) Priviben megbeszéljük?:)
NIKI19 Telefonba kedves volt, ahogy beleptem a lakasba mint ha nem o vele beszeltem volna, kar hogy akkor nemfordultam meg es nemmentem el. Eroltetett volt az egesz, nembeszelve a ..na szagrol ilyennel meg nemtalalkoztam.
Ne már... :( Mesélj mi volt? Mert akkor lemondok az útról...
Voltam vmelyik nap Dori 22nél.A külsö tekintetében megint csalodás volt, jö dudái vannak, de megint nagy has és fenék fogadott. Komolyan nem hiszem el hogy fiatal lányoknál miert van már ez a tunya test, foleg igy hogy ebböl élnek. Sajnos már nem elöször tapasztaltam, komolyan mondom vissza térek a night clubokhoz ott legalább tényleg látom mit kapok.Légyszi ajánljatok egy tányleg feszes vékonytestü lányt!Egyábként Virág18hoz mentem volna,de mire odaértem Tamiával tudtam csak beszélni, Virágnak sürgös dolga akadt...Gyanus...
Jill, Miriam ugyanaz , álomszép szöke lány, tányleg olyan akiröl mindenki csak álmodozik,csak egy orában 1 lövés van, és szinte semmi extra.
A tobbi megtapasztalt lányrol nem is beszélek, vagy szöt sem érdemelnek vagy már rég eltüntek valahova....
Egyszer már próbáltam én is virággal együtt lenni de engem is ez fogadott...
***moderálva***
Sajnos van néhány rossz tapasztalatai lányok Gyor mondani!
Anna20, most a telefonszámát Misell, amely most hívott Liza 23.
Még mindig ugyanabban a lakásban Bella28, Kriszti28 és Brigi24
Ez a cím ezekkel a lányokkal egy tiszta letép és átverés!
Ezek a lányok csak akar egy gyors buck!
Egy másik rossz tapasztalat csináltam Szözsi!
Dirty apartman, rossz képeket, a lány nagyon vonzó!
Hello! a hozaszolasok tulnyomo resze szemelyiseg z**ar*s lelkiszegeny magukat ferfiaknak nevezett kisfiuk kislanyok iromanya....nem tudom megerteni azokat az embereket kik a valo elet helyet itt probalnak a lanyoktol szerelmet kapni es sertodesukben ossze vissza irkalnak es probaljak lejaratni okett...vegyetek mar eszre magatokat!!!! Ezek a lanyok kik itt az oldalon megtalallhatoak vagy mas hasonlo oldalon azok egyfajta sz*lg*lt*tast nyujtanak erzelmek nelkul.. attol mert neked nem jonn be a vele eltoltot ido attol meg mas ferfinak lehet elete legszebb orajat nyujtota..velemenyem szerint egyes emberek velemenye pont nem szamit. mivel az adot irasban tobb a lejaratasra iranyolu onmaga gonoszkodasa mivel ezek az emberek a magan eletbe nok kozelebe nem mernenek menni es ha nem lenne ez a osi sz*kmat muvelo lanyok velemenyem szerint elkepzelheto hogy szuzen tavoznanak az ***moderálva***
Kicsit túl lihegted.(Kedves 1.hozzászóló Voltál már ilyen...és olyan nővel is?)Minden igaz,elcsépelt,és úgy is tudja mindenki.Nem mellesleg van olyan aki remekül tud improvizálni.Szép napot.