Fiúk,Zsani 31-nél voltam,másnál még nem! Én írtam ki direkt azért mert látom,hogy vannak páran akik hasonló cipőben járnak,jártak,mint én! Vele nem érhet negatív meglepetés,és ez tök jó! De nekem az is számit,hogy tudtam vele kicsit beszélgetni is,olyan barátnőfeelenges a dolog!
Kristófxxx · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. május 13. 16:43
Brembo31 · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. május 13. 20:47
Jólvan Zsanikám,már legalább tudjuk,hogy felesleges hozzád elmenni egy csalódásért! Olvass vissza itt a győri fórumon! Ha találsz olyat,hogy mi egymást "fiúk"-nak szólítjuk meg,személyesen kérek bocsánatot!
Banner · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. május 13. 22:21
Te szegény Zsanett! Ilyen fogalmazásra még a kisegítő iskolában is 1-es jár!.."Vele nem érhet negatív meglepetés, és ez tök jó!"...Bár nem vagy egyedül, aki kommunikációs zavarokkal küzd. Melinához értelmező kéziszótárral kell menni. Idézve kollégámat.."Az ám az igazi csoda. Csak óvatosan a látvánnyal, nehogy felsírjatok álmotokban"..:)
szesze · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. május 14. 11:37
Két hozzászólásodból két mondat:
Nekem eddig ő vált be a legjobban! Tehát több lánynál is kellett járnod, ha ezt mondod...
Fiúk,Zsani 31-nél voltam,másnál még nem! de ő vált be a legjobban... :) Ez kicsit ellentmondás...
jukker · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. május 14. 14:02
Üdv az Uraknak!
Az alábbi hölgyekről szeretnék véleményt/tapasztalatot kérni, akár privátban is szívesen venném: Dalma 35, Jenny 28, Vivien 26, Sziszi 33, Nóra 22.
Előre is köszönöm! Üdv
horika01 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 14. 20:03
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Nóra22
Hali. Nóra 22:Nekem bejön, képeken ő van, Marcal 2ön elérhető,tíz emeletes panellakásban r*nd*l.( A lakás kicsit lepukkant, lenne mit javítani rajta de a szoba célnak tökéletesen megfelel. A szobában fr*nciaágy van tükörrel ami nagyon izgató számomra.) Többször voltam már nála. Kedves, korrekt. Nem siettet. Szeret beszélgetni. Fr*nciáját imádom. Szűk p*ncija van, szereti ha kényeztetik amire jól reagál. Én ajánlani tudom, mindent megtesz hogy a vendég jól érezze magát nála. Egy negatívumot tudok mondani nagyon nem szeret lovagolni, így legtöbbször hátulról jön a beteljesülés. Remélem tudtam segíteni. Többi hölgynél nem jártam, viszont Vivien 26 érdekelne engem is.
tocatoca · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. május 14. 20:14
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Nóra 22
Üdv. Az alábbi hölgyek közül Nórához járok. Igaz csak fr*nciára. Szeretem ahogy nyalja körbe-körbe, közbe bekapja... és nem rángatja mint más lányok. Ha fr*nciát szeretnél nyugodtan merem ajánlani. Egyáltalán nem drága. Marcalvárosban elérhető. Szép Estét!
Brembo31 · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. május 15. 10:02
Mi van ezen az oldalon? Normális beszámolót már nem is lehet olvasni,mert az ha nem tetszik az adott lánynak,vagy a futtatójának azt töröltetik...? Maradnak csak az önfényezős reklámok?
Pár évvel ezelőtt havonta 3-4 lányhoz elmentem,akkor is előfordult néha,hogy kár volt a zs*tonért,de ma...Már leszokóban vagyok,idén 2lánynál voltam,bár ők abszolút pozitiv. Hogy kik,azt nem irom,mert ennek a fórumnak sajátossága,hogy a konkurencia megvádolna futtatással,mivel a "nevem" mellet ott van hogy hirdető.... Annyi az én bűnöm,hogy olyan lányt kerestem egy apróban,akivel úgy is lehet gyakorolni a párzást,hogy mindenféle királyok portréjával kellene megajándékozni...de akkor sem csinálok új regisztrációt.
A lányt ugy választom ki,akihez elszeretnék menni,egyrészt figyelem a fórumot(egyre inkább nincs értelme),másrészt figyelem a hirdetőket....aki hetente más városban van,váltogatja a neveit,egyik nap 26éves,másik nap 18,már biztos nem megyek.Persze igy is előfordul,hogy azt kell éreznem,inkább húztam volna ki magamnak.... És ez a "szerencsevadász" lányoknak köszönhető...Akik nyújtanak valami rettenetes sz*lg*lt*tást,és azt hiszik ők a királyok,mert leh*ztak....Nemegyszer voltam úgy hogy bucsuzóul az járt a gondolataimban,hogy most aztán kegyetlenül lefejelem....de inkább uriember maradok.
rodesz1 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 15. 17:02
Sziasztok.
Valami info Gabi 28 szoszi rol Gyorben? Koszi
joker91 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. május 16. 18:34
Sziasztok. Marcal 1. illetve 2n tudja valaki hogy kik rendelnek?
joker91 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. május 16. 18:40
Gabi 28, nála jól éreztem magam a képeken vékonyabb de nagyon jól néz ki élőben, kedves szerintem nem gépies.
Törölt felhasználó · 2015. május 16. 22:07
sziasztok
Aki mostanában járt Dalma 35-nél, azt kérem ossza meg velem a tapasztalatait akár itt, akár priviben.
köszi :)
prostipress · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. május 19. 17:18
én imádom győrt, csak ne lenne ennyi ***moderálva*** nő!
prostipress · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. május 19. 17:19
1x-jártam győrben és egy darabig csinos vagy,aztán mennek a leh**ós 20.-éves szerviztelen nőkhőz!!! megérdemled!!!!!!!!!!!!!!!!
Mókika · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 19. 17:54
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok mivel elég régen jártam ( ***moderálva*** házban ) nem nagyon vagyok képben
hogy ***moderálva*** mennek bele a csajok a hancurba. Félóra/ óra + *xtra
Előre is Köszi
tbalu · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. május 20. 10:25
Sziasztok
Heni-t hogy lehet elérni telefonon? Próbálkoztam nap több különböző időpontjába de semmi. Csak régi ügyfeleket fogad?
Az alábbi hölgyekről valaki tud valami infot mondani:
Jenny 28, Larissa, Laura, Lara, Nina 19, Kriszti 28, Zitácska és Johanna
Köszönettel
tbalu
Istvan003 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. május 20. 15:42
Sziasztok! Zsani20-nál jártam pár napja. Sajnos csalódottan távoztam. Megbántam, hogy nem fordítottam hátat mindjárt az ajtóban. A higiéniával és a hozzáállással komoly problémák vannak.
pisti123 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 20. 18:03
sziasztok én egy fiatal max 30 éves csajt keresek hattalmas kemény dudákkal valakit tudtok? köszi
Istvan003 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. május 21. 09:09
Tavaly voltam nála többször is. Minden tekintetben elégedett voltam. Kedves, korrekt, és én elhittem, hogy élvezi amit csinál. Ajánlom!
Istvan003 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. május 21. 09:11
Tavalyi infó: Marcal 2-n: Maya 21, Vivien 26.