Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Gabifun · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 08:24

Sziasztok!

Eddig nem írtam beszámolót, de mélységesen felháborít, amit Gabiról írtak...

Nagyon korrekt, kedves, szerintem az aki rosszat állít róla nem volt Nála.

Szerintem minden, nem csak híedető hölgy teljesen elégedett lenne, ha ilyen alakkal rendelkezne.

Én csak egyszer jártam Nála (pesten dolgozó - győri özvegy, ebből Gabi is tudja, ki vagyok), de kedvessége átsegített a gátlásaimon és csodás órát tölthettem Vele.

Biztos, hogy még megyek hozzá!!!!

Nem ismerem a többi szolgáltató *rfekvését, de nekem is a véleményem, hogy: ha vásárolok a boltban és valami nem tetszik, akkor nem veszem meg. Ha anyagilag nem engedhetem meg magamnak a felső kategóriát (pl.: kocsiban a Mercédeszt), akkor beérem az alacsonyabb *rfekvéssel (Trabant), de nem ócsárolom a minőséget, mert savanyú a szőlő.

Mindenkinek szép napot!

Gabika 28 · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 09:21

Köszönöm szépen hogy ki álltok mellettem, az is aki volt nálam, és az is aki még nem. Az első emberke akinek a hozzá szollasat moderalasra küldtem pedig lehet nem kellett volna, ő 100 % hogy nem volt itt. Ha lett volna akkor már válaszolt volna arra amit kérdeztem tőle. De várok még egy kicsit, de tudjuk nyilván hogy aki veszi a farastsagot és ír egy lányról az utána megnézi a választ rá. A másik aki alá támasztotta hogy mennyire igaz és jó pár kilóval több vagyok, ő biztos volt itt. Kedves vendégek. Nálam nincsen sötét, amikor ide érsz, látod az ajtóban hogy mit kapsz, ha nem tetszik, el lehet menni, van szebb, jobb, nem utána itt siránkozni. A konkurencianak meg üzenem aki írta azt a beszámolót, hogy nincs gond a kulsommel, fiatal vagyok, kedves , oda adó, igényes,  ennyi a titka annak.hogy sok vendégem van. Nem azért nem kersetek mert én vagyok itt a favorit, hanem mert rossz "szolgaltatok" vagytok (egyesek) 

tbalu · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 09:39

Nem úgy állítalak be mintha tehén fogadott volna, hiszen láthatod hogy jópár kilot írtam, nem azt hogy több tíz kilo. Lehet, hogy írásomat kicsit túlreagálják egyesek, de akkor hozzáteszem, hogy pont azért maradtam, mert egy kedves széparcú hölgy fogadott, és mikor megláttalak elég egyértelmű volt, hogy maradnom kell!! A visszafogyásodhoz gratulálok, ügyes vagy..... de talán még azt azért hozzátenném, hogy sokszor gondoltam rá, hogy újra elmegyek hozzád ezzel azért "elmondok" mindent...tehát férfitársaim akkor hogy kicsit pontosítsak, korábbi hozzászólásomhoz jelzem, hogy győr egyik legjobb szolgáltatója Gabi28

UI: kb ezútán a hozzászólás után az admin elirányít valami vitafórumra :D

gabi01 · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. augusztus 25. 14:01

gabika28 o nem kamu korrekt csini csaj

Punk · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. augusztus 25. 14:35

akkor azt tudjuk hogy Gabika jó csaj, esetleg kicsit nőiesedett, de attól még biztos hogy kívánatos. 

csak azt nem értem, hogy először azt írtad "Jópár kiloval nehezebb, nekem pont emiatt nem is ment vele a szex. Kár érte, pedig nagyon jó kis csaj lenne......", utána meg hogy "mikor megláttalak elég egyértelmű volt, hogy maradnom kell!"....akkor most mi van? nem ment a szex de maradtál? és mit csináltatok? laza beszélgetés? 

nem értem:)

ezek után ki kell próbálnom Gabikát, nem akarok tudatlanul meghalni:)

MT · Újonc (48 hozzászólás) · 2015. augusztus 26. 18:26

Sziasztok! A győri lányoknál már az összeset bejártam. Az átutazók közűl csak keveset. Aki tényleg itt rendel folyamatosan vagy szakaszosan az tényleg odafigyel az inkognitotokra. Amelyik lány érdekel azt nyugottan kérdezhetitek tőlem, de ne privátba mert az nem ferr. A barátnö fillinget meg felejtsétek el az egy kávé üditő kedves szó amiről szól , ne várjatok csodát max ha már 4. alkalommal mentek.

Na szasz kutyák :-)

gabi01 · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 13:43

MT igazad van de azert akad kivetel is par csajnal

Kanveréb · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 16:44

Üdv. Lotty 26ról tudnál mondani pár dolgot? Hol rendel és miylen. Köszi. 

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 17:13

Mi a szösz folyik itt??? Nem értem mi ez a Gabizási láz. Aki volt nála, az tudja, hogy ki Ő és hogy nincs vele semmi gond. 

Valakiknek nagyon böki a csőrét, hogy most épp Győrben van és minden módon próbál tenni ellene :(

szexbarat78 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 22:44

Hali. Volt itt a   npokban egy holgy 47 eves asszem  kata  v   kati   neven . Kepei kozt volt egy amikor a pu cijaba egy energia italos  doboz volt bedugva. Valaki az  elerhetoseget  tudja ??? Esetleg   valaki volt nala ? Velemeny ? Koszi !

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. augusztus 28. 15:40

ingrid 19,korábban anna 19,előtte liza 26. ez érdekes. az ilyet miért nem szólítjátok fel,vagy törölitek a nem korrekt hirdetése miatt?? ez szándékos megtévesztés. gondolom,aki korábban járt nála keserű érzéssel,ne ismereje meg a nevét,változtat,meg még fiatalodik is. szégyen és röhej.

minket meg moderáltok,töröltök itt össze vissza. tessék az illető hirdetőt is felszólítani a korrektségre! vagy lényeg,hogy a *** moderálva *** adja a hirdetésre,és hülyénke nézhet bárkit?? és ez jó? ezt szabad? 

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. augusztus 28. 15:41

....hülyének nézhet.... 

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. augusztus 28. 15:44

és ez nem leszólás,hanem maga a tény....mielőtt ezt sem szabad leírni.

seljak · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. augusztus 31. 22:00

A Linda kerülendő!

Zlatan · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. szeptember 01. 22:11

Èn mèg nem is voltam Gabinàl...de màr most csipem....

Gabasz · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 07:06

Sziasztok!

Laura (29), Szandra Masszázs (27), Noémi (34), Alexa (30), Kitti (23) és a jelenleg Pápán hirdető Endzsi (31) érdekelne. Tud róluk valaki infót? Itt és privátban is jöhet. Köszi.

Kempelton · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 21:48

R. Frigyes utca, a képei jobbnak tüntetik fel sokkal

szesze · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. szeptember 05. 15:36

Sziasztok! Tudja valaki, Kitti (29 ha minden igaz) kivel rendel baross úton? Privát is jöhet.

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. szeptember 05. 20:57

anitának nem a képeit kell változtatni,inkább a kedvességén. tehet fel magáról akármilyen harisnyás,magassarkús képeket,ami mondjuk nekem tetszik a lányokon,de a hozzáállás is lényeg. unott,szótlan,mint egy gép. én oda többet nem megyek.

Törölt felhasználó · 2015. szeptember 06. 01:58

Ja,sokat tanulhatott volna egy bizonyos lánytól... Külföldre ez kevés lesz,nagyon kevés... :)

Próbálja utánozni,de nagyon messze van Tőle,és mindig messze is lesz...

Semmiben sem érsz a nyomába sem,Anita... Azt sem értem,hogyan érted el,hogy anno Veled

melózzon... Pedig tudta Ő is,hogy mennyire féltékeny vagy Rá...  Lehetsz is...

A többi meg szóra sem érdemes...

Remélem,kultúrált volt a stílus,amivel mondandómat megfogalmaztam,nincs indok kitiltásra... :)

És nem vitaszítás volt,csak a frankó...

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen