Korábban voltam fent hasonló névvel regelve. Gondoltam visszanézek hátha talál itt az ember használható infókat is a hölgyekről. Felemásak az érzéseim. Lehet túl sok tapasztalattal nem gazdagodok ha megtekintem az utóbbi idők fórumhozzászólásait...
Mindenesetre néhány hölggyel kapcsoaltban megosztom a saját tapasztalataimat:
Becca 31: Még a nyáron látogattam meg a hölgyet. Akkor panelház sokadik emelete, de igényesen berendezett lakás, tiszta fürdőszoba. Becca külseje kifogástalan szép formás cicikkel, dögös popsival, szép arccal. A franciát nagyon ügyesen csinálja és a viszonzást is szívesen fogadta. Kellemes volt vele az együttlét is. Kezdeményező, igyekszik a kedvedben járni, jó beszélgetőpratner. A jó szolgáltatók közé tartozik, még tervezem meglátogatni.
Liza 37: A képei alapján egy nagyon dögös milf és korábban jó visszajelzéseket olvastam róla. Vándormadár de Győrben is fel szokott néha tűnni. Sajnos a telefonos egyeztetés után ami szerintem normál keretek között zajlott (udvarias voltam, megtudakoltam részletesen minden információt) nem jutottunk tovább. Vagyis megbeszéltem vele, hogy másfél óra múlva tudok ott lenni és biztos megyek. Ott is voltam a megbeszélt időben, de a sokadik hívásra, kicsöngésre sem vette fel a telefont. Én a "kis" 50 km-emet leutaztam hozzá, hívtam a megbeszélt időben a címért erre nem vette fel. Kicsit később próbáltam amikor felvette, de mikor mondtam neki ki és miért vagyok itt a megbeszélt időben kinyomott. Ezután írtam neki egy abszolút kulturált hangnemű sms-t arról hogy mi a véleményem az ilyen hozzáállásról és haza jöttem. Szerintem nem kell sok kommentárt fűznöm hozzá, hogy milyen szinten van az ilyen hozzáállás... 1000% hogy nem fogom többet keresni és senkinek nem is ajánlom! Szánalmas viselkedés a korekt hozzáállással szemben!
Gingger 21: Többször jártam már nála, már talán tavaly nyár óta rendel Győrben, úgy nézem itt az oldalon új csak. Mivel visszajáró vendég vagyok ez szerintem tükrözi az elégedettségemet. Már az első alkalommal kedvesen tájékoztatott részletesen mindenről, ami jó alap volt egy jó kezdéshez. Sok lány (lehet rossz napja van vagy alapból ilyen unott a telefonban) már azzal elriasztja a vendéget, hogy nem tudja normális hangnemben, értelmes mondatokban elmondani mi az amit vállal és mi az amit nem. Annak ellenére, hogy ki van takarva nagyon kedves, szép arcú lány. A teste is tökéletes, formás popsi, tenyérbe illő finom cicik. Ahol fogad egy új építésű társasház a belvárosban. Igényesen berendezve, tisztaság mindenhol, többféle tusfürdő, tiszta törülköző. A hozzáállására sem lehet panasz hiszen igyekezett mindenben a kevemben járni. Kedves, türelmes, nem az az óranézős fajta. A franciája nagyon kellemes, ügyesen csinálja. Az együttlétre sem lehetett sohasem panasz, sokféle pózt kipróbáltunk, de sohasem kezdett el nyafogni, hogy ezt ne vagy azt ne. Természetesen mindent az előre megbeszélt kereteken belül. Ami még lényeges mindezek mellett, hogy egy értelmes hölgy aki jó beszélgetőpartner és sok témához hozzátud szólni. Nem az olyan fajta lány aki mellett csak fekszel a két akció között és csak elvétve mond egy igent vagy nemet ha kérdezel tőle valamit. Szerintem azért ez is fontos a dologban, annak ellenére hogy tudja az ember miért is megy hozzá. Szóval összeségében számomra most a legszimpatikusabb és az egyik legjobb szolgáltató Győrben és ami még lényeges a rózsaszálak száma is megfelelő. Sajnos max a két kezemen, de lehet még az is sok lenne, hogy összeszámoljam jelenleg ki az akihez valóban érdemes elmenni és "áldozni" rá mind időt, mind rózsszálat. Nekem mindenképpen az egyik további fix választottam lesz.
Nagyjából ezek a tapasztalatok voltak a közelmúltban. Sajna nem csak pozitív de még így is jó arány a 2:1! *** moderálva ***. Mindenkinek további jó vadászatot! ;)